Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Anaa ruh hastası. Ben bunu nasıl kaçırdım.

Yarısına kadar okudum.Adam öpmüş ellemiş ama sevgili değiliz demiş.Deli misiniz bi de selam vermediğiniz için kusura bakma diye arıyorsunuz.Kullanıyor adam sizi.Engelleyin,karşınıza çıkarsa da ağzınıza geleni sayın pisliğe.Bu kadar mı ucuz hissediyorsunuz kendinizi.

Askim sende bunun normal olmadiginin farkindasin o yuzden her seferindr uzaklasip engelliyorsun adam seninle takilmakta istemiyor ama ciddi bisey yasamakta istemiyor sonuc arkadasliginiz boka sarmis ve bitmiste muhtemelen zaten aranizds su ana kadar bisey olacak olsa kac kere olurdu kim bilir bianlik gafletle yanlis karar vermeyin bence senin hislerindr ciddi degil sende sadece turunacak dal ariyordun olabilir boule seyler tabi ama karsilikli olmaliydi yapacagin sey silip atmak ve unutmaya calismak olanlari yoksa bu sekilde devam edip kebdikendine sonlanicak zsten adamin ciddi niyeti olsa degil engellemen bagdatta olman bile onu durduramaz sal onu ve uzaklas

Bu kez kati suretle kararlıyım sanırım iletişimi kesme konusunda ama son bir kere görüşüp mü yapmalıyım o görüşmeye hiç gitmemeli miyim? Gitmezsem ileride pişman olur muyum aklım çok gelgitli
Görüşmeyin. Sizi kullanıyor. Siz hayır diyemediğimiz için devam ediyor. Adamın duygusu yok. Çok belli. Çünkü tutarsız.

e yavrum hani bi erkekle alkol almazdın? bu hukukçuların hepsi kadın mı? bi de çevrem hukukçu dolu diyenlere hastayım sanki o hukukçular sen millete atarlanınca seni korumak için sıraya giriyolar. akıl tutulmanla beraber uçmuş olduğuna bi miktar sevindim bi de işsiz güçsüz kekonun teki bile istememiş hala herkes peşimde ayakları çok uymamış sanki

Kız baksana öldü öldü yaşamıyo

Bir psikoloğa gidin. Normal degil düşumceleriniz. Ilk optügunde geri cekilip sorsaydiniz ya ne oluyor diye . Ayrica surekli agladik sarildik modundan sevgililige evrilmek zor bence.

Bir de eski sevgilinizle opüştügünuzü demis ya gerizekalı. Ee sozinle opuştu o da şimdi baska biriyle evlenmeyecek o zaman bu mantıkla. Neticede baskasöyla opüşmüş biriyle evlenilmiyor o zaman. Hasta adamdan uzak durun. Bence bir psikologa gidin farkımsaliğinizi artırın. Bir boşluk icindesiniz ve bu nedenle saçmalıyorsunuz

Bu kez kati suretle kararlıyım sanırım iletişimi kesme konusunda ama son bir kere görüşüp mü yapmalıyım o görüşmeye hiç gitmemeli miyim? Gitmezsem ileride pişman olur muyum aklım çok gelgitli
Bu adamın seni sevdigi falan yok, sende gönül eğlendirmek istiyorsan devam et ama çevreniz aynı galiba, yarın ayrılınca bu adam yaşadığınız herşeyi ona buna anlatır.

Türkçe meali: seninle evlenmem, zaten hoslanmıyorum da ama seninle yatasım var, uğrastırma beni takılalım işte diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…