Çok zor bir karakterle evliyim boşanmak çözüm mü

Bu durumlarin fark edilmesi öyle ilk aydan olmadi malaesef keske kisinin gozune bakip hemen anlasak bazi seyleri ama insan dipsiz bir kuyu iste hatalari da var bilemedikleri de ben bu kknularda vicdanliyim insan kaliplara sokulmamali hemen.. bu davranis sekilleri arada ask duygusu varsa hemen fark edilmiyor.. forumlari okuduysaniz bu davraniş dongulerini fark etmek kisinin 5 kimisinin 10 yilini bile alabiliyor.. ben fark ettim ama sans verdim cunku bi anda kendini fark edip ozen gosterdigini de gordum.. ama bazi karakterler cidden zordur basa gelmeden anlasilmayacak türden.. duygularimin pesinden gittim, yasadigimiz guzel seylere odaklandim daha cok.. bilinçli yapmadigi seyleri de gordum.. onu oldugu gibi kabul etmem gereken yerleri de .. ama cok yiprandim.. bi yerde biraz dha iyi olmaliydi artik diye dusundugum ama baska sorunlar cikip durdugu icin yoruldum.. tesekkur ederim yorumlariniz icin

muhakkak hemen farkedilmiyor ama siz evlenmeden önceki tavırlarını anlamışsınız görmüşsünüz.... red edilip tekrar aşk uğruna katlanmak neden. bakın bazen insan yapamaz benimde ne yazık kı çevremde bu durumda olan en az 2 kişi var. ne dediysem ayıramadım hayretler içinde dinlediğim ama dönüp dolaşıp yine onu bulan kopamayan garip bulduğum ilişkiler. benim başıma gelmedi ben yaşamadım bana ters geliyor çünkü beni üzen birini sevmek mümkün değil gibi. tek korkum onlarında evlilik yapacak olması. biri nişanlandı bile. diğeri ise hala evlilik hayalleri kuruyor. inanın yaşadıklarınızın daha beterleri var hayatlarında. bilinçli yapmıyor ne tanıdık bir cümle inanın öyle çok duyuyorum ki bunu onlardan. ama yapıyor ve yapmayada devam edecek. hatta evlilik hayalleri kuranın sevgilisi ben onu istemiyorum evlenmem ben bile diyormuş etraftakilere. yok bunu ona inandıramıyorum bana verdiği cevap evlenin artık diye çok bunaltıyorlar onu o da o yüzden böyle diyor diye cevap veriyor. yani bunu anlamam çok mümkün değil ama her sorunun bir çözümü olduğu çok açık. siz farklısın evlisiniz çünkü. bu durum sizin için daha zor onlarda perde var ama sizdeki perde artık kalkmış hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizin alaniniz psikoloji imis. Suan cok sasirdim. Birde narsiste denk gelmissiniz.
Bende psikoloji hakkinda biraz bilgiliyim. Yani ilgi alanlarim arasina giriyor diyelim. Profesyonel bir durumum yok.
Bende bu tarz iliski yasadim. Ve onca bilgilerime ragmen bende bir cozume ulasamadim..ayrildim.
Cok ilginc yani..insan bu tur iliskide psikojik olarak kendisini gelistirebiliyor..en köklu gizli acilarin ortaya cikabiliyor. Ders alinca gucleniyorsun. Ama cok aci verici bir surec bence. Bende zihinsel anlamda ve ruhen cokmus duruma geldim. İnsanin ruhunu somuruyor ve caliyor boyleleri bence. İyilesmeniz icin uzak durmaniz gerekli. Siz kendinizi mi onu mu duzelteceksiniz...kendinizi dusunun..

Ben şuna inanıyorum, aslında siz de inanıyorsunuz ama merhametinizden kimse sizin yaşadıklarınızı yaşayıp üzülmesin istiyorsunuz.
İnandığım şey : İnsan yalnızlığı göze almazsa doğruyu bulamaz.
Tabi hemen çöpe atmasın biraz daha beklesin. Ama adam hala daha değişmezse,
konu sahibinin o emekleri, onun koruyucu tılsımı olacaktır eminim ALLAHın izniyle :)

O aşamalardan gectim dediginiz gibi ama izole degilim.. kendime ait cok alanim var hatta .. degersizlik , ozguven kaybi , depresyon atlattim hepsini kisa surede .. guclu hissediyorum kendimi.. ama oyle davranislarla geliyor ki dengelerim sarsiliyor sonra gene hemen toparlaniyorum.. tabiki bu durum da mutsuzlugu getiriyor.. kendimi dusunuyorum ve dogru sonuca ulasmaya calisiyorum.. love bombingi arastiracM simdi .. saolun degerli fikirleriniz icin

beeeen valla ben ve nisanlim ama cok seviom napiyim bi sinirle en agir halareti ediyo kirdigini anlayinca kuzu olup meeee liyo cok seviom cok sevgi aşar sabreet

sen evlen bu adamla. bdv'nin bir numaralı assolisti olacağına hiç şüphem yok.

