- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.986
- Konu Sahibi cherryladybaby
İhtimaller var her zaman. Bilmiyorum ben kimseye güvenmiyorum o konuda. Bu benim yakınımdan da gelebilir en uzağımdanda. Sadece alkol değil, kocam dışında kimsenin yanında kendimi kaybedecek dereceye getirmem. Ama olur ya bi gün canım sıkkın halde yolda yürürüm kafam dalgın olur o ana denk gelir ne yapacağımı şaşarım.Benim hiç tecavüze uğrama korkum yoktur. Çünkü hep kendimi kontrollü gezdiğim de kendimin bilincinde olduğumda birsey olmayacağına inanırım.
Mesela içip içip arkadaşlarla bir evde toplanirsam kendimden geçecek arkadaşlar varsa yada benim yaşamıma uygun değil elbet sonunda birsey olacağını bilirim. O yüzden ne giderim ne içerim.
Insanin kendini bilmesinler alakalı bence
Geçenlerde işten çıktım işlek caddede yürüyorum tepemde güneş var arkamda yürüyen adamın gölgesini gördüm. Aşırı da yorgunum, gölgesi o kadar yakın ki kulaklık takılı döndüm baktım aramızda 1 insan mesafesi var. Kaldırım 1 araba sığacak büyüklükte. Rahatsız oldum ve gösterdim de rahatsız olduğumu.
İnatla arkamdan yürümeye devam etti, birkaç kez döndüm baktım. Görüyorum ki o rahatsız olmuyor. Dikildim köşede önüme geçsin diye. Geçti, ama 2 dk geçmeden adımlarını yavaşlatıp yine arkama geçti. Yemin ediyorum normalde 10 dklık yolum. Korkudan taksiyle gittim eve. Taksici almayacaktı kısa mesafe diye adama yalvardım resmen abi al peşimdeki adamdan rahatsızım diye. Ben o anlarda korkarım. Dalgın yorgun olduğum anlarda korkarım. Belki adamın kötü bi niyeti yoktu ama beni fazlasıyla korkutup rahatsız etmeye yetti