- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhabaaaaa. Daha önce 5. takımda ve 13. takımda farklı yıllarda zayıfladım ve mezun oldum fakat artık tekrardan kilo sıkıntım var. Beni bir takıma dahil ederseniz sevinirim. Boy: 1.58 Kilo 58 yaş 26.. İdeal kilom 50. 8 kilo vermem gerek.
Şimdiden Teşekkurler
bende katılmak istiyorum grubunuza aranızda olmaktan mutku olurum eger alırsanız 41 yasındayım 1.55 boyum 78 kilom ve benim acılen 57 kiloya düsmem lazım destegınıze ihtiyacım var
tamam alın benide 4. takıma :)
8. takıma gel tatlım
bende eski 5. takım üyesiyim seni boş bırakırmıyım ya
bol paylasim yapacaksan ve takimda süreklilik saglayacaksan 4. takima bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6629.html
Ben geldim...
Hemen kendimden bahsedeyim. 1.63 boy ve 68 kilo . Yaş 34 .
Yaklaşık olarak son bir yılda 6 kilo aldım , onun öncesinde tam olarak 9 ayda diyetisyen kontrolünde , 38 kilo vermiş bir diyet geçmişim var. İki yıl kadar da korumuştum bu kiloyu ama şimdi maalesef günden güne tartının ibresi sağa doğru yol alıyor.
Bakmayın 68 dediğime , bu sabah itibarıyla 68.8 çıktım
Hedefim 58 .
Daha önce diyetisyen kontrolünde yaptığım diyeti uygularsam sorun yaşamayacağımı düşünmüyorum ama başlamak mesele işte. Belki bu grup ve yarışma beni tetikler dedim.
Şunu da belirteyim , yağ oranım kiloma göre düşüktü.Çünkü diyet sırasında sürekli yağdan vermiştim.O sebeble aldığım 5-6 kiloyu çabuk veririm ama sonrasında hızım düşer.
Paylaşım konusunda kimsenin şüphesi olmasın , mesaj sayım , geyik topiğimle beraber sürekli sitedeyim
Bende dahil olduğum grubun özellikle bol paylaşım içinde olmasını , grup liderinin aktif olmasını tercih ederim.Cumadan cumaya bildirim yapmak motivasyon açısından beni tatmin etmez.
Başka yazmam gereken bir şey yoksa , bekleme moduna geçiyorum.
paylasim konusunda sikinti yasamayiz ve diyetten cabuk sikilmayiz diyorsaniz 4. takima bekliyorumMerhaba;
Ben de 2006 yılında 52 kiloda 22 yaşında çıtı pıtı bir genç kızdım. O yıl işe başladım ve iş arkadaşlarımın biri obez biri hamileydi, uyarılara rağmen onlara uydum. DErken 2007 yılında 58 kilo evlendim. Evleneli 5,5 yıl oldu ve ben şu anda 75 kiloyum. yıl ve kilo...doğum yaptım, 2 yaşında bir kızım var, ama aldığım kiloların sadece 2 kilosu doğumdan kaldı. Ben zayıflamak istiyorum, gözükara ve inatçı bir insanım ama bir türlü o kıvılcımı yakalayamıyorum yani düzenli beslenmeye başlayamıyorum. Tesadüfen burayı buldum ve çok heycanlandım. Umarım bu grup beni ateşleyecek. 60 kiloya düşmek istiyorum yapabileceğime inanıyorum sadece teşvik bekliyorum sanırım
merhabalarr;
bundan 2 sene önce grupta 6.takımda yarıştım :) 92 den 75 e düştüm montignac sayesinde sonra elimde olmayan sebeplerden ötürü 82 ye çıktım bu sefer forumsuz dukan yaparak 72 ye düştüm fakat şu an 78 im hedefim 65 kilo olmak beni kimse alır mı :)
Tatlım önce bir 8. takıma git. Çünkü en son ordan izinli olarak ayrıldığını söylemişsin. Büyük ihtimal ordan devam edebilirsin. Ama kurallar gereği bildiğim kadarıyla ilk olarak 8. takımda listeye girmen gerekir. :26:geçen sene 8. grupta yarıştım galiba 76.5 kilo ile başladım hedefim 56 kiloydu 63 kilo ile mecburi olarak izinli olarak ayrılmak zorunda kaldım.(ailevi sebeplerden)
diyeti bırakmakla tekrar kilo aldım 72 kilo oldum tekrar( yarışmaya tekrar decam etmek istiyorum.
bir haftadır tartılmıyorum sabah tartılacağım tam kilomu öğrenmek için hedef kilom yine 56 bu sefer kararlıyım.
Beni de alır mısınız:))
cuma yarışmasına katılablır mym