• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar...Yıllar önce yine diyet gurubu sayesinde hedeflediğim kiloya ulaşmıştım.
Aradan geçen zaman zarfında evlendim ve bir bebeğim oldu.Şuan doğum kilolarından kurtulmak istiyorum artık fakat sanırım motivasyona ihtiyacım var.
Boy 155 kilo 78...

ben 170 boyundayım 66.5 kiloyum arada su alımından dolayı bu bazen 68 filan da oluyor artık yarışa girmeden önce sabah net bi rakam yine veririm spor ve diyet yapıyorum kilo verme aşamasındayım zaten kilo vermek isteyenleri hem motive ederim hem de diyet deneyimleri adına birbirimize destek amaçlı herhangibi gruba girebilirim benim diyetim uzun sürecek gibi
daha önce de sporlave diyetle kilo verdim

selam arkadaşlar bu kez azimliyim .. kararlıyım ... 60 kiloyum 1.64 boyundayım gitgide kilo almaya başladığımı , erkek gibi ikişer posiyon yemek yemeye başladığımı farkettiğim an başladı kararlılığım ... Planımı programımı yaptım ... keten tohumumu elma sirkemi ve bilumum yeşil çayları vs leri yüklendim marketten ... lütfen beni de gruplarınızdan birine alın

herkese merhabalar..
siteyi uzun zamandır takip ediyorum diyet kısmındaki paylaşımlardan çok şey öğrendim diyebilirim. yarışmaya katılıp bende zayıflamak istiyorum.15 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı vermek istiyorum.boyum1.59 kilom 70 :(beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. davetinizi bekliyorum.teşekkürler

uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar ,hedefime ulaşıp kendini sallıp aynı kg ya dönen bayanlardanım
malesef iş yaşantısı hareketsizlk yaşadığım stresler depresyonu tetikleyip kg almama yol açtı
en son tartıda 85 kgyu gördüğümde inanamadım hani hepimiz görrürrz ama görmezden geliriz ama gün gelir kırılma noktaları olur yaşantımızda .85 kg gördüğümde aylardan temmuzdu dedimki yeter sonu yok sorunların arkasına gizlenipde çareyi yemek yemekde bulmak işte o an karar verdim kg larla yüzleşip eski formuma karar vermek için
hemen yüzme kursuna yazıldım 1.5 aydır düzenli olarak 6 gün 1 saat yüzüyorum şaun 77.4 e kadar inebildim sizden ricam cuma yarışma takımında bana da yer açmanız motivasyona ihtiyacım var gerçekten güzel paylaşımlar kurulan bir site
sizlerden cevap beklıyorum

bende katılmak istiyorum arkadaşlar hergün düzenli menü bildirim sistemi bozmamak adına elimden geleni yaparım :) boyum 1,70 kilom 104

herkese merhabalar..
siteyi uzun zamandır takip ediyorum diyet kısmındaki paylaşımlardan çok şey öğrendim diyebilirim. yarışmaya katılıp bende zayıflamak istiyorum.15 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı vermek istiyorum.boyum1.59 kilom 70 :(beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. davetinizi bekliyorum.teşekkürler

kilo vermeye karaliysaniz ve bol paylasim yapacaksaniz 4. takima bekliyorum kizlar:16:

Merhabalar,

1.68 boyunda 66 kiloyum. Kilom cok asiri degil ama yinede zaman zaman yemeye olan düskünlügüm rahatsiz etmeye basladi ve kendime 60'a düsme hedefini koydum.
Ama su zamana kadar diye hedef koymuyorum cünkü o zaman geçince yeniden saliyorum kendimi :27:
o yüzden kalici bi sekilde kilo verip, beslenme tarzimi kalici yapmak istiyorum hayatimda ki kilo almayim...

Haziran 2012 geliniyim.
Evlendigimde 62 kiloydum. 68'den basladim 64'e kadar isteyerek düstüm. Ondan sonra telasti kosturmacaydi kendiliginden kilo kaybettim.
Evlendikten sonra 4 ayda 65'e ciktim. Sigarayi biraktiktan sonra Bi 3 kilo daha aldim 68'i gördüm 2012 Aralik ayinda.

Bu zaman içerisinde hep sporuma devam ettim. 2 senedir haftada 2-3 kez spora giderim...

Araliktan beri kalori sayimi yaparak dikkat ederek 66'yi gördüm yeniden ama amacim biraz motivasyon kazanip yola devam etmek.
Asiri sabirsiz oldugum için bir an önce kaybetmeye calistim 5 günde 5 kilo gibi saçma bi diyet uyguladim fazlasini aldim. Artik akillandim ama kalici kaybetmeye calisiyorum.

Özellikle 1inci takima girmek isterim mümkünse :114:

Merhaba!

1,68 boyunda ve 74,2 kg dayim, bugün tartildim ve gercekten artik dur demenin zamani geldi.
Bundan bir kac sene öncede 74 küsür kilo olup 57 kiloya kadar düsmüstüm spor ve saglikli beslenmeyle, yine bunu basarmak istiyorum.
Cok kararliyim, birinci augustos´a kadar yine eski formuma dönmek istiyorum, yine güzel güzel yaz elbiselerimi icine sigmak ve güzel görünmek istiyorum.
Lütfen benide araniza alin : )

Son düzenleme:
sonunda bir kararla uye olup bende zayiflamak istiyorum.Anladim ki kendi basima yapamayacagim.Uzun zamandir disardan butun takimlari,gruplari takip etsemde olmuyor ne yazik ki.....
Mumkunse benide bir takima alirmisiniz,176 boyundayim ve bu sabah itibariyle 75`i vurmus durumdayim.Kilolarim bendenimin bir parcasi olmadan bu dogum kilolarindan beni kurtarin.

merhaba, benim adım peyker, boyum 170 cm kilom ise 95, önceden kilo problemim yoktu ancak hamileliğimde çok kilo aldım, ve doğum yapalı 6 ay olmasına rağmen aldığım kilolardan kurtulamıyorum, yöntem ve tecrübelerinize bilhassa takım ruhuna ihtiyacım var, benide diyet gruplarınıza davet ederseniz sevinirim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back