Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Birakmiyor ne demek. Siz birakacaksiniz. Adam tabi birakmaz duygusal ihtiyaclarini sizinle karsiliyor sorumluluk almadan. Siz iletisimi keseceksinkz
Bu kez kati suretle kararlıyım sanırım iletişimi kesme konusunda ama son bir kere görüşüp mü yapmalıyım o görüşmeye hiç gitmemeli miyim? N
öpmek isterse izin vermeyi düşünmüyorum ama ne sormam gerektiğini de bilmiyorum sorduğum sorulara aynı sicevapları almaktan yoruldum kafam karışık hayatım karışık işim yok ileriye dönük planlarım yok hep aynı

Ay kusura bakmayın ama resmen cebren ve hileyle adamı kafalama derdindesiniz. Hırs yapmışsınız. Beklentileriniz farklı işte ne bu ismini koyalım ısrarı.
Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyor

Gitmeyin. Sizi seviyorsa ve sevgili olarak hayatinda istiyorsa mesaj olarak bile bunu ifade edebilir.

Içiniz rahat değilse güven yoksa aklınızda sorular cevap bulmuyorsa kafanız karışıksa ki öyle diyorsunuz bırakın gitsin niye kendinizi üzüyorsunuz dahada bağlanıp dahada sonucu kötü olsa daha mi iyi

Kendini kullandırmak ifadesi tam olarak sizin için geçerli.
Siz oradan, buradan denk gelmiş iki insan değil öncesinde 10 yıl arkadaşlik etmiş insanlarsiniz üstelik.
Karşınızdaki kişi size ne insan olarak,ne arkadaş olay da değer vermemiş.
Şuan duygularınızın farkında olarak arsız bir şekilde bundan istifade etmeye çalışıyor. Sizde buna müsade ediyorsunuz.

Kendinize biraz saygınız olsun lütfen. Orada burada arkanızdan konuşacak potansiyelde biri için kendinizi düşürdüğünüz durum cidden kötü.

Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyor
Ne karar söylememesi? Kararı yok ki adamın, çok açık değil mi herşey? Sizden hoşlanmıyor, ciddi bir ilişki içine girmek istemiyor sizinle ama açıkça kestirip atmıyor çünkü sizi kullanıyor.

gitmeyin, duygularınızla oynamasına izin vermeyin. önünüze bakın. karşınıza çok daha iyi insanlar çıkacaktır, bu ilişkiyi layık görmeyin kendinize.

Adamı kafalamak istiyorsunuz dedim.
Bu adamla ilişkiye hayata başka yerden bakıyorsunuz. Siz alkol cinsellik istemiyorsunuz adam bunları seviyor. Direkt isim kıyarak başlamak istemiyor belki ama siz zorla olsun istiyorsunuz. Değişerek değiştirerek böyle ısrarla olur mu hiç?
İki tarafın da isteğiyle başlar. İttire kaktıra olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…