Insan cekiyor sanirim kendine göre.. kör oluyosun işte.. sen de iyi bilirsin kisi kendini sorguluyo surekli hatanin sende olduguna inandiriyor.. kimseyle konusamiyorum onu kotulemek olmasin diye cevreme.. cunku kimse icinde bole oldugunu bilmiyor .. disaridan tam bir beyedefendi.. yardim sever... cok zor bi surec gercekten.. sen nasil ayrildin surec nasil isledi merak ettim acikcasi.. neler yaşadin..

adamın gösterdiği şey narsistlik + psikopati. vicdan yok, pişmanlık yok.
benden iyi biliyorsunuz psikopatinin tedavisi olmadığını.
umarım çalışmıyorsunuzdur bu arada.
insanların sizi uzman zannedip danıştığını düşünmek tüylerimi diken diken ediyor.
hiçbir şey olmasa mesleğiniz gereği bu saçmalığı bitirmeniz lazım.

Ne guzel bir dilek teşekkür ederim

Ne guzel bir dilek teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim , size destek verebildiysem ne mutlu bana. Hiçkimsenin hiçbir emeği karşılıksız kalmaz evelallah.
Bakmayın ben öyle manyak inançlı biri de değilim ha :)
Yarım yamalak inancımla bile böyle düşünüyorsam öyledir :)))

beni anladiginiza cok sevindim aynen öyle yasadiklarimi yasamasindan korkutum icin kal diyorum sizde guclu kadinlari gördügünüz icin bırak diyosunuz kesinlikle haklısınız insallah iyi olur kimse kötü olsun istemem kimsenin yuvasi dagilsin istemem zehir olsa da yut kocan o senin demedim demem de sadece iyi yönlerini de gör sadece bu konuya odaklanma askini sevgini özlemini de göz önünde bulundir dedim yazdiklarima bakin aksini söyleyen tek kelime etmedim

Cok ağir bir itham.. insan psikolojisi ezbere bir alan degildir.. herkeste farkli işler.. kisileri olaylari birbiriyle bir tutmamak gerek.. fark ettiyseniz ben de bilgiye sahibim ama kararlar kisilere aittir..

dullara demediğini bırakmayıp saygıdan mı bahsediyorsun şimdi.
merak etme, o dediklerini yaşamadan ölmeyeceksin.
ben zaten dul oldugumu 8 yasinda kizim oldugunu yasadiklarimi yasamasindan korktugumu dile getirdim koca portalda herkes anladi bi siz anlamadiniz ben yine de siz uslubumu bozmayacagim herkes kalbini yanstir konu sahibini kiracak üzecek tek bi laf etmedim burdaki herkese de sorabilirsiniz

Cok ağir bir itham.. insan psikolojisi ezbere bir alan degildir.. herkeste farkli işler.. kisileri olaylari birbiriyle bir tutmamak gerek.. fark ettiyseniz ben de bilgiye sahibim ama kararlar kisilere aittir..

inanın itham veya sizin canınızı acıtmak için söylemiyorum.
ben potansiyel danışan olarak katiyyen sizinki gibi durumu olan birisine danışmak istemezdim.
öğrendiğiniz pratikleri kendi hayatınızda uygulayamıyorsanız, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ki?
obez diyetisyen gibi düşünün.
kendi uygulayamadığınız kararları başkasına akıl vermeniz durumunda kimseye inandırıcı gelmeyecektir.

Anladım ben sizi, ama birlik olmalıyız ancak bu şekilde o bahsettiğiniz densizlerin üstesinden gelebiliriz :)
Umarım ikinci baharınızda çok mutlu olursunuz :)

Siz cok guclu bir kadinsiniz. İliski icerisinde bunlari yasayip ve yine iliski icerisinde kendini toparlamak guc ister. Hayran kaldim desem yeridir..

E ama ozaman sizi tutan nedir bu iliskide ? Gercekten merak ettim...

Valla ben yasadiklarimi yazsam roman olur. İliski bitiminde anladim zaten o kisinin bu tarz sorunlu biri oldugunu. Daha dogrusu bunlarin bir adinin oldugunu..narsist diye.
İliski iceresinde de anliyordum tabiki sacmaladigini. Ama araya ucuncu sahislar girince daha anlasilmaz ve karisik durumlar oldu. Bende bu iliskiye onu yogururum ve duzgun iliski yasariz akil veririm diye girdim. Annelik rolune burundum. Yardimci.. Zaten omrum boyunca hep birilerine yardim etme konulariyla sikintim vardi.
Ama kimse kimseyi degistiremez. Degistirmek birine akil vermek o kisiyi kendi gelisimimde engeller diye dusunuyorum zaten. Herkesin bir vakti vardir kendi gercegine uyanma vakti..

kesinlikle ağir bi itham bana benim yazdiklarim agirmis kendisi onu iddia ediyor ben sizi kıracak eleştirecek bi sey söylemedim sadece dünyanin ve insanlarin acimasiz oldugunu so noktaya kadar sevginiz ile direnmenizi iyi bakmanizi önerdim kirdıysam kusura bakmayın nacizane filrimdi aşk ile baslayan evliliklerin bitmesine cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…