Çok zor bir karakterle evliyim boşanmak çözüm mü

Yani buraya gelipte 'boyle biriyle evliydim, bosandim ve kurtuldum' tarzinda seyler soyleyerek sizede ayni seyi yapmaniz tavsiyesinde bulunmak var elbette, ama yapmiicam:)

hayirlisi, umarim cocugunuz olmaz kararinizi tam vermediginiz sure boyunca. zamanla kafanizda ne istediginiz belirginlesir, siz o zamani henuz tam doldurmamissiniz. onu degistirdim biraz demissin, emin misin, yoksa ona inanmak mi istiyorsun, onu bi idrak et. onunde iki yol var sonucta, ya onu oldugu gibi kabullenip omur boyu bu karakteriyle ve sana verdigi bu kotu hislerle basa cikacaksin. yada vazgececeksin o ask sandigin seyden, ardindan piskolojini toparlamak icin ciddi caba sarfedip, feraha ereceksin.

Hani olaki olmaz ya eşiniz düzeldi mükemmel erkek oldu olmaz ya oldu diyelim. Siz size söylediği sözleri unutabilecek misiniz? Mesela tam birbirinize yakınlaşmışsınız daha önce söylediği senden etkilenmiyorum yada sen çirkinsin senin vücudun da böyle bu sözler aklınıza gelmeyecekmi. merak ettiğim için soruyorum.

O zaman hata sizdeymis ki o gereksizlere konusacak cesareti vermissiniz. Cok farkli yorumlar yapiyorsunuz. Siz kadinin gucsuzlugunu ezilisini ayaklari üzerinde duramayacak olmasini kendiniz icin kabul etmissiniz ama herkes icin durum böyle degil..kadin kendi kendine yeter kadin kahir cekmek icin gelmedi dunyada . Siz kimin nazini cekerseniz cekin ömrunüzü heba edin. Ama bunu baslakarina onermeyin

Bende teşekkur ediyorum güzel dilekleriniz için. InşaAllah rast gider ikimiz içinde. Mutlu bir evlilik icinde cocugun anlami huzuru daha cok yasanir.

Siz onun psikologu değilsiniz, eşisiniz. Onu düzelteceğim derken kendiniz yıpranırsınız.
Sanki bir narsistin elindeki kurban rolundesiniz. Ezilmiş, sinmiş, pasifize edilmiş, eski güzel günleri yakalamak için çırpınıp duran biri...
O ise dengesiz....
Bu adamı değiştiririm diye neden uğraşıyorsunuz ki? O değişmemiş, bence siz değişmişsiniz. O değişmeyecek, emek ve sene kaybı sadece...Size de kimse madalya vermez. Sadece kendi benliğinizden çıkarsınız.

Yalnizliktan, karsisindaki insani kaybetmekten ama tezat bir sekilde bir iliski icine girmekten, bir insana baglanmaktan korkuyorlar. Sevip sevmedigi, hoslanip hoslanmadigi anlasilamiyor. Dogru mu?

++
Bazi insanlar tekmeyi hakediyor. Konu sahibesinin esi de onlardan biri. Eeee ne guzel coluk cocuk da yokken o kendini begenmis herifin kicina tekmeyi oyle bir koyardim ki nerde ayildigini sasirirdi.

Kadınların efendi adam yerine p.ç adam tercih etmesi :)
Neden kahramanlığa soyundunuz anlamadım.
İlişki yaşamasını bilmeyen adamı, adam etmek, topluma kazandırma misyonunu üstlenmişsiniz, olmamış.
Ergenliğini tamamlamamış, tamamlamaya niyeti olmayan biri var hayatınızda.
Ki geçim derdi, çocuk sorumluluğu, hastalık, ölüm gibi durumlarda hep beyefendinin nazını, tribini çekeceksiniz
Hep siz sırtlanmak zorunda kalacaksınız.
Böyle bir kahramanlığa gerek Yok.
Sizi aşağılamakta bir sorun da görmüyor.
En azından saygısını kaybetmeseymiş...
Yardım almayı deneyin.
Üstesinden gelecek olgunluğa sahip değil ama belki seviyorsa kaybetme korkusu biraz büyütür..

Yalnizliktan, karsisindaki insani kaybetmekten ama tezat bir sekilde bir iliski icine girmekten, bir insana baglanmaktan korkuyorlar. Sevip sevmedigi, hoslanip hoslanmadigi anlasilamiyor. Dogru mu?
Aynen öyle. Hiç bir şeyden de emin değiller, mükemmeliyetçiler bu yüzden her şeyi eleştiriyorlar. Benimkinin bir özel durumu var yalnız, daha önce büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ben her şeyi o yaşadığı hayal kırıklığına bağlıyorum. Çok fazla emin olmak istiyor ama bırakmıyor da, çok yıpratıyor insanı.

ay . çekilmez bi hayat. bi ömür bu adamla geçer mi.

Bazı kadınlar mazosistlikten hoşlanır ve sadist ruhlu egoist erkekleri sever hatta aşık olurlar. Şiddetle bir terapistten yardım alsaniz. Hayat kötü bir evliliği surduremeyecek kadar kısa çünkü

Davranışları hiç normal değil . Bu şekilde hareket ettiğine göre de sevgisinden emin olamadım . Yani Evliliği kaldıracak olgunlukta ve evli barklı bir adam gibi değil de liseli ergen gibi davranıyor . Nasıl çözersiniz bilmiyorum . Keşke evlenmeden önce düşünseydiniz bunları

2 sene önceki halimi gördüm. Eşimle o zaman nişanlıydık. Yüzüğü fırlattım yüzüne hatta bi delirme anında bohçaları çıkarıp fırlattım yüzüne. Her ayrılma kararında bir tık daha düzeltti kendini şimdi şükür eskisi haline arada bir geliyor. Sonra fazla uzatmadan değişiyor. Umarım aklı başına gelir. Ama tabi bu düzeltmeleri kendiliğinden olmadı bende çok uğraştım hep acaba napıyorum diye kendimi yedim. Sonra anladım ki suçlu ben değil o.

Birde çapkın olan adamlari adam edeceğim eve baglayacagim
Başka kızların başaramadığını ben başaracağım diye bir düşünce var ve bunu başarı olarak görüyor bazi kadinlar

Sonuçta hüsran oluyor tabiki
Konu sahibininkide aşk değil bence
Aşık olsa gerçek yüzünü göremedim gözlerim kapalıydı derdi
Konu sahibi bile isteye girmis

Bende bunu merak ettim konu sahibine resmen ufff kiza bak birde sana bak diyor resmen kabul edilecek gibi değil
Hiç sogumadin mi bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…