Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mesajı ilk gördüğüm an'ı hatırladım şimdi;
Kallisim sultanım seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum . Sana olan duygularımı kelimer ifade edemediği için zorlamıcam kendimi nasılsa yetersiz kalacaklar:) Şeniz
Püsküüt 'üm insan olmak kelimesinin içini senin kadar anlamlı dolduran birini tanımış olmakta bana mutluluk veriyor. a.s.
Ve takımların takımı 5. Takımada kocaman sarılıyorum :1hug:
Not2: Kallisim senide bekliyorum .kapının hemen yanındayım .
mehalim güzel kizim benim. hedefine ulastin. karneni aldin ( en afillisinden). candan kutluyorum birtanem. yalniz bir veda degil bu.. olmamalida. bukadar baglanmisken birbirimize. bukadar sevmis saymisken bir veda sözkonusu olmamali degilmi canim?sende kallisimde takimin demirbasisiniz. herkese el uzatmaniz, biri bir sey sorunca cani gönülden gösterdiginiz cabalar. bize verdiginiz onca emek. bazi yerlerde kelimeler yetersiz kalir hani insan veda olmadigini bile bile vedalasiyormus gibi olur bogazina birsey dügümlenir. iste o anlardan biri. hakkinizi helal edin cünkü üzerimizde hakkiniz cok.. sizi cok seviyorum.. cünkü buna layiksiniz..a.s.
Öhöö öhöö
Efendim öncelikle burda olmaktan dolayı ve şuanda bu yazıyı yazmaktan dolayı ne kadar mutlu alkisalkisalkisolduğumu anlatamam Her nekadar bireyselde derece yapamasam ve ışıklar altında konuşma yapmak nasip olmasada bu fırsatı burda bulmak süper..
1 yıldır bu maratonun içinde olmak gerçekten yorucuydu ancak insanın kendisine destek olacak arkadaşları ve takımın olması gerçekten var olan yükleri azaltıyor ve sorumlulukları arttırıyor.Ben artık sıkıldığım bir dönemde Dr.Mehmet Öz'ün tavsiyesine uyarak ( kendinize diyet partnerleri bulun ) burayı keşfettim bundan dolayıda çok mutluyum burası bana sadece kilo kaybettirmedi aynı zamanda sıcacık ,yüreği çok güzel insanlar kazandırdı.Şimdi tek tek isim sıralamayacağım allah maafaza birinin adını unuturum çok ayıp olur:1shok:. Ama birkaç kişi de varki adını anmadan da geçemeyeceğim
Kallisim sultanım seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum . Sana olan duygularımı kelimer ifade edemediği için zorlamıcam kendimi nasılsa yetersiz kalacaklar:) Şeniz
Püsküüt 'üm insan olmak kelimesinin içini senin kadar anlamlı dolduran birini tanımış olmakta bana mutluluk veriyor. a.s.
benimle paylaşım yapan herkese teşekkür ediyorum.Karnemi en afillisinden hazırlayan Püsküüt'e teşşekür ediyorum . :asigim:
Ve takımların takımı 5. Takımada kocaman sarılıyorum :1hug:
Not1: Bu arada bi yere gittiğim yok aman yanılma olmasın hala ve hala burdayım. Yeni planlarla sıkı dönüşler planlıyorum.
Not2: Kallisim senide bekliyorum .kapının hemen yanındayım .
Not3: Melisim çok teşekkürler canım darısı sizlere
Püsküütüm bak -ki- ayrı yazdım :roflol::roflol:
Püsküütüme dip not: Karnem onunkinden daha güzel olsun nolurrrrr:Saruboceq:
Evet, ön lisans tamamlandı.. Profesörlüğe kadar yolu var.. :roflol:Püskütümde bana yüksek lisans diplomasını verecek bu sefer kaydirigubbakcemile5