- 22 Kasım 2018
- 7
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi PortakalAnanas
Bacım adam senle sadece sevişmek icin beraber
6ayda en az on kere ayrıl barıs onlarcada kavga etmişsiniz
Kesin Ayrılmanız icin ne yapmasını bekliyorsunuz
Yazarken bile farkettim diyorsun yoruma gerek var mı sen zaten farkındasın herşeyin
Benim ayrilmak konusunda aklimda soru isareti yok.. bahsettigim gibi biraz denek oldu bu iliski ayrilmam o yuzden gec oldu isteklerimi ifade edicem diye gunden gune hayvanlasmasini izledim..
Sana bişey söyleyeyim mi? Bi kadının kocası bile bu şekilde ilişkiye zorlayamaz. Öyle her fırsatta kadın istemiyorsa sıkıştırıp kapris yapamaz. Hele burda etkisiyle yaptın benle de yapacaksın, madem taciz oldu benle aşacaksın gibi iğrenç teklifler sözkonusu.
Siz bide bunları 6 aylık ilişkide defalarca yaşamışsınız. Tedaviye devam et ve lütfen geri dönme
Benim geri donmek gibi bir dusuncem yok. Uzgun bile degilim keyfim yerinde. Dediginiz gibi belki de amaci bu ve ulasamadikca kendisi de sevgi zannetmeye basladi ve bana da sevgi olarak yansitti o kadarini bilemem ama benden faydalanmaya calisti diyip kendimi kahretmek istiyosam bunu dusunebilirim.. bildigim bisey varsa amacina ulasmadan bu adam 6 ay durdu ve sadece uyudugumuz zamanlarda iletisimde degildim agir takintili psikopat olmasi lazim bu kadar durmasi ve hala israr etmesi icin.. belki de oyledir bilemem. Uzamasinin sebepleri de ayri aslinda anlatmaya calistim biraz.. Normalde bu iliskinin suresi bende max bir aydi.. daha once de biri olmustu evine cagirmisti o an sogumus ve iliskiyi baslamadan bitirmistim. Burada benim de sizler gibi olmustu dedigi seylere tepkim. tiksinmistim. ama ilk doktorum erkek algisi deyip normalize etti ve benim ilerde benzer profillerle karsilasma endisem var.. konuyu acma sebebim bu..