Canım çok ama çok teşekkür ederim, kendimi ve internetimdeki sorunları toparlayıp yazana dek çok zaman geçirdim affolaa.s.Kalliste cim ilk kutlama mesajın benden olsun :))) Gerçekten muhteşem bir başarı. Kaybettiğin 25 kilo hiç geri gelmesin inşallah.. Hatta daha da daha da fazlasını kaybedersin umarım. Tabi ki son söz olarak darısı biz geride kalanların başına a.s.
Doktora düşünmüyorum CVme ekledim bile karnemi iş teklifleri arasında tercih yapmaya uğraşıyorum doktoraya gerek yok dedilerzemuszemuskallistecim
seni doktora yapmaya bekliyoruz, zaten takımı da bırakmayacağını da biliyorum
sevgiler
Bende beni şaşırttım aebencimkalişim ...nekadar taktir etsem azdır inan bu kadar süre zarfında verdigin mucadeleden sen galip bir şekilde çıkıyorsun ...
binlerce kere tebrikler ...
Anacım farkındayım ama yazmadanda olmuyor yaaasırnaşık şey engelleyemiyorum kendimi...:roflol:Not: Kallisim farkındamısın 2 karne ile burayıda kendi paylaşım alnımıza çevirdik :roflol:
Karizmatik ablan yesin seniopuyorumnanaktankallisim karizmatikim canım ablam benim tebrik ederim seni çok sevindim
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
doğru seçimi kendi adınıza yönlendirmek iin çaba harcadık biz canım gerisi fasa fiso :sm_confused: zevkli anlar yaşadık teşekkürler...sizi tanıdığım için takımınıza katıldığım için çok mutluyum doğru seçim yapmışım
Çok fazla kesinti yapmak istemedim bu mesajda, elim gitmedi bu kadar güzel sözlere bu kadar saygı duyulacak sözlere baktıkça içim bir hoş oldu, Ablacığım insanın yaşı değil önemli olan hissettiğidir sözünü bize bir kez daha kanıtlamış oldun, senin sözlerin karşısında benim boğazım düğümlendi özür dileyerek seni saygıyla öperek teşekkür ediyorum yüreği güzel, kendi güzel ablam...opuyorumnanaktankallisim birtanem..
hicde mezun oldugun düsüncesini kabul etmiyor yüregim. kallisin olmadigi bir 5. gurup himmmmm??
takima girmek icin ilk yazdigimda, epey cekingendim.. yasimdan cekinmistim.bu yasta kilo veremez diye düsünülebilirdi. takimdakiler anneleri yasinda biriyle ne yazisacagini bilemeyip onlardada cekingenlik olabilirdi. eger ilk zamanlarda takimi olumsuz etkiledigimi düsündürecek birsey hissetseydim hemen gidecektim. ama ben bunu hic hissetmedim, hissettirmedin kallisim.. beni oldugum gibi kabulleniverdin.. takimdaki tüm arkadaslarda öyle... yeri olmasada burada bunun icin tesekkür etmek istedim.
besinci takimda bir insan tanidim:::::
TEBRİKLER TATLIMÖhöö öhöö
Efendim öncelikle burda olmaktan dolayı ve şuanda bu yazıyı yazmaktan dolayı ne kadar mutlu alkisalkisalkisolduğumu anlatamam Her nekadar bireyselde derece yapamasam ve ışıklar altında konuşma yapmak nasip olmasada bu fırsatı burda bulmak süper..
1 yıldır bu maratonun içinde olmak gerçekten yorucuydu ancak insanın kendisine destek olacak arkadaşları ve takımın olması gerçekten var olan yükleri azaltıyor ve sorumlulukları arttırıyor.Ben artık sıkıldığım bir dönemde Dr.Mehmet Öz'ün tavsiyesine uyarak ( kendinize diyet partnerleri bulun ) burayı keşfettim bundan dolayıda çok mutluyum burası bana sadece kilo kaybettirmedi aynı zamanda sıcacık ,yüreği çok güzel insanlar kazandırdı.Şimdi tek tek isim sıralamayacağım allah maafaza birinin adını unuturum çok ayıp olur:1shok:. Ama birkaç kişi de varki adını anmadan da geçemeyeceğim
Kallisim sultanım seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum . Sana olan duygularımı kelimer ifade edemediği için zorlamıcam kendimi nasılsa yetersiz kalacaklar:) Şeniz
Püsküüt 'üm insan olmak kelimesinin içini senin kadar anlamlı dolduran birini tanımış olmakta bana mutluluk veriyor. a.s.
