Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1 hafta bekledim canım, sonra zar zor girdim grubayaa bayanlarrr gruba almak bukadar uzunmu sürüyorr.. valla ben başladım sporuma.. kilo verdikten sonra herhalde alırsınız.. nese hayırlısı olsun bakalımm....
tamam tatlım. zaten takımımızda 2 kişilik yer varmış sanırım. başarılar
ben de zayıflamak istiyoruummm beni de bi gruba alabilir misiniiiz???
13.takim beni alin lütfen bi takima giremedim bekliyorum ne zamandir
paylasimin bol olacaksa,kurallara uyacaksan ve sporunu ihmal etmeyeceksen 4.takima gelebilirsinslm kızlar yaklaşık 1 haftadır didik didik diyet başlığı gördüğüm her konuyu açıp okuyorum. bir ışık olur mu acaba bana diye .geçen hafta spora başladım bi-fitte 4 gün oldu .benim kilo geçmişim hamilelik kaynaklı.3 düşük ve bir kürtaj oldum horman tedavisi gördüm çok şükürler olsunki allah güzel bir kız çocuğu nasip etti. 58 kiloyla başladığım hamileliğim 100 kiloyla son buldu.yapa boza 89 a kadar düştüm ama bir gaza ihtiyacım var yalnız olmadığımı benimle aynı küçülen hayatların içinde mücadele eden birileri olsun istedim ki birlikten güç doğsun bedenlerimiz küçülsün hayatlarımız büyüsün...1.68 boyum 89 kiloyum 30 yaşındayım. protein ağırlıklı bir diyete başlamaya kararlıyım. daha önce birlikte kimseyle zayıflamadım farklı bi deneyim destek olsun isterim sizde isterseniz eğer
sevgiler...
paylasimin bol olacaksa,kurallara uyacaksan ve sporunu ihmal etmeyeceksen 4.takima gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6972.html
kararliysa,sporuna ve diyetine dikkat edeceksen ve bol paylasim yapacaksan 4.takima gelebilirsinarkadaşlar merhaba..
kilom 64 boyumda 1.61 doğum sonrası kilolarıyla uğraşan 74 kilo dan 64 e düşüp burdan 1 gram aşağıya inemeyen bir bayanım..bana destek olacak bişeyler bulmam lazım burayı da arkadaşım önerdi...düzenli paylaşım yaparım elimden geldiği kadar ben de yardımcı olurum 10 kiloyu nasıl verdiğimi paylaşırım sizlerle..her hangi bir takıma girebilirsem sevinirim..
kimse çağırmamış takımına...boş yer mi yok ki..valla kızımın doğum gününe 1 ay var acil zayıflamam lazım artık ben kendi çabalarımla başladım..2 gündür sadece yediklerime dikkat ediyorum ama artık kilo kaybı görmek istiyorum o yüzden isveç diyetine başlıycam yarından itibaren..bir an önce bi takıma alısam da iyi ce düzene oturtsam iyi olacaktı ama neyse artık beklerken de diyet yapalım...
ben yazarken göndermişsin msjı sanırım ilk baktığım da yoktu çünkü...hemen geliyorum..benim mesajlarim görünmüyormu
1 mesaj üste bakarsan cagirdim cnm,gelirsen ayrintlari konusuruz
Ufff biraz desteğe ihtiyacım var sadece umarım biri gelir benide takıma alır
merhaba
seni inceledim,256.etapta 4. takimdan kendi isteginle ayrilmissin,6 ayini doldurdugundan tekrar yarisabilirsin
ayrildiktan sonra tekrar gelip baska bir takimda yaristinmi,yoksa sadece 4. takimmiydi,eger sadece 4. taimda yaristiysan tekrar dönebilirsin takima,tabi bu defa kararliysan
Evet işe girmiştim o dönemde çıkmak durumunda kaldım o zaman evimde net te yoktu telden girebiliyordum. Şimdi netimde var netten işimde o yüzden şimdi daha aktfilim.
Ondan sonra bir daha girmedim alırsanız gruba çok sevinirim :)