Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Almam ama seviyorum ama yapışmadım kaç kez gittim sayamıyorum artık. Geliyor aklımı karıştırıyor.

Son 3 seferdir cinsel bir yaklaşımı olmadı. Hatta dikkat ettiysen bu alkol içelim sen evine taksi ile dönersin dedi peşin peşin ki öyle düşüneceğini biliyor

3 sene mi butun bunlar 3 seneden fazladir mi suruyor ve siz de hala beklentide misiniz? Kusura bakmayin ama bir his olacak olsa çokkktan olurdu. Senelerce birini beklemek zaman kaybindan başka bir şey degil. Biri beni istemedigini soylese biter yani, 3 sene sevilmek mi beklenir. Çok çaresiz gorunuyorsunuz buradan bile.
Beklentide degilim demeyin adam her aradiginda hazirsiniz resmen.

Cinsellik yaşamak isteyen adam konu sahibinin kıyafetine, eski sevgilisiyle öpüşmüs olmasına laf ediyor, insanlara nasıl açıklama yaparım diyor. Zihniyeti çok belli aslında.
Adam net ki, ben bunu ısrarla aşka çevirmeye çalışana kızarım. Adam bu diyor. Hayır şu diye diretmek saçma

Yarıda bıraktım. Konu uzun olmasından çok karmaşık, paragraf yok gel dedi git gibi bir sürü tekrarlar. Bence bir düzenleyin.
Sen mahalleden biriyle öpüştün diyen adamla olmaz gerçi gerisini okumaya gerek yok.

3 sefer

Sonuna kadar okudum .Yazık olmuş arkadaşlığınıza bence görüşmeyin .. Yine öpecek hatta belki daha da ileriye gidecek.. Birlikte olsanız bu konuda onu suçlayamazsınız bile ben sevmediğimi söyledim durdursaydın der mesela.. Siz kendimi ucuz gibi hissettim demişsiniz de. Arkadaşınız zaten sizi öyle görüyormuş ki yanına yakıştırmamış nasıl söylerim herkese ne demek sizi basit bir kız olarak görüyormuş üzgünüm . Değil sevgililik arkadaş çevremde bile beni basit gören yaşam tarzıma giyim tarzıma göre beni sınıflandıran biri olamaz.. Arkadaş dahi olamam ben öyle bir zihniyetle...

Ben bunu aşka da yoramam. Şu bir kadına dadanan kapısında yatıp kalkan korkunç platonik adamlara benziyor buradan bakınca

Aman ne dram yaratmışşsın ya.
Aranızda yakınlaşma olduktan sonra hemen ilişki evlilik ciddiyet vs konularına gırmek sacma sapan ya.
Kaç yaşındasın sen?
Baktın yakınlaştıran sonra mesafe koyuyor sende aramalarına dönme bile .

Yada bu tarz ilişki istemiyorum lütfen beni arama dersin
Sen ilişki diye diretip baskı yapıyorsun çok ıtıcı.
Adamda sacma sapan in aşagı falan yapıyor o kim ya .

Sevgilisinin el değmemiş kapalı olmasını istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…