benimle paylaşım yapan herkese teşekkür ediyorum.Karnemi en afillisinden hazırlayan Püsküüt'e teşşekür ediyorum . :asigim:
Ve takımların takımı 5. Takımada kocaman sarılıyorum :1hug:
Not1: Bu arada bi yere gittiğim yok aman yanılma olmasın hala ve hala burdayım. Yeni planlarla sıkı dönüşler planlıyorum.
Not2: Kallisim senide bekliyorum .kapının hemen yanındayım .
Not3: Melisim çok teşekkürler canım darısı sizlere
O mesajı ilk gördüğüm an'ı hatırladım şimdi;
-Beni alan pişman olmaz diyordukaydirigubbakcemile3
Çok kendini beğenmiş gelsede çağırmayı tercih ettim, kazancımın ne olacağını merak ettim o an çekti işte beni..
İyiki çağırmışım, iyiki göze batacak bir mesaj yazmışsında senin gibi bir kişiliği hayatıma sokmuşum...Düşünceli, nazik, sıradışı, hareketli, içten, çalışkan vs.vs bir kişilik bundan başka ne istenir ki?
Püsküütüm bak -ki- ayrı yazdım :roflol::roflol:
Daha takıma geldiği an kimse bir şey söylemeden atladı iş bölümüne, analizler yaptı, okulda öğle tatili sırasında vakit ayırdı takımı düzene sokma çabalarıma destek verdi, takıma hareket ve neşe getirdi herkes tarafından çok sevildi, kiminin kızı oldu kiminin kardeşi..Benimde mükemmel arkadaşım:1hug:
Ne kazanacağımı, tahmin etmediğim bir şekilde öğretip gösterdin bana, seni tanımaktan ve en önemlisi sonuca varmandan çok mutluyum.. Azminden dolayı seni kutluyorum şekercikim benim
İçinde bulunduğumuz yarışmanın sorumluluğunu taşıdığın ve tüm kuralları tam anlamıyla yerine getirdiğin için tebrik ediyorum... Yakında çıkmazsam zaten aforoz edecekler beni, bu yüzden kapının yanından ayrılma
Söylemeden geçemiyeceğim ben senin hayatının şansıyım :roflol: mart ayının 5 şinde doğdumda :roflol:
Püsküütüme dip not: Karnem onunkinden daha güzel olsun nolurrrrr:Saruboceq: zaten benden önce alabilmek için uğraştı ve başardı bari benimki seninkinden daha güzel diyebileyim:roflol: ha-aa bu arada Mehalimle karnelerimizi çerçevelettirmeye karar verdik sırnaşık şey kolay kazanmadık nede olsa.. İş başvurularında cv'lerimize eklesek alınan belgeler diye olarmı ki acıba?:roflol:
Ne güzel, ne doğru yazmışsın reyhancım.. Ellerin dert görmesin.. a.s.....zehir gibi ince keskin zekasiyla hem evini, esini,cocuklarini spikei,yirtigi hemde burada12 kadar kisiye varan bir toplulugu amaclari dogrultusunda bir araya getirip destekliyebilen. bunu cok cok iyi bir sekilde yaparak hepimizin takdirini kazanan bir insan....
Beklenen cevap geldi.. :lepi:....Zaman geçtikçe ukala diye tanımladığım Püsküütümün gerçek yüzünüde görmeye başlıyorum...
Yarışmaya katılmak isteyenlerin başlığına yazıp takımlardan teklif beklemeniz yeterlidir..merhaba püsküüt bende aranıza katılmak istiyorum bana yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor 69 kiloyum 163 boyum kendi çabalarım ve sporla 1.5 ayda 4.5 kilo verdim ama çok yavaşladım pes etmek üzereyim motive olmak için sizin cuma yarışmasına katılmak istiyorum yardımcı olursanız çooooooook sevineceğim birde son olarak nick i nasıl değiştirebilirim buladım onun içinde ???????????????????