Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Ben bu erkek modelini biliyorum. Tavsiye : dön git ve arkana bakma.
Bu tipler bugün takılalım gecesine sevişelim yarın bir şey olmamış gibi arkadaşlıpa devam edelim isterler. Öbür gün canı çekerse bidaha arar belki 3 ay aramaz. Yanındayken Dünyanın en eğlenceli adamıdır yokken yoktur duvar gibidir. Sen istersen gelir asla reddetmez ama öbür gün yine yoktur. Bi adam böyle çok canımı yakmıştı. Lanet bir ten uyumu muhteşem anlar ama hep boş hep anlamsız ve devamı olmayan anlar... Hep araya başkları girerdi ama dönüp dolaşıp hep bi anda kanıma girmeyi başarırdı.. sonuç; doğru düzgün sevmeyi bilen bağlılık duygusