Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Hepsini geçtim şu adamı bir düşün canım cidden bu adamdan koca ya da baba olur mu? Cidden otur bir düşün. Aşk falan evet tabii ki önemli ama evlilikte aşkın da değerin de saygının da her şeyin karşılıklı olması gerekiyor ve ben burada herhangi bir karşılık göremedim. Tipik kendine güvenmeyen duygularından emin olmayan ömür torpusu ıssız adam tripleri...
Bir şekilde bir şey oldu diyelim evlendiniz valla çok çekersin bundan demedi deme.
Yerinde olsam asla gitmem o buluşmaya kapımda yatsa başımı uzatıp bakmam bile öyle bir kaçarım ki arkama bile bakmam ne hali varsa görsün Allah aşkına bu nedir okurken bana daral geldi ensesine bir tane sağlam saplatip totosuna tekme indirmelik adamları başınıza niye taç edersiniz hiç anlamam

Bu kez planım girmesi hatta o buluşmadan sonra engellemeyi düşünüyorumama son bir kez daha sana vermeli miyim bilmiyorum

Keşke bu kadar sevmesem keşke

Yok bu adamin hakkinizdaki dusunceleri net belli ve size dusundugunuz gibi hisler beslemiyor 262626 kere de buluşsaniz sizinle evlenmez. Boşuna kendinizi kullandirmayin.

Siz her buluşmaya belki iliskinin adini koyariz hevesiyle gidiyorsunuz ama adam belki öpüşür daha ileri gideriz umidiyle geliyor her seferinde.
Bu adamla duygusal konuşma yapacagim ayagina alkol filan alir da rahatlarsaniz sizinle daha ileri gidip ertesi gun yine hakkini helal et buluşmasi ayarlayip kaçar. 15 gunde bir cinsel istegi geldikce "konuşalim" diye cagirir devam eder.

Bende orda durmam işte duramam kendime saygımı tekrar kazanmam gerekiyor. Sevse bunları zaten isterdi ben beni sevmesini istiyorum sadece

O ıssız adamı adam eden bir kadın olmuştu işte belki diyorum belki

Bende orda durmam işte duramam kendime saygımı tekrar kazanmam gerekiyor. Sevse bunları zaten isterdi ben beni sevmesini istiyorum sadece
Takıntılı davranıyorsunuz. Sevse severdi. Flörtten ilişkiye geçme aşaması tatlıdır böyle stresliyse orda bi yanlış vardır. Şu kapıda yatan erkeklerden bir farkınız olsun bence. Olmamış işte. Sizi en baştan isteyen seven biriyle yaşamak varken Bunu istiyor musunuz gerçekten

Keşke bu kadar sevmesem keşke

Sevmek zor bir duygudur ama her şeyi mübah kılmaz ;

Seviyorsunuz diye gururunuzu çiğnetmeyin
Seviyorsunuz diye kendinizi kullandırtmayın
Seviyorsunuz diye yalvarmayın
Seviyorsunuz diye sizi kafalamasına göz yummayın

Adamın sizinle ilgili bir niyeti yok sevsenizde sevmesenizde böyle, bunu kabullenip yolunuza bakın en temizi bu

Son 3 seferdir cinsel bir yaklaşımı olmadı. Hatta dikkat ettiysen bu alkol içelim sen evine taksi ile dönersin dedi peşin peşin ki öyle düşüneceğini biliyor

Bu kez planım girmesi hatta o buluşmadan sonra engellemeyi düşünüyorumama son bir kez daha sana vermeli miyim bilmiyorum
Neden huzursuz mutsuz olduğun net olmayan bir ilişki yürütmeye çalışıyorsun ki
Hayır anlamıyorum kendine acı cektirmek galiba hoşuna gidiyor
Inan bitti de adama çokta umrunda olmayacaksın
Çünkü adam sizi kullanıyor iyi geliyor onun yanında böyle ezik oluyorsanız tam istediği modelsiniz
Sevdiğini âşık olduğunu biliyor nasılsa kafeste diyor kendinize bunu yapmayın

İnat ettim okudum şu an gözlerim farklı yönlere bakıyor. Teşekkürler esra

Baştaki uyarıları görmezden geliyorum. Beş para etmez adamın birine tutkal gibi yapışmışsın. Adamın derdi sevişmek, sen de istemem yan cebime koy modundasın gerçi. Adam senden hoşlanmıyorum demiş, daha ne desin?

Başkasıyla öpüştün öpüşmedin, ben bir erkekle alkol almam kısmına güldüm çok acayip.

İstemiyorum bunu tatbiki düzeltmek istiyorum sadece ama işte

Bitti dediğim her seferinde kapımda bitti benim.

Cinsellik yaşamak isteyen adam konu sahibinin kıyafetine, eski sevgilisiyle öpüşmüs olmasına laf ediyor, insanlara nasıl açıklama yaparım diyor. Zihniyeti çok belli aslında.

Hep aynı şeyi söylüyorsun. Sen bilmiyorsun ama biz biliyoruz. Bİ ŞANS DAHA VERMEMELİSİN. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…