• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğumdan sonra üzerime yapışıp kalan ve diyetlerımı hep ikinci gününde bıraktıgım için bende bır gruba uye olmak ıstedım

Şuan ki kilom 79 olmak istediğim kilo 69 boyum 1,65

Bol paylaşım yapabilirim, bu kez kararlıyım motivasyona ihtiyacım var dersen eğer 13. takıma beklerim.

ben travma sonrası psikolojik yardm aldm 1 sene ilacım bana kılo aldrdı 54 kılodan 68 kıloya çıktım sımıd ılacımı bıraktım panik atağı yendım sıra eski kiloma kavuşmam da beni de aranıza alırsanız daha da motive olacgımı dusunuorum :)))

170 boyundayım öğretmenim 64 kıloyum 59 a insem yeter diorummm nişanım var mayıs sonunda o yüzden zayıflamak istiorum.
Verilecek kilon az ama ben yinede motive olabilmen için yazıyorum. Bol paylaşım yapabilirim, takım disiplinine uyarım dersen eğer 13. takıma beklerim.

hehe kadis teşekkur ederim ama 6. takıma girdim.
Tekrar teşekkurler
sevindim adına
bende yarışmaya katılmak istiyorum.tek başına olunca motivasyon olmuyor.157 boyunda yaklaşık 62 kiloyum.61e yakın:1::1::1: züğürt avuntusu.bu arada gerçi sanırım gruplarda farklı.umarım doğru yere yazdım.

8.takima gelebilirsin.

daha önce davet yollamıştım cevap gelmedi
tatlım buralardaysan bir cevap bekliyorum gelmeyeceksen başka birine davet yolluyacağım bilgine

bu takımlara nasıl giriyoruz canım ? Ya bi yardım etsen

bildiğim kadarıyla canım grup yöneticileri buradan çağırıyolar. ben daha önce girmiştim fakat ailevi mevzulardan dolayı çıkmak zorunda kalmıştım. en yakın zamanda çağırırlar umarım çok iyi oluyor çnkü :D

21 yaşındayım ve 1.60 boyundayım fakat 74 kiloyum ve kilo vermek istiorum azim var ama bana ortak olcak birileri arıorum :D teşekkürler

81 kiloyum hedefim 70
lütfen benide alın :)

22 yasındayım 162 boynda ve 89 kiloyum kilo verirken bna destek olabilcek bi takım arıyorum
Arkadaşlar bol paylaşım yapabilirim, azimliyim, kararlıyım, takımım için fedakarlık yapmaya hazırım derseniz eğer 13. takıma bekliyorum.

bu takımlara nasıl giriyoruz canım ? Ya bi yardım etsen
Canım sende kendini tanıtan bir mesaj yazarsan eğer uygun olan bir takım çağıracaktır. Kaç kilosun? Boyun ve hedefin kaç? gibi :34:

bildiğim kadarıyla canım grup yöneticileri buradan çağırıyolar. Ben daha önce girmiştim fakat ailevi mevzulardan dolayı çıkmak zorunda kalmıştım. En yakın zamanda çağırırlar umarım çok iyi oluyor çnkü :d

canım en habire bi yerlere bişeyler yazıyorum bana cevab yazanlar oluyormu nasıl bakacam bilmiyorum bu siteyi çok begendim ama kullanmasını anlamadım bi guruba girip bende zayıflamak istiyorum ama gurup bulamıyorum :(

canım en habire bi yerlere bişeyler yazıyorum bana cevab yazanlar oluyormu nasıl bakacam bilmiyorum bu siteyi çok begendim ama kullanmasını anlamadım bi guruba girip bende zayıflamak istiyorum ama gurup bulamıyorum :(

canım siteyi kullanması biraz karışık ama sen şimdi buraya boyunu kilonu kaç kilo olmak istediğini yazıosun. sonra bekliosun boş olan ve sana uygun bi takım yöneticisi seni çağırıyor. yani beklemen gerekio :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back