- 14 Ağustos 2018
- 19.269
- 72.207
Kendini kandırıyorsun sadece, kafası karışık falan da değil oldukça net. Maksimum fuckbuddy olursunuz ötesi yokKafasının karışık olması bir yanda. Umut veriyor iste. Diyorum belki de kızlara güvenmiyor
Bu kez kati suretle kararlıyım sanırım iletişimi kesme konusunda ama son bir kere görüşüp mü yapmalıyım o görüşmeye hiç gitmemeli miyim? NBirakmiyor ne demek. Siz birakacaksiniz. Adam tabi birakmaz duygusal ihtiyaclarini sizinle karsiliyor sorumluluk almadan. Siz iletisimi keseceksinkz
öpmek isterse izin vermeyi düşünmüyorum ama ne sormam gerektiğini de bilmiyorum sorduğum sorulara aynı sicevapları almaktan yoruldum kafam karışık hayatım karışık işim yok ileriye dönük planlarım yok hep aynıGitmeli miyim o gün bilmiyorum son kez beni öperse ne yaparım bilmiyorum benden hoşlanıyor mu bana değer veriyor mu aklı mı karışık sadece o arada düşünmek mi istedi bilmiyorum. Olumlu cevap verecekti de arkadaşı orda diye olumlu cevap veremedi mi bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum artık. Çok yoruldum doğru kararları veremiyorum....
.......
Bunu siz gozlemliyeceksiniz acılar sizi birleştirmiş belki o zamanlar iyi geldiniz bağlandı belki aşk yok yada siz iyi geliyorsunuz belki sizi ilaç gibi kullanıyor iyi geldiğiniz için sizde uysal belki ona muhtaç duygu anlamadin da kullanıyor
Öperse yada öpmez ne diyeyim şimdi o adama açık açık sorun kafayı yemekten iyidir yada basıp gittim demişiniz kararı verin bir daha gorusmeyin
Onu kabul etmeyeceğimi biliyor hangi kız kabul eder ki sevdiği adamla bendeKendini kandırıyorsun sadece, kafası karışık falan da değil oldukça net. Maksimum fuckbuddy olursunuz ötesi yok
Ben şikayetçiyim çünkü ona aşığımBırakmaz tabii ki.
O hayatından memnun.
Adı konmamış bir görüşme içerisinde kendini tatmin ediyor.
Karşı mıyım?
Asla!
Durumdan şikayetçi olan düşünmeli…
Ben de bunu söylemeye çalışıyorum.Ben şikayetçiyim çünkü ona aşığım
Bu kez kati suretle kararlıyım sanırım iletişimi kesme konusunda ama son bir kere görüşüp mü yapmalıyım o görüşmeye hiç gitmemeli miyim? Gitmezsem ileride pişman olur muyum aklım çok gelgitli
Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyorAy kusura bakmayın ama resmen cebren ve hileyle adamı kafalama derdindesiniz. Hırs yapmışsınız. Beklentileriniz farklı işte ne bu ismini koyalım ısrarı.
Gitmeyin. Sizi seviyorsa ve sevgili olarak hayatinda istiyorsa mesaj olarak bile bunu ifade edebilir.Bir kez daha vur kaç yapmasına müsade etmeyi düşünmüyorum ki son 3 seferdir de öyle bir şey yapmadı. Bu buluşmada yapar mı yapmaya kalkarsa engel olurum diyorum. Son bir umut gitmeli miyim? Belki arkadaşı orda olduğu için bana cevap veremedi bilmiyorum
Bu kez şans değil ileride gitmemiştim diye pişman olmak beni bitirir ama gidersem en azında net bir cevap duyarım gibi geliyor.Gitmeyin.yeterli kadar sanslar verdiniz. Kullanmadi
Içiniz rahat değilse güven yoksa aklınızda sorular cevap bulmuyorsa kafanız karışıksa ki öyle diyorsunuz bırakın gitsin niye kendinizi üzüyorsunuz dahada bağlanıp dahada sonucu kötü olsa daha mi iyiBu kez kati suretle kararlıyım sanırım iletişimi kesme konusunda ama son bir kere görüşüp mü yapmalıyım o görüşmeye hiç gitmemeli miyim? N
öpmek isterse izin vermeyi düşünmüyorum ama ne sormam gerektiğini de bilmiyorum sorduğum sorulara aynı sicevapları almaktan yoruldum kafam karışık hayatım karışık işim yok ileriye dönük planlarım yok hep aynı
Gitmezsem de ya gitseydim değiştirmişti pişmanlığı yaşarsam diye korkuyorumGitmeyin. Sizi seviyorsa ve sevgili olarak hayatinda istiyorsa mesaj olarak bile bunu ifade edebilir.
Bundan kurtulmak içim ne yapmalıyım bilmiyırumF*** badi tarzında , adamın egosunu okşayın , ama ele ayağa dolaşmayın . birirni bulursa bulaşmayın . kimse olmazsa eksikliklerini giderin . cepte durun diyiiii size
Ne karar söylememesi? Kararı yok ki adamın, çok açık değil mi herşey? Sizden hoşlanmıyor, ciddi bir ilişki içine girmek istemiyor sizinle ama açıkça kestirip atmıyor çünkü sizi kullanıyor.Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyor
gitmeyin, duygularınızla oynamasına izin vermeyin. önünüze bakın. karşınıza çok daha iyi insanlar çıkacaktır, bu ilişkiyi layık görmeyin kendinize.O buluşmaya gitmeli miyim bir yanım işte diyor ki orda arkadaşı vardı belki de o yüzden kabul edemedi hislerini söyleyemedi bilmiyorum. Fakir umudu galiba. Son buluşmalarımızda hiç öpmedi aramalarda da hiç o yönden bahsetmedi
Bu kez şans değil ileride gitmemiştim diye pişman olmak beni bitirir ama gidersem en azında net bir cevap duyarım gibi geliyor.
Adamı kafalamak istiyorsunuz dedim.Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyor