Merhabalar, yaşadığım bir ilişkiyi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum.
Öncelikle iliskim son iki ayi gitgel seklinde olmak uzere 6 ay surdu ve erkek arkadasimla ayni ofiste calisiyorduk. Tanistiktan bir ay sonra cikmaya basladik.
Ben uzun zamandir hissetmedigim duygulari hissediyordum asiktim bile diyebilirim. Iliskinin ilk haftasindan itibaren cinsel birliktelik beklentisine girdi. Ilk hafta otele davet etti gitmek istemedim bana "ne yani daha once kimseyle bi yere gitmedin mi" dedi. Gitmistim bi onceki erkek arkadasimla bir gece ve birseyler yasamistik. Bana ondan daha mi az deger veriosun yani diye beni zora soktu kavga ettik. Sonra ozur diledi baristik. Baska bi gun otele gittigimizde ne olcak zannediyosun sarilicaz buraz deyip beni ikna etti ama gidince de cok uç seyler konusunda israrci davrandi sinirim bozuldu o an yine kavga ettik. Tatile gitmek istedi ben istemedim kavga ettik ozur diledi aradan bi zaman gecti guvenim yerine geldi tatile gittim onla. Ama yine benden uc seyler bekledi olmayinca da küstü. Yine kavgayla gecti. Bu esnada psikolojik tedavi goruyordum ve benim 5 yasinda yasadigim taciz ailevi yetisme kosullarim ve bir onceki iliskim sebebiyle coklu travma teshisi konuldu onla basladiktan bi sonra. uc boyutta guven ve sinirlarini belirleyememe sorunum cikti. Gercekten seviyordum onu ama hassas yaklasim gerektiriyordum. Psikologa gittigimi biliyordu ne konustugumuzu bilmeyi de cok istiyordu. Anlattim ben de sinirlarimi belirleyememe sorunumdan bahsetmedim ama guven sorunumdan ve sebeplerinden bahsettim. Tacizi duydugunda ilk tepkisi uzulmek sonraki tepkisi o zaman benle bitlikte olmak zorundasin oldu. Ona deger veriosam bu olayi onunla birlikte yasayarak atlatirmisim. Yine kavga ettik ayrildik. Yine ozur diledi. Ozur dilerken tavri ama hep benim dusuncem bu dediklerimin arkasindayim ama senin icin farkli davranicam seklinde. Sonrasinda bi sure cok iyiydik. Bu konu disinda iliskimiz mukemmel. Sevgisini de sonuna kadar hissediyorum aslinda. Su an bunu kanitlayamam ama sevgisini bagini hep hissettim. Bir gun tekrar gece bi yerde kaldik 2 ay kadar onceydi. Ben cekimserim istedigi gibi davranmiorum. Ama yine de bi adim yaklasiyorum. Aradan bi kac gun gecti ve o istedigi seyleri yasatmayan bi kadinla ciddiyet dusunmeyecegine dair laflar etti. O zamandan sonrasi hep kavga. Ben ayrildim 2 hafta ayriydik bu sefer pismanligini da dile getirdi yalvardi diyebilirim. ama 2 hafta sonunda patladi benim yine eskimi kurcaladi. Ben de delirdim kiskirtilmis oldum ve en sonunda cok agir laflar soyledi bana. Masayi terkettim. Aradan 3 hafta kadar gecti bi kac gun once esseklik ettim ben senle omur gecirmek istiyorum eninde sonunda olucak bisey icin iliskimiz heba olmasin oldu gozunden yas geldi ben olmaz dedikce. Deneyelim dedim yapamadim bagir cagir bi kac gun gecirdik ve noktaladik. Anlatirken bile ne bicim seyler gecmis aramizda hem de 6 ay icerisinde diyorum.
Onun bahanesi hep hayatina biri girmis onla da bi aksam gecirmissin bana gelince mi travman var. Eskisinde de benzer seyi kucuk boyutta yasamistim halbuki ve onun bana olan bagina emin olmama ragmen aksam yakinlastiktan gece uyurken artik dokundum benim oldu ya ilgimi cekmio demisti..
Anlatirken bile ben hayvanlari mi sevmisim oluyorum. Yorumlarinizi merak ediyorum..