• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 yaşındayım ve 84 kiloyum aslında 1 hafta öncsine kadar 82 idim.60 kiloya inmeliyim ve bu sefer karalıyım eger bana yardımcı olursanz. yıllrdır kiloluyum ve bir türlü veremedim.172 boyum bu arada.umarım bir gruba alınırım ve bnde kurtulurum bu kilolardan ... kararlı oldugumu ve sürekli aktf olacagımı belrtmek isterim... teşekkürler

21 yaşındayım ve 84 kiloyum aslında 1 hafta öncsine kadar 82 idim.60 kiloya inmeliyim ve bu sefer karalıyım eger bana yardımcı olursanz. yıllrdır kiloluyum ve bir türlü veremedim.172 boyum bu arada.umarım bir gruba alınırım ve bnde kurtulurum bu kilolardan ... kararlı oldugumu ve sürekli aktf olacagımı belrtmek isterim... teşekkürler

kararlıyım ve katılım yaparım diyorsan 6. takıma bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-8072.html#post29040449

uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar ,hedefime ulaşıp kendini sallıp aynı kg ya dönen bayanlardanım
malesef iş yaşantısı hareketsizlk yaşadığım stresler depresyonu tetikleyip kg almama yol açtı
en son tartıda 85 kgyu gördüğümde inanamadım hani hepimiz görrürrz ama görmezden geliriz ama gün gelir kırılma noktaları olur yaşantımızda .85 kg gördüğümde aylardan temmuzdu dedimki yeter sonu yok sorunların arkasına gizlenipde çareyi yemek yemekde bulmak işte o an karar verdim kg larla yüzleşip eski formuma karar vermek için
hemen yüzme kursuna yazıldım 1.5 aydır düzenli olarak 6 gün 1 saat yüzüyorum şaun 77.4 e kadar inebildim sizden ricam cuma yarışma takımında bana da yer açmanız motivasyona ihtiyacım var gerçekten güzel paylaşımlar kurulan bir site
sizlerden cevap beklıyorum
6. takıma bekliyoruz link yukarıda

teşekkür ederim, elbette kararlıyım, sizinlede gelişmeleri sürekli paylaşırım ancak grubun kuralları ve işleyişiyle ilgili bana kısaca bilgi verebilirmisiniz acaba, neleri paylaşayım mesela, kaç kilo verdiğimi, nasıl spor ve diyet yaptığımı ne zamanlarda grupla paylaşayım, tekrar teşekkür ederim, görüşmek üzere...

teşekkür ederim, elbette kararlıyım, sizinlede gelişmeleri sürekli paylaşırım ancak grubun kuralları ve işleyişiyle ilgili bana kısaca bilgi verebilirmisiniz acaba, neleri paylaşayım mesela, kaç kilo verdiğimi, nasıl spor ve diyet yaptığımı ne zamanlarda grupla paylaşayım, tekrar teşekkür ederim, görüşmek üzere...

kisaca bahsedeyim,eger sanada uyarsa ayrintilari geldiginde konusuruz
öncelikle kararli olmalisin,her gün düzenli olarak diger gün ne yedin,ne ictin,spor ne kadar yaptin,hepsini paylasiyorsun,diger arkadaslarin yediklerine yorum yapiyorsun,en az 5 mesaj yazma zorunlulugu varcuma günleri kilo bildrimi oluyor,2 hafta deneme süren olacak,eger sana ve bize uyarsa en erken diger cuma listeye alinirsin,paylasimin az oldukca deneme sürende uzar,yaptigin her kacamak icin kac kalorilik kacamak yaptiysan o kadar sporluk cezan var ,eger kabul ediyorsan gel konusalim,sonucta yapilamayacak seyler degil:87:

Son düzenleme:
merhabalar,

2 gün önce kilolarıma artık veda etmenin zamanı geldiğine karar verdim ve bu sefer hayalimi görmeden bırakmayacağım konusunda kesin kararlıyım. fakat sizin desteğinize ihtiyacım olduğuna sizinle beraber bu süreci daha kolay atlatacağıma inanıyorum. eğer gruplarınızda yer varsa aranıza bende dahil olabilirmiyim?

boy:1,70
kilo:77,7

kisaca bahsedeyim,eger sanada uyarsa ayrintilari geldiginde konusuruz
öncelikle kararli olmalisin,her gün düzenli olarak diger gün ne yedin,ne ictin,spor ne kadar yaptin,hepsini paylasiyorsun,diger arkadaslarin yediklerine yorum yapiyorsun,en az 5 mesaj yazma zorunlulugu varcuma günleri kilo bildrimi oluyor,2 hafta deneme süren olacak,eger sana ve bize uyarsa en erken diger cuma listeye alinirsin,paylasimin az oldukca deneme sürende uzar,yaptigin her kacamak icin kac kalorilik kacamak yaptiysan o kadar sporluk cezan var ,eger kabul ediyorsan gel konusalim,sonucta yapilamayacak seyler degil:87:

elbette kabul ediyorum, o halde ben yarın bugün ne yedim ne içtim, ne spor yaptım hepsini burada paylaşırım, cuma günü ise kilo kaybımı yine buradan bildiririm, ben bugün itibari ile 95 kilo ile başlıyorum, umarım güzel sonuçlar alırım, önceden 65 kilonun üzerine hiç çıkmamaıştım, şuan hedefim tekrar eski kiloma ulaşmak, bu hamilelik ve doğum ve ardından lohusalık dönemi bana hiç iyi gelmedi, yarın yine bu sayfada mı yoksa 4. grubun sayfasındamı paylaşayım?

