• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Kendimi bildim bileli tombulum. Ancak son 4 yıl içerisinde ulaştığım nokta artık beni aynalardan soğutuyor. Böyle devam edemeyeceğim. Her tür tahlilim yapıldı ve demir eksikliği dışında kayda değer bir sorun bulunamadı. Asıl sorun şu ki ben yemeyi seviyorum ve masa başı işim var. Rejim yaptığım zaman kendimi çok iyi tutuyorum ama direnç noktasında hep pes ediyorum. Bu defa fazla şansım yok ya zayıflamalıyım ya da zayıflamalıyım. Çünkü yaz sonuna gelinlik görünüyor. Artık insanların beni zayıf noktam olan kilolarımdan vurmasından kurtulmak istiyorum. Fiziğine ve görünüşe çok önem veren bir nişanlım olduğu için evliliğimde de sorun yaşamaktan korkuyorum. Yani artık bıçak kemiğe dayandı ve ben 70-79 kilo grubundaki takıma katılıp bu işe bir son vermek istiyorum! Tam 18 kilo hedefim. Allah yardımcımız olsun :) Sevgiler!

merhaba ,

31 yaşındayım.ofis içinde çalışan biriyim.evlendikten sonra kilo almaya başladım.eskiden çok ta zayıf sayılmazdım ama 55 kilonun üzerine hiç çıkmamıştım.kilo almayan ve sürekli yemek yiyen bir eşle evli olmanın bana en büyük hediyesi şuan 98,2 kg olmam oldu.geçen yıl diyetisyen yardımı ile 20 kilo verdim ama maddi durumlardan dolayı tedaviyi bırakmak durumunda kaldım.sonrada verdiklerimide geri aldım.artık son kez olacak şekilde pes etmeden birbirimizi destekleyecek şekilde son kez diyet yapmak ve mutlu sona ulaşmak istiyorum.beni benim gibi kilo vermeye çalışanlar haricinde kimse anlayamaz.bu nedenle sizin bu cuma zayıflama yarısmasına katılmak istiyorum..yardımınızı ve desteğinizi bekliyorum..teşekkürler

Ben geçmişte kilomu gayet iyi koruyordum ancak yaklaşık 1,5 yıl önce yani evlenince birden kilo almaya başladım. Evliliğin 2. Ayında 7 kilo fazlalığım oldu. 1,67 boyum en son 75 oldu kilom. Ayrıca polikistik over sendromu rahatsızlığımda var. Onun için metformin alıyorum. Onun sayesinde şuan 70 e indim. Ama eski kiloma 58 kiloya inmek istiyorum. Birlikte zayıflamak istediğim ekip arkadaşlarımı arıyorum :)

beni yanlarına almayan takımlara sesleniyorumm nedeeennnn:(benimle birlikte zayıflayacak arkadaşlar arıyorum yediklerimi yazıp paylaşmak istiyorum birkaç kez yazdım bu aradada yediklerime dikkat etmeye devam ettim bugünde kan tahlili yaptırdım kafaya koydum kiloları vereceğim ama birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birileri ile devam etmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olacak diyet günlüğümü paylaşacak kişilere ihtiyacım var.işyerinde foruma yazacak zamanım var akşamlarıda yazabilirim hadi benide alın aranıza:)65 kilo ,boy1,61

merhaba arkadaslar,bazi arkadaslarimiz sitem etmis eski üyeler aliniyor diye,lütfen böyle seyler cok cirkin,burdaki bütün arkadaslar takimlara alinabilir,tabi takiminda bos yer olan takim kaptanlarinin cagirmasi gerekiyor,kaldiki cagirildigi halde gecmise bakmadan yorum yapan arkadaslarimiz da var,sadece sabredin,bos yeri olan takimlar tarafindan cagirilacaksiniz:34:

beni yanlarına almayan takımlara sesleniyorumm nedeeennnn:(benimle birlikte zayıflayacak arkadaşlar arıyorum yediklerimi yazıp paylaşmak istiyorum birkaç kez yazdım bu aradada yediklerime dikkat etmeye devam ettim bugünde kan tahlili yaptırdım kafaya koydum kiloları vereceğim ama birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birileri ile devam etmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olacak diyet günlüğümü paylaşacak kişilere ihtiyacım var.işyerinde foruma yazacak zamanım var akşamlarıda yazabilirim hadi benide alın aranıza:)65 kilo ,boy1,61

karaca bence sitem etmeden önce gecmis cevaplari oku,cünkü 3. takim tarafindan cagirilmistin en son hatirladigim kadariyla:19:

