Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben merve:)
Boyum 165 ve kilom 59.
Hedefimde 54 kilo olmak var ve bu yüzden ben de cuma yarismasina katilmak istiyorum:)
selam kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama katılmak bugüne kısmetmiş.boyum 166 ve kilom 95.evlendikten sonra kilo ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım.öncelikli hedefim 80 kilo olmak.hayatımda bu kiloları göreceğimi söyleseler inanmazdım.ancak hırslıyımdır ve istediğimi yaparım.artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bu yolda eğer aç kalınması gerekiyorsa aç kalırım.çalışmıyorum paylaşımda yapabilirim.ancak grupları inceledim bazıları diyet yolundan uzaklaşmışlar burda evet sıkı arkadaşlıklarda olmalı ama öncelikli hedef zayıflamak olmalı(yanlış düşünüyorsam söyleyin)bu yüzden takımının hırslı olduğuna,bunun bir yarışmsa olduğuna inanan bir takıma girmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah her hangi bir takımda yer bulabilirim.
merhaba arkadaşlar ben yarın diyete başlıyorum.. şuanda 85 kiloyum hedefim 60... azimliyim tabikide.. diyet listemi dktordan aldım koşu bandıda aldım hergün 1 saat spor yapıcam.. bu şekilde 3 kg verdim daha önce 15 günde.. takımda olursam daha çok motive olacağımı düşünüyorum.. birlikten kuvvet doğar diyorum beni de alın takıma lütfen
Bol paylaşım yapabilirim, süreklilik konusunda sorunum olmaz derseniz eğer 13. takıma bekliyorum arkadaşlar.Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah her hangi bir takımda yer bulabilirim.
ben de bir gruba dahil olmak istiyorum boyum 1.68 kilom 60 hedefim 50 davet bekliyorum insallah bos yer vardir
Tatlım senin boyuna göre ideal kilon 58 ve sen şuan aşağı yukarı ideal kilondasın. Büyük ihtimal takımlar seni o nedenle çağırmıyor çünkü şişman değilsin. Eğer motivasyon istersen 13. takıma gelebilirsin ama bu kiloyla seni listeye alamam. :26:ya beni niye kimse cagirmiyor 3.5 haftadir diyetteyim 5 kilo verdim 59 kiloyum simdi devam ediyorum ama grupla daha keyifli insallah bir yerden teklif bekliyorum bakalim
slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum
Bol paylaşım yapabilirim, süreklilik sağlayıp, takım içi motivasyona destek olurum derseniz eğer 13. takıma bekliyorum.bende katılmak istiyorum. diyetin tek başına yapılması taraftarı değilim.teşvikleyici oluyor bu şekilde.acaba beni hangi grup alır ki:)
acayip hırslıyım ne olur benide alııınnn:)son 6 kilom kaldı bir türlü motive olamadım ya.
boy: 165cm
kilo: 62kg
hedefim:56kilo olmak.
Merhaba, diyete bugun başladım:) dukan diyetı yapıyorum, 70 kılo ıle başladım. 23 yaşındayım. Hangi gruba katılabilirim acaba ?
herkeze merhaba... çocukluğumda zargana denecek kadar zayıf sayılacak tipteydim 13 yaşında ergenliğe girmemle birlikte yavaş yavaş şişmeye başladım ve 65e nezaman çıktığımı anlamadım. yani genç kızlığım boyunca tombik tombik üç aşşağı beş yukarı dolandım durdum. 2008 yılında düğünümden önce biraz zayıflayabildim oda 62 ye kadar. sonra hamile kaldım 2010 da doğuma girmeden önce 85 tim... doğumdan 6 ay falan sonra 75e indim ölede kaldım baktım emzirme falan gitmiyo bişey emzirmeyi bırakınca diyete başladım onu da çok yapamadım 2 ay falan düzenli yaptıktan sonra kaçamaklar falan 72-71 lerde geziniyorum işte. bu sefer kararlıyım ama bi de size katılırsam daha güzel motive olurum ilk idealim 58 kilo olmak, çünkü olmayalı yıllar oldu. banada yardım edin benide bi gruba alın kızlar lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn...
bende yarışmaya katılmak istiyorum.tek başına olunca motivasyon olmuyor.157 boyunda yaklaşık 62 kiloyum.61e yakın züğürt avuntusu.bu arada gerçi sanırım gruplarda farklı.umarım doğru yere yazdım.