mrb arkadaşlar öncelikle püsküütcüğüm böyle bi karne ve böyle bi imkan verdiğiniz için teşekkür ederim.
malum kilolarımı hamilelik döneminde aldım ve daha sonrada çok uğraşmamıştım taki 18 tammuza kadar iş yerinde yaşadığım bir sorun nedeniyle arkadaşımın biri şakayla karışık insanların yanında kilomla ilgili bi takım sözler söyledi aslında o zaman kızmıştım ama bana çok büyük iyilik yaptığını bugün daha iyi anlıyorum o gece kadınlar kulubü sohbet odalarında dolaşırken tesadüf lacey (nilgün ablamla) karşılaştık ve tanıştık işte onunla konuştuktan sonra tamam dedim ve 9. takımla tanıştım nilgün ablama çok şey borçluyum çok teşekkür ederim ablacığım tabiki takımımada çok zor şartlarda çalışıyrum yoğun bi ameliyathanedeyim ama takımım hiç beni yalnız bırakmadı olmuyor dediğimde hep birileri vardı bana destek olan 9. takımdan sağolun canlarım benim hakkınızı helal edin bana neler kazandırdı burası bi bilseniz önceden kendi içinde mutsuz kendini sevimsiz çirkin bakımsız hisseden biriydim şimdi ise kendine güvenen biriyim çok mutluyum tekrar katkılarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim