Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben 33 yaşında 1,60 boyunda 84 kilo olan 2 çoçuk annesiyim.karatay diyetiyle 1 ayda 8 kilo verdim.ama önümde uzun bir yol var.60 kiloya düşmek istiyorum.bunuda sizlerle birlikte yapmak istiyorum.benide takımlardan birisine alırmısınız.
beni kimse istemiyor muu
Azimliyim, kararlıyım ve bol paylaşım yapabilirim derseniz eğer 13. takıma bekliyorum.merhabalarr bende takım ruhu motivasyonu ile kilo vermek istiyorummm boyum 1,69 kilom 68
4 ay önce evlendim evlendiğimde 61-62 kilo idim,ilk hedefim bu kiloya düşmek ,sonrasında da bebek düşündüğüm için 60 kiloya düşmek
zayıf bi çocuktum ortaokul-lisede 94 kilolara ulaşmıştım ,ünv de başlayan diyetim nişanlanana kadar sürdü ( 5-6 yıl) ve 62 kiloya kadar düştüm,isteyince oluyor biliyorum ama nedense bir türlü motive olamıyorum,çok iştahlıyım kendimi durduramıyorum bu kiloyu kısa zaman içerisinde aldım,ve böyle giderse yine 90 kilolara çıkacağım acil bir dur demem lazım...
verdiğim kiloları tamamen kendi çabamla verdim..bi çok diyetisyene gittim,bir akapunktur dr una gittim ,hepsinden aldığım bilgi ve tecrübelerle kendi diyetimi oluşturdum sağlıklı beslendim düzenli sporla ( her gün sahilde yürüdüm) başardım...inşallah bu sefer sizinle irlikte zayıflayacağım...nolur benii eritecek bi takıma alınnn,şuan hiç mutlu değilim
size sadece dün yediklerimi yazıyorum
kahvaltı ( sandwch ekmeğinde peynir zeytin salatalık)
öğle ( güveç yemeği evde yapılmış köfte patates patlıcan)
atıştırma :kuru incir 2 adet ,2 kayısı,az ceviz
akşam:eve giderken sıcak tatlıcıdan alınmış halka tatlısına benzer bi tatlı1 kase mercimek çorbası,1 tabak ıspanak,
yemekten sonra: 3 dilim çikolatalı kek üzerine sürülmüş nutella
3 tane popkek,önceki günden kalmış 2 poğaça ,1 tl lik çekirdek ( bunu eşimle ortak yedik)
yarım lt cola
1 roko dondurma
benim sorunum abur cuburla,bir de psikolojim bozuk herhalde,sağlıklı az beslenmeyi bir bıraktım mı afedersiniz camış gibi yiyorum nasıl olsa veririrm psikolojisi ya da başka bişey çözemedim....
Boyuna göre vermen gereken kilo çok az canım..Listeye değilde takımda kalabilirsin..sevgilim ve arkadaşlarım dalga geçiyo yanlarına bak diye ve onlara günlerini göstericem sağlıklı bi şekilde sizlerinde desteğiyle zayıflamak istiyorum ve giydiğim kıyafetlerin yanlarıma oturmasını istemiyorum artık
Öncelikle boyum 163 kilom 56.3 ve üst kısmımda sorun yok ama yanlarım ve popişim büyük 59 lardan buraya düştüm 3 gündür de kalori sayma yöntemini deniyorum..
arkadaşlar sayfanızı gördüm hemen yazmak istedim .Ben doğumdan sorna kilo veremedim malesef beni de aranıza alın lütfen .Şu an 83 ki,loyum 75 edüşmem lazımm gerçekten kendimi kötü hissediyorum çok bişi istemiyorum ama takım desteğine ihti,yacım var .Lütfen beni de takımlarınıza alırmısınız ??
Boyuna göre vermen gereken kilo çok az canım..Listeye değilde takımda kalabilirsin..
Buyrun efem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4986.html
Kurallarımız ilk sayfamızda
merhaba bende aranıza dahil olmak istiyorum.biri 8 diğeri 3 yaşında 2 çocuğum var.boyum 161 kilom 68.1.
motivasyonum iyi kendimi hazırladım.sizlerinde desteğiyle bende bir gruba katılmak istiyorum.daha önceden bir kere diyetisyene gitmiştim elimde listelerde var .inşallah iyi arkadaşlar bulup zayıflarız..
merhaba,
bende gruplara katilmak istiyorum boyum 1.57 ve 80 kiloyum.
daha önce denedigim bir zayiflama veya daha dogrusu saglikli beslenme grubum vardi.
haftada 1 kez bulusurduk, fakat bu bir uzman esligindeydi ve ücrete tabiiydi ve pahaliydi.
bu yüzden onlari birakip tek basima dvm etmistim. puanli yeme sistemi vardi.
cok güzelde sonuc almistim, fakat bazi sebeplerden duraksama oldu ve birakinca kilo aldim.
kilolarimi yeniden vermek istiyorum.
hedefim 63 kilo, önümde 17 kilo var.
yine puanli sistem ile kilo verecegim veya kalori diyeti yapacagim.
bu hafta kalorilerimi sayarak baslayacagim, fakat 1hafta sonra buna alisamassam puanli sisteme gececegim.
dilerim herkes istedigi kiloya ulasir.
beni neden kimse çağırmıyor, 4 gündür bekliyorum moralim bozuldu valla, benden sonra yazanları çağırdılar beni gören yokmerhaba, ben 27 yaşında 1 çocuk annesi, 157cm boyunda 58,4 kilo bir bayanım. 55 kilo ile hamile kalıp 73 kilo ile doğum yaptım. oğlum şuan 2.5 yaşını geçti. emzirmeyi bitirince kilo vermek için çalışmalara başladım ve 55 kiloya kadar düştüm ama hedefim 49 kiloydu, yani bekarlık kilom. ama kış döneminde ne kadar dikkat etsem de hareketsizlikten 58i buldum. şimdi hedefim 49 kilo ve kesinlikle vermem gerekiyor. geçen yaz 65ten 55 e düştüm bu yaza kadar da 58den 49 a ineceğim inş. ama takım ruhuna ve hırsa ihtiyacım var!
Grupça birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz canım, paylaşımda ve sporda problem yoksa 6. takıma beklerim