- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- Konu Sahibi Sweetdimple
Super, muhtesem otesi yaaMerhaba
Gecikmeli mezuniyet yazımı Namaria ya özenerek yazmak istedim :)) birazda zayıflayıp zayıflayıp yazmadığımız için cuma zayıflama yarışmasının gücü belli olmuyor olabilir diye düşündüm :)
Yarışmaya 2018 yılında 5.takımda @morordek kaptanımla başladım benim bu platforma ısınmamdaki en büyük sebep kendisidir başlangıç kötü olsaydı biliyorumki şuan buralarda olmazdım herşey için teşekkür ederim harika bir kaptandı
Daha sonra izne çıktım geldim +10 küsür kg sanırım beni 5.takımın kapısından sokmazlar derken gönlü büyük şahane insan @toplight kaptanım beni tanımadığı halde listeyi alt üst etmeme rağmen bekletmeden aldı beni listesine iki kaptanımında bende yeri ayrı onlardan çok şey öğrendim herşey için teşekkür ederim
Mezuniyet karnemde başlangıç kg
72 olsada ben izinden 82 olarak dönmüştüm 82 den 60 a maceram izin sonrası 11 ay gibi bir sürede bitti dostlar bu yolda bana destek olan o zamanın listesinde bulunan arkadaşlarım Mehfam kardelelen321 @Cagrihilal1 @dennisgo Tempus vee tüm 5. Takım dostlarıma iyiki varsınız
Son olarak bıkmadan usanmadan bizle uğraşan seaBahAR kaptanıma herşey için sonsuz teşekkürler
Birkaç fotoğrafta paylaşmak istedim okuyan gören bir arkadaşıma bile bu yolda motivasyon kaynağı olabilirsem ne mutlu bana
Sevgilerle
Eki Görüntüle 2708030
Eki Görüntüle 2708031 Eki Görüntüle 2708032
kaptanim tebrik ederim ve bize de ayrica motivasyon oldu bu yazi resimler