Çok zor bir karakterle evliyim boşanmak çözüm mü

Arkadaşım esinde histerik kişilik bozukluğu var.benim 13 yilim gitti asla ama asla duzelmez emin ol.ya şimdi daha çok yipranmadan ya da onun istediği bir zaman mutlaka bosanacaksin.

Boşluktasın. Alışkanlık başımıza gelen en kötü şey. İnsan her şeye alışır ? Nelere alışmıyoruz ki ?
Sadece buna gayret et. Kendini dış dünyaya kapama yeter canım benim.
Tayin olduğun an yepyeni huzurlu bir hayatın olacak.
O heyecan süper bir şey bence sadece onu düşün. Yeni hayat kurmak süper bir şey.

İnsallah canım. Sanki ilk gunler daha iyiydim galiba yeni yeni idrak ediyorum bittigini artik hiç benimle olmuycanı bu acı vermeye başladı. Umarım düzelirm. O ne hissediyo acaba mutlu mu üzgün mü nasil. Uzaktan görüyorum sadece

Bir cok kez ayrildik zaten.. bi sekilde tekrar gayret etti duzeltti bircok seyi.. ya da hakli bi sebep buldu konuşmalarina.. baska başka sorunlarla geldi sonra... hepsinin altindan kalktim bi sekilde.. smdi etrafimda dönuo pervane gibi ben ben degilim.. surekli bi denge de tutm uğraşi beni yoruyo.. saldim bircok seyi..

Ben onu düsünmeye başladigim an ayrilamiyorum daha cok üzuluyorum iste benim de cikmazim bu. Aciyorum sanki bana ihtiyaci varmis gibi dusunuyorum.. bu duruma kiziyorum.. cunku o benden once de yasiyordu gayet benden sonrada yasayacak.. ama benleyken mutlusuz oluyorum.. yanlis giden birseyler var biliyorum.. görüyorumm.. kabugumu kiricam gunu bekliyorum..

En
En azindan caba gosteriyo devam edebiliyosun. Benimkinde o yoktu isine gelirse tavrinda öylede cekilmiyo iste

O şimdi üzgün olmasa bile sonra üzülücektir. Erkekler ilk etapta üzgün olmuyorlar genelde. Artık hiç seninle olmayacağını düşünme. Bu tip acı veren düşünceleri at kafandan.

Hic farkimiz yok biliyormusun okurken sanki ben yazmisim.. benim gibi biridaha varmis. Seviyormuyum bilmiyorum. Hastalık mi bu. Mesela su an ayrilma karari aldi kavga ettik. Esyalarimi doktu git diyor sabah. Halennnn diyorum acaba benmi yaptim acaba nasil olir acaba acaba acaba. Kendimden nedret ediyorum bu kadar gurursuz oldugum icin...

Of bunlari duydukca cok üzülüyorum.. ilk zamanalr geliyo aklima .. cok zor cookk.. kendine deger ve iyi ol gül , bak kendine, bi yerler git tek basina ben ole yapmistim cok iyi gelmisti bana da ona da .. ben bieeyaellikte biraz daha rayina oturdu amaa cok yorucu güclu ol canim benim

Pek
Su an arkadasla ayni durumdayim. Annesigile gitmedim 3 gun dinlenecegimden tartisma basladi ve ben sinir krizleri geçiriyorum sanirim. Su an esyalarimi doktu sabah git diyor. Boyle durumda oneriniz varmi

Dengenizi sarsmis tavriyla aslinda cok da anormal bir durum degil sarsilmaniz.
Kendinizi severken begenirken ya da kendinizle barişikken biri cikip aslinda ne kadar kusurlu biri oldugunuzu surekli vurgulayip kafaniza işliyor.
Sizin iliskinizde sorun bu noktada basliyor gibi.
Yani esiniz en basta kontrolu ele geciriyor ve iliskiniz bu dengede sekilleniyor.
Siz zaman zaman iskankar tavirlarla kontrolu ele alip iyi bir denge kurmaya calissanizda bu uzun surmeyip esiniz tarafindan sabote ediliyor.
Cunku asıl ezici karakter o olmus iliskinin başinda.
Ayrilik durumunda pismanliklar af dilemeler kendimi duzeltecegimler de bir yere kadar gidiyor.
Iliskide bir turlu bir denge saglanamamis hep bir inis cikis hep bir huzursuzluk hali.
Esiniz bundan mi besleniyor acaba?
Sizi birarada tutan ne ki?
Zit kutuplarin birbirini cekme durumu mu nedir

Parmak kaldırıyorum ben ben 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğun yoksa düşünme

Kızların kanayan yarası işte... Efendi erkek yerine serseri tercih etmek.
Efendi emektar saygılı erkekler ezik olarak görülür, fakat nerede bir ıssız adam formundaki serseri varsa baş tacı edilir. Hani bu tiplerin bir gizemleri varya böyle, kızlar çözmeye çalismaya bayilirlar. Ama gel gorki o gizemli tarafta bir gizem falan yoktur, aslinda orada hicbisey yoktur, sadece bos boyle bombos bir insan olmanin verdigi boşluk vardir.
Allah yardim etsin ne diyelim...

Ben dürüst olmak istiyorum icimden ne geciyorsa onu solemek istiyorum bi iliskide rol yapmak istemiyorum diye mantik cercevesine bürüyüp solenmicek seyleri bile söledi..olumlu karsilamaya calistim ama etkilendim.. bunlari solerken benim oz saygim sarsildi dogal olarak.. bu durumda dedigin gibi sorun burda başladi.. ben onu soledikleri icin suçlamaya basladigim an film koptu.. acik olamam , sana durust olunca suclu oluyorum .. diye diye iletisim koptu.. ben de geei kazanmak icin ugrastim durdum.. ben çabalamaya kafayi ole takmisim ki bu durum hayatimin merkezi haline geldi.. ki bir sorun hayati merkezi olunca sorun cozumlenmiyor ..cözüm sorunun dişinda.. disari cikip soruna baktikca dugumler yavasa yavas cozuluyo.. cözüldukce de umitleniyosun böle gidiyorr..

Pek

Su an arkadasla ayni durumdayim. Annesigile gitmedim 3 gun dinlenecegimden tartisma basladi ve ben sinir krizleri geçiriyorum sanirim. Su an esyalarimi doktu sabah git diyor. Boyle durumda oneriniz varmi

ben olsam git diyen birinin (hem de annesinin yanına gitmedim diye!!!) yanında hayatta durmam, sabah o daha uyanmadan giderim
ama sizin şartlarınızı, duygularınızı bilemiyorum tabi

Allah'a büyük konuşmayayım, kuru ekmek de yiyecek olsam, sokaklarda da sürünecek olsam, deliler gibi aşık da olsam, eğer olayda hatalı değilsem asla durmam, hemen giderim. bir daha da ayaklarıma kapanıp yalvarmadan, sürüm sürüm sürünmeden dönmem.

Konuyu okuyunca direkt kendimi gördüm sizde diyebilirim. Böyle bir iliski gecirdim ben de. Tek fark ilgiliydi ve olumsuz seyler soylemezdi fizigim hakkında bilmiyorum severdi kendi capında.
Biz sevgiliydik yaklasık 2.5-3 senemi verdim ve ayrılırken de kırk kez düsündüm bircok kez gittim geldim. Ben de herseyin farkındaydım, siz de inanılmaz farkındasınız. Cevremden bu kadar herseyin farkında olup bu kadar yine de körkütük ilerleyen bir seni görüyoruz diye cok yorum almıslıgım da var. Cok zor da olsa ayrıldım cok olmadı hala da cok seviyorum. Ben kararımı alırken sunları dusundum belki size yardımcı olur.
'Bu hayata bir kez geliyorum. Ben bu hayatı mı yasamak istiyorum ömür boyu?
Mutlu olmak istiyorum evet bu insanla da mutluyum ama en mutsuz oldugum yer de onun yanı. O zaman hangi duygu daha agır onun yanında? Ben bu hayatı mı hakediyorum?'
Ha birde cevreme baktım belki yapılmaması gerek ama kıyasladım. Ne iliskiler var. Benim yaptıklarımın onda birini yapmayan kadınlar cok daha mutlu. Oysa ben bir cukurun icinde debeleniyorum ve debelendikce de batıyorum. Ve en kötüsü ona benzemeye basladım olmadıgım insan oldum ben o olmak istemiyordum.
Bilmiyorum kac yasındasınız ama yine sevip sevilebilirsiniz bence. Korkmayın bundan. Bir risk ama hayatınız icin almaya deger bir risk. Umarım yardımcı olabilmisimdir

Acimasiz yaklasimini mantik çercevesine koyup filozofca bir kurguyla sana sunmus.
Sorun durust olup olmamasi degil ki aslinda hayata bakisini gosteriyor sozde durustlugu.
Bir insani görselligiyle ilgili elestiriyor guzel cirkin sisko kisa...
Mukemmelliyetcigini kof gorsellik uzerine olusmus hayata bakisini durustluk diye mi pazarliyor.
Adamin hayata bakis açisi siradan diger erkeklerden pek farki yok.
Fakat o bunu gercekci olmak olarak yorumlayip oyle sunuyor.
Kadinlar mukemmel varliklar olarak dogaya sunulduklari icin erkek beyni o mukemmelin disinda olan her kadini kusurlu bulur.
Ayni zamanda kadinlarda da bu algi olustu.
Aldatilan kadina kirmizi gecelik tavsiyesi..
Cocuk dogurana hemen fazla kilolardan kurtul...
Bakimli ol..
Guleryuzlu
Sevgili saygili
Alttan al erkek o!
Say say bitmez.
Sizin konunuzda cok fazla etken var. Karmaşik biraz.

konu sahibi, lütfen bundan kurtulmak için bir adım attığınızı söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…