Merhaba,

Kendimi bildim bileli tombulum. Ancak son 4 yıl içerisinde ulaştığım nokta artık beni aynalardan soğutuyor. Böyle devam edemeyeceğim. Her tür tahlilim yapıldı ve demir eksikliği dışında kayda değer bir sorun bulunamadı. Asıl sorun şu ki ben yemeyi seviyorum ve masa başı işim var. Rejim yaptığım zaman kendimi çok iyi tutuyorum ama direnç noktasında hep pes ediyorum. Bu defa fazla şansım yok ya zayıflamalıyım ya da zayıflamalıyım. Çünkü yaz sonuna gelinlik görünüyor. Artık insanların beni zayıf noktam olan kilolarımdan vurmasından kurtulmak istiyorum. Fiziğine ve görünüşe çok önem veren bir nişanlım olduğu için evliliğimde de sorun yaşamaktan korkuyorum. Yani artık bıçak kemiğe dayandı ve ben 70-79 kilo grubundaki takıma katılıp bu işe bir son vermek istiyorum! Tam 18 kilo hedefim. Allah yardımcımız olsun :) Sevgiler!

merhaba
bu topik cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler icin,eger takimlardan birine katilmak istiyorsan buraya yazmalisin,70-79 kg grubuna katilmak istiyorsan direk o topige yazman yeterli:34:

merhaba ,

31 yaşındayım.ofis içinde çalışan biriyim.evlendikten sonra kilo almaya başladım.eskiden çok ta zayıf sayılmazdım ama 55 kilonun üzerine hiç çıkmamıştım.kilo almayan ve sürekli yemek yiyen bir eşle evli olmanın bana en büyük hediyesi şuan 98,2 kg olmam oldu.geçen yıl diyetisyen yardımı ile 20 kilo verdim ama maddi durumlardan dolayı tedaviyi bırakmak durumunda kaldım.sonrada verdiklerimide geri aldım.artık son kez olacak şekilde pes etmeden birbirimizi destekleyecek şekilde son kez diyet yapmak ve mutlu sona ulaşmak istiyorum.beni benim gibi kilo vermeye çalışanlar haricinde kimse anlayamaz.bu nedenle sizin bu cuma zayıflama yarısmasına katılmak istiyorum..yardımınızı ve desteğinizi bekliyorum..teşekkürler

bol paylasim yaparim diyorsan 4. takima bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6474.html

merhaba :) ben yeni üye oldum siteye ve dikkatimi çeken ilk şey zayıflama takımları oldu bende yazın yasadıgım sağlık problemlerım nedenıyle bu kış kılo aldım ve acaba bende katılabılır mıyım bu takımlara ? ve de biraz bilgilendirirsen konu hakkında çok sevınırım yani nasıl katılabılırım ve ne yapmam gerektiği konusunda:) şimdiden çok teşekkür ederim :)

merhaba.. dün itibarı ıle spora başladım bugun spor hocam uygulamam gereken dıyet listesini atacak bende uygulamaya başlayacagım.
72.2 kılo ile dıyete bu sabah ıtıbarı ıle kendımce başladım.vücudumun 35.4 ü yağ bu oranı %18 e düşürmek hedefim buda demek oluyorkı 16.4 kılo vermem gerekiyor.
Benıde aranıza alırmısınız?

Merhaba,

4 sene kadar önce yine diyet grubundaydım, sonradan şirkette internet kullanımına sınırlama getirilmişti, birtakım sorunlardan dolayı istemeden kopmuştum.
Bu arada evlendim, bebeğim oldu, doğumdan kalma kilolar yapıştı, hayatımda olmadığım kadar kiloluyum ve bu beni çok rahatsız ediyor.
Bende burada olmak ve üzerimde bana ait olmayan bu fazlalığı atmak istiyorum.
1,68 boyundayım, şu an 70 kilodayım, doğumdan önce 60 kg dım İlk etapta hedefim 58 kg

Kim beni takımına almak ister ???

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum, her türlü sorularınızı cevaplayabilirim

selamlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back