elbette kabul ediyorum, o halde ben yarın bugün ne yedim ne içtim, ne spor yaptım hepsini burada paylaşırım, cuma günü ise kilo kaybımı yine buradan bildiririm, ben bugün itibari ile 95 kilo ile başlıyorum, umarım güzel sonuçlar alırım, önceden 65 kilonun üzerine hiç çıkmamaıştım, şuan hedefim tekrar eski kiloma ulaşmak, bu hamilelik ve doğum ve ardından lohusalık dönemi bana hiç iyi gelmedi, yarın yine bu sayfada mı yoksa 4. grubun sayfasındamı paylaşayım?

burda değil takımında paylaşcaksın cnm link yukarıda pegasus yazmış

merhaba arkadaşlar bende diyet yapmaya yeni başladım. 75 kiloyum bugün 74.4 ü gördüm :) 1.5 sene önce kilo almaya başladım sonra da devam etti. 2 yıl önce 55-58 arasıydım. o zaman çok zayıftım. ideal kilom 60. 60 kilo olana kadar burdayım. cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. hangi grupta boş yer varsa beni alın noooluuurrr :) yüzünüzü kara çıkartmam ;)

Mrb arkadaşlar.Ben 62,500 grm ve 1.63 boyundayım hedefim 55 kg.
Yaklaşık 3 yıl önce doğum yaptım.Doğumdan önce 55 kg dım ama doğum sonrası
bir türlü bu hedefe ulaşamadım.Pazartesi günü diyete başladım ama grup olarak size katılırsım
daha iyi olacağını düşünüyorum.Lütfen beni grubunuzaaa davet edinn arkadaşlarrrrrrrrr......

ben de cuma yarışmalarına katılmak istiyorum paylaşımda yaparım. 3 gündür diyet yapıyorum ve hergün 1 saat yürüyüş. daha hiç bozmadım. şimdiden 1 kilo verdim. hedefim 60. azimle 60 olucam. lütfen beni alın grubunuza :17::17::17:

gunlerdir bir davet gelmedi acaba yermi yok yoksa benmi begenilmedim takimlarca

kizlar bizim takimda yer olsa alacamda yer yok
size söyle birsey tavsiye edebilirim
tek tek takimlara mesajlarinizi birakin,bos yeri olan takim kabul edecektir sizi,eminim bir takimda yer bulursunuz:16:

merhabalar,

2 gün önce kilolarıma artık veda etmenin zamanı geldiğine karar verdim ve bu sefer hayalimi görmeden bırakmayacağım konusunda kesin kararlıyım. fakat sizin desteğinize ihtiyacım olduğuna sizinle beraber bu süreci daha kolay atlatacağıma inanıyorum. eğer gruplarınızda yer varsa aranıza bende dahil olabilirmiyim?

boy:1,70
kilo:77,7

bende diyet yapmak istiyorum
76 kiloyum ve olmam gereken 59 o kiloda gayet iyi görünüyordum
dans klubüne başlıyacağım pazar günü ve nisanda topluluk defilemiz var o güne kadar hepsini veremesem de bir kısmını vermeliyim kilolarımın
acaba hangi grupta yer var :)

merhaba arkadaşlar bende diyet yapmaya yeni başladım. 75 kiloyum bugün 74.4 ü gördüm :) 1.5 sene önce kilo almaya başladım sonra da devam etti. 2 yıl önce 55-58 arasıydım. o zaman çok zayıftım. ideal kilom 60. 60 kilo olana kadar burdayım. cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. hangi grupta boş yer varsa beni alın noooluuurrr :) yüzünüzü kara çıkartmam ;)

Mrb arkadaşlar.Ben 62,500 grm ve 1.63 boyundayım hedefim 55 kg.
Yaklaşık 3 yıl önce doğum yaptım.Doğumdan önce 55 kg dım ama doğum sonrası
bir türlü bu hedefe ulaşamadım.Pazartesi günü diyete başladım ama grup olarak size katılırsım
daha iyi olacağını düşünüyorum.Lütfen beni grubunuzaaa davet edinn arkadaşlarrrrrrrrr......

Bol paylaşım yapabilirim, süreklilik sağlayabilirim, azimliyim ve istekliyim diyobiliryorsanız eğer 13. takıma bekliyorum hepinizi.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html

sonunda bir kararla uye olup bende zayiflamak istiyorum.Anladim ki kendi basima yapamayacagim.Uzun zamandir disardan butun takimlari,gruplari takip etsemde olmuyor ne yazik ki.....
Mumkunse benide bir takima alirmisiniz,176 boyundayim ve bu sabah itibariyle 75`i vurmus durumdayim.Kilolarim bendenimin bir parcasi olmadan bu dogum kilolarindan beni kurtarin.
Yukarda yazdığım mesaj senin içinde geçerli canım. Paylaşım ve süreklilik konusunda sorun yaşamayacaksan eğer 13. takıma bekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html

merhaba arkadaşlar ben yarın diyete başlıyorum.. şuanda 85 kiloyum hedefim 60... azimliyim tabikide.. diyet listemi dktordan aldım koşu bandıda aldım hergün 1 saat spor yapıcam.. bu şekilde 3 kg verdim daha önce 15 günde.. takımda olursam daha çok motive olacağımı düşünüyorum.. birlikten kuvvet doğar diyorum beni de alın takıma lütfen :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back