Çok zor bir karakterle evliyim boşanmak çözüm mü

++
Bazi insanlar tekmeyi hakediyor. Konu sahibesinin esi de onlardan biri. Eeee ne guzel coluk cocuk da yokken o kendini begenmis herifin kicina tekmeyi oyle bir koyardim ki nerde ayildigini sasirirdi.
Evet ona verilecek en buyuk ceza olurdu terk etmek. Kendini mukemmel sanan bu tiplere yapilacak tek sey bu aslinda.
Seven kusur aramaz. Bu adam ise resmen nerede kusur bulsam diye ugrasiyor.

Duygusal şiddet tanımına uyan şeyler bütünü anlattıklarınız ve yine erken fark edemeyerek, beyin yıkama sürecine girmiş, duygusal manada bağımlı ve sağlıksız bir kadın.
Karşınızdaki kişi için zor karakter tanımlamasından ziyade sosyopat demek daha doğru olur.
Sizi de bozar, aptallaştırır, an gelir öfke nöbetlerine iter, kendinizi tanıyamaz hale gelirsiniz, suçluluk duygusuna da oynar, sömürür de.

Böyle tiplerle karşılaştım ve fark ettiğim anda kaçtım.
İmza bağlamasın, size de tavsiye ederim.

Gercekten ilginc cunku gorustugum adam da aynen boyleydi. Gozlerinden bile insanlara olan guvensizligini anlamak mumkundu. Her seye supheyle yaklasiyordu. Ben de gecmisinde boyle bir sorun yasadigini dusunuyorum. Tam bir dengesizlik hali hakimdi. Bir gun iyiyse diger gun soguk, dusman gibiydi. Benden hoslanip hoslanmadigini anlayamiyordum ama gorusmeye devam ediyordu benimle. Ben gorusmemeye yonelik oneriler ortaya attigimda da ortami yumusatip eski halimize geri donuyorduk. Sevgili olmadik ama bu adamin beni yiprattigi kadar kimse yipratmadi beni.

Noktası noktasına ben de yazsam ancak bu kadar yazardım .Evet,bende yıllarca yaşadıklarınızı yaşadım.

Eşiniz ya narsist yada ruhu tam doyuma ulaşmıyor sizinle.Hayallerinde ki gibi bi kadın olsa idi adam belki başka biri olacaktı..Bilemiyorum .Bende yıllarca bu soruların cevabını aradım .Oysa gerek yokmuş olmayınca olmuyormuş..

ben cocukla taclandiracagini dusunuyorum ...

Umarım öyle bir saçmalık yapmaz.

yapar ...tanidigimin kocasi bebek icin duzelmis gibi yapiyor ..cimrinin teki bebek icin tedavi parasina bile laf ediyor ama istedigi icin aliyor...kiza kac kurtul diyorum o da seviyorum diyor..manyagin teki cevresindekiler kiz vermemis ..bunlar aceleyle 2 ayda evleniyrolar cunku kaynana biliyor ki ogluyla kendilerinin yaptiklari duyulacak... zaten dugunde birsey istesen seni almazdim demis.. yakinen goruyorum tanidigimda bile bile cocuk yapacak ..uyarsanda dinlemez

Bu tarz hastalıklı tipler, çengeli taktığı kişi kendini-karşısındakini fark edecek bilinçte değilse (Ki öylelerini seçiyorlar genelde), yanındaki kişiyi de zamanla hasta ediyor işte ne diyeyim. Bunlar sağlıklı kararlar, düşünceler değil.

"Cehalet " .

Allah yardimcin olsun

biz konu sahibi ile gayet güzel gülüp konustuk dün gece gırgır samata biraz olsun tebessüm oluşturdum onun yüzünde ve bu mutlulukla uyudum sonradan yazdiklarimi okumadan bu yazıya bu hakareti edemezsiniz şikayetimi bildirdim zaten cehalet sonunu bilmediginiz bir muhabbbetin basindan bilmislik taslamaktir umarim lafinizi geri alırsınız zira ben almadım sizin tarafınızda kaldı

Konu sahibi senin meslekle evliliğinin durumu içiçe
Yani mühendis değilsin ki özel hayatımda yaşadığım kötü durumlar profosyonel hayatımı etkilemiyor diyesin
Sana tedaviye gelen kadinlar kötü evliliklerini anlattıklarında nasıl kendine değer ver öncelik sensin diyeceksin

insan bu kadar emek verdiği birinden kolay kopamıyor elbette ama siz kararlı olun bu adam değişmez diyorsanız ya bi söz var ya bu deveyi güdersiniz ya bu diyardan gidersiniz...

kendine deger vermeyen birde caresiz tipleri seciyorlar.. biri tanisma aşamasinda bana boyle yapti ilgilenmiyor gibi davraniyordu bende istemiyorum deyince acele etme diyordu ilgileniyormus gibi davraniyordu. 2 gunde biktim ben oyle seylere gelemiyorum... bunu yapmasinin sebebi nişanlisindan ayrilmis bana ondan mesafeliymis... degistiririm hic dusunmedim zaten hayat yeterince zor ..ki o insanlar kime ne yapacklarini biliyorlar ...

Yalnız şakaysa, hiç komik değil bu.
Ciddi ciddi de yazmıyorsunuz umarım?

Bence sayko

boşanmak tabiki evliliğiniz için bir çözüm değil bir son olacaktır
ama kendiniz için bir çözüm olacaktır. zorlama bir evlilik belliki neden uzatıyorsunuz daha fazla acı çekmek için mi?

Valla benim kocamda oglak burcu ama hiç böyle halleri yok aksine çok duygusal merhametli ve cok evcil tam ev erkeği canım kocam beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…