Kalliste' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Mayıs / 2,4
Haziran / 1,4
Temmuz / 1,1
Ağustos / 3,4
Eylül / 0,7
Ekim / 2,6
Kasım / 0,1
Aralık / -0,1
2007 YILINDA TOPLAM VERıLEN : 11.6 KıLO
Ocak / 2,5
Şubat / 1,4
Mart / 0
Nisan / -6,2
Mayıs / 1,3
Haziran / 0,9
Temmuz / 3,2
Ağustos / 0,4
Eylül / 0,7
Ekim / 1,2
Kasım / 0,8
Aralık / -0,1
2008 YILINDA TOPLAM VERıLEN : 6.1 KıLO
Ocak / 2
Şubat / 4,1
Mart / 0,1
Nisan / 1,2
Mayıs / -0,4
2009 YILINDA TOPLAM VERıLEN : 7 KıLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (1. Etap) ( 98,3 )
Bitiş Kilosu (105. Etap) ( 73,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 24,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 25,13% )
Toplam Süre ( 105 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,24% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 235 )
Yorum : Sevgili Kalliste, 18 Mayıs 2007 (1.Etap) tarihinde ve 98.3 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 22 Mayıs 2009 (105.Etap) tarihinde toplam 24.7 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek kaptanı olduğu 5.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
"Bir fikrim var.." sözleriyle başlayan o günün üzerinden iki seneyi aşkın bir süre geçti..Tanıdığım, tanımadığım bir çok insan bir araya gelmiş bir şeyler yapmaya çalışıyorduk.
Kalabalığın büyük kısmı seyirciyken, içinden sıyrılan birkaçı vardı ki, gerçekten elini uzatıyordu. Özellikle de birinden ne yazsam, cevap alırdım..
Ne zaman kafam karışsa, içinden çıkamasam, bunalsam yol gösterirdi.
Biliyordum ki; kimseden ses çıkmasa bile ondan mutlaka yorum gelir.. Bu dayanışmanın verdiği cesaretle devam ettim ben de..
Aynı yarışma içindeyken bir gün denk düştü ve aynı takımda yol arkadaşı olduk.
Ama sanki, bu yol arkadaşlığı çok daha önceden başlamıştı.
Bir gemideydik biz ve sen bana demiştin ki, kaptan terk etmeden ben gemiyi terk etmem..
ıyiliklerin yapılıp da atılmasından oluşan dalgalarla dolu bu denizde yüzen gemimiz, ikimiz de biliyoruz ki yol almaya devam edecek..
Burası sadece, geçiçi, bir daha uğranıp uğranmaması artık önemli olmayan bir iskelenin adıydı..
Sorumluluk duygun, elinden gelip gelmediğine aldırmadan herkese yardımcı olmaya çalışma konusunda gösterdiğin hassaslık, sıcaklığın, anlayışın ve hakbilirliğin nedeniyle sana çiçekler dolusu kucaklarımla teşekkür ediyorum kallisim sefgilim..
ıyi ki seni tanıdım.. :asigim: a.s.
Yolun açık olsun.. [/I][/CENTER]