- 17 Ocak 2018
- 233
- 252
- 32
-
- Konu Sahibi Albideburdanyak
bu güzel yuregin ve dileklerin icin cok teşekkür ederim umarim herkes coook mutlu olur ♡Anladım ben sizi, ama birlik olmalıyız ancak bu şekilde o bahsettiğiniz densizlerin üstesinden gelebiliriz :)
Umarım ikinci baharınızda çok mutlu olursunuz :)
bu güzel yuregin ve dileklerin icin cok teşekkür ederim umarim herkes coook mutlu olur ♡
Yalniz ben bu cevabi size yazmamiştim sanirim üstünuze alindiniz. Dikkatli bakarsaniz görürsünüz. Sizin yazdiklariniz sizi yansitiyor beni kiracak bi sey gelmedi sizden.. güldurdünuz bi nebze olsun. Problem yok yani.. sizi anladim benkesinlikle ağir bi itham bana benim yazdiklarim agirmis kendisi onu iddia ediyor ben sizi kıracak eleştirecek bi sey söylemedim sadece dünyanin ve insanlarin acimasiz oldugunu so noktaya kadar sevginiz ile direnmenizi iyi bakmanizi önerdim kirdıysam kusura bakmayın nacizane filrimdi aşk ile baslayan evliliklerin bitmesine cok üzülüyorum
yok biliyorum bana yazmadiginizi o arkadas bana yazmis ya sen dullara agır hakaret ettin asagiladin falan diye o sadece baskalarinda ki ithamlari gorüyor kendi ithamlari tamamen tavsiye (imiş) siz aklinizı kalbinizi ve kendinizi ayri ayrı birey olarak görün bi gece üçünüz masaya oturun ve hangisinin söylediği size mantıklı gelirse onu yapın emin olun hem vicdanıniz hem aklınız rahat karar verirsiniz psikoloji diger bilim dallarından farklıdır bu konu da katilıyorum size sonucta sorun grip degil ki her bümye aynı tepkiyi versin. kişiye göre degisir ve bunu zaten terzi kendi sökügünü dikemez diyerek atalarımız benimsetmis e o arkadasin fikrine bakarsak doktorun apandisti patlarsa otursun kendi diksin diyecek neredeyseYalniz ben bu cevabi size yazmamiştim sanirim üstünuze alindiniz. Dikkatli bakarsaniz görürsünüz. Sizin yazdiklariniz sizi yansitiyor beni kiracak bi sey gelmedi sizden.. güldurdünuz bi nebze olsun. Problem yok yani.. sizi anladim ben
Yanliş düsünüyorsunuz .. benim ozel hayatim bana aittir bunu danişanlarim bilemez.inanın itham veya sizin canınızı acıtmak için söylemiyorum.
ben potansiyel danışan olarak katiyyen sizinki gibi durumu olan birisine danışmak istemezdim.
öğrendiğiniz pratikleri kendi hayatınızda uygulayamıyorsanız, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ki?
obez diyetisyen gibi düşünün.
kendi uygulayamadığınız kararları başkasına akıl vermeniz durumunda kimseye inandırıcı gelmeyecektir.
Fikirlerinize saygiliyim fakat düşunceniz pek dogru gelmedi bana.. doktorlar hasta olamaz demek gibi bisey sizinkisi.. evet diyetisyen de disci de gorsellik onemli vucutlari vitrinleri cunku.ayrica kotu olmasi da mealeklerinde iyi olmalarini engellemez. ama benim ozel hayatimi ben biliyorumm. Ve benim ozel hayatimdaki sikintilar danişaninimla ilişkime ve psikoloji bilgime yansimayacak emin olun. Ayrica bircok psikolog ve psikiyatr bireysel terapi almaktadir .. bu birseyleri basaramadiklari ve karar alamadiklari anlamina gelmez .. sadece bakis acinizi degistirmenizi oneririm.. bu sorun bitince bosanmiş bir psikolog nasil aile terapisi yapar dusunceleriyle de karsilasiliyor cunku.. saygilarinanın itham veya sizin canınızı acıtmak için söylemiyorum.
ben potansiyel danışan olarak katiyyen sizinki gibi durumu olan birisine danışmak istemezdim.
öğrendiğiniz pratikleri kendi hayatınızda uygulayamıyorsanız, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ki?
obez diyetisyen gibi düşünün.
kendi uygulayamadığınız kararları başkasına akıl vermeniz durumunda kimseye inandırıcı gelmeyecektir.
siz bi çalısanı nasıl mesleğini kötü yapmakla itham edebilirsiniz kim oldugunuzu sanıyosunuz ya bu kadar saygısız olarak bence siz insanlıktan istifa edin sizin beyin yanmıs psikoloğu geçtim norolöji bile bakmaz size şimdi okudum bu yazınızı ve kadının kadına olan şu üslubuna bi bakın yazıklar olsun size ve sizin gibi yaşayanlara sizin gibi gereksizler heryerdesiniz işte dulları savunur ama insanları mesleklerinden vurur ben dulum savunma beni arkadaşım hic bir dulu savunma o zekanlaadamın gösterdiği şey narsistlik + psikopati. vicdan yok, pişmanlık yok.
benden iyi biliyorsunuz psikopatinin tedavisi olmadığını.
umarım çalışmıyorsunuzdur bu arada.
insanların sizi uzman zannedip danıştığını düşünmek tüylerimi diken diken ediyor.
hiçbir şey olmasa mesleğiniz gereği bu saçmalığı bitirmeniz lazım.
siz bi çalısanı nasıl mesleğini kötü yapmakla itham edebilirsiniz kim oldugunuzu sanıyosunuz ya bu kadar saygısız olarak bence siz insanlıktan istifa edin sizin beyin yanmıs psikoloğu geçtim norolöji bile bakmaz size şimdi okudum bu yazınızı ve kadının kadına olan şu üslubuna bi bakın yazıklar olsun size ve sizin gibi yaşayanlara sizin gibi gereksizler heryerdesiniz işte dulları savunur ama insanları mesleklerinden vurur ben dulum savunma beni arkadaşım hic bir dulu savunma o zekanla
cok korktum ya inan cok kortum ben burasi olmadan ne yaparimmmmben düşüncemi yazdım sen ise hakaret ediyorsun.
evet sorunlu bir adamla evliliğini sürdürdüğünü bildiğim bir psikologdan destek almayı reddederim.
bu da benim seçimimdir.
konu sahibine bir nebze kararlı olmasına katkıda bulunmak istedim.
ama senin anlayabileceğin şeyler değil bunlar. iki günlük hesabınla -ya da kimin feykinsen artık- ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezler. birkaç saate banını yer oturursun aşağıya. haydin selametle.
Okurken aynı şeyi düşündüm. Bence de öyle.. ve asla düzelmez.Valla psikolog arkadaşlar elestirecekler beni teşhis mi koyuyorsun diye ama bana narsist kişilik bozukluğu tarzi bir sorunu var gibi geldi eşinizin.