1 bucuk yillik evliyim. Evlenmeden önce de 1 senelik bir flört oldu. Hicbir ilişkimde yasamadigim seyler bu ilişki de yaşadim.İlgisizliği, sert eleştirileri, kinciliği,ceza cektirmeyi , bedel ödetmeyi, saatlerce küsmeyi , iletisimsizligi, gururu, sahiplenilmemeyi, reddeilmeyi daha sayamicagim birçok seyi yaşadim.. hicbir iliskimde yasamadigim bir duyguyu da bu ilişki de yaşadim "aşk".Ya da sanirim pesinden koşmayi, çaba sarf etmeyi aşk sandim. Bu zamana kadar hep beni seven kisilerle iliski yasamistim benimle ilgilenir, her an sevdiklerini sölerlerdi, berber eglenirdik hayat guzelmis ozamanlar ben hic kiymet bilmemisim. Simariklik yapmisim ve hep ilgiden sikilip ayrilmistim. Nasil bir insanmisim. Kendimi affedemiyorum bu yuzden . Haksizlik etmisim die . Ama iş isten gectikten sonra farkina variyor insan bazi seylerin. Bu da hayatin cilvesi sanirim.
Sonra karsima cikti. Kapali kutu (kadinlar neden bole tiplerde bisey var saniyorlar anlamiyorum. Sanmayin . Hic biseyleri olmadiklari ici kapali kutular.bunu da gec anladim)
iliski basinda tutkulu bi yakinligimiz oldu. Biraz zaman gecince cok rahat biri oldugunu , ilişki insani olmadigini anladim. Fazla dürust pat pat herseyi soluyor. Daha iliskinin basinda oran soyle buran böyle. Ben uzun boylu kizlardan hoşlanirim. Baskalarinin vucutlarini gostermeler. Konuşmami elestirmeler. Goz temasi bile kurmadan anlattigim seyin bitmesini isteyen haller. Hep kendinden konusulsun istemeler. Benle ilgili olan konu 2 sn yede bitip tum gun o ve dertleri. Kirpiginden 1 tel düsse bu niye dustu diye dert edecek bi hale girmeler.. anlatamayacagim baska cok agir durumlar. Kendini agirdan satiyor , cok arayip sormuyor, beraber planlar yapmiyor, kadinin gönlunu hoş etmesini bilmiyor... ilişkileri en fazla 1 ay surmus. Iliski yasamayi bilmiyor. Tabi tum anac ruhumla ben buna ögretirim dedim . Basladi çalismalara ve omrumden 2 bucuk yil gecti. Simdi o kisi benim kocam ve ben niye bu kadar zorladigimi anlamaya calisiyorum. Mahvoldum ruhum yaşlandi. Yasamadigim sey kalmadi. Aramizdaki cinsellikte gitti.. net birsekilde benden etkilenmedigini bile soledi mahvoldum cunku hic öyle gorunmuyor ve herweyi birlikte yapabiliyoruz, durup durup bi hallere giriyor ve 30 kez ayrilma karari alip ayrilamadik ve biz bu hastalikli iliskiyi bitiremiyoruz.. cunku sanki 2 karakterli. Her ayrilma kararimdan sonra Bir anda kendini fark edeip cabalayan. Bir anda o sozleri solemesie ragmen tutkulu ve romantik olan. Sonra bi anda seni dunyanin en guzel kadini gibi hissettip ilgi bombardimanina tutan. Seni hayatinin merkezine koyan. Biri oluveriyor.. bu bole bu sekilde devam etti bi iyi bi kötüyüz.. cok degisti orasi kacinilmaz bi gercek ama ben ruhen mahvoldum. Napcagimi bilmiyorum. Artik sona geldigimi hissediyorum. Ailelerde hayatimizda sagligimizda fiziksel gorunumuzde sorun yok spor yapan hayatta aktif sosyal,üni mezunu , işi olan insanlariz ama iliskimiz de problem var. Boyle bi durum yasayan var mi .sadece rahatlamak icimi dokmek istedim o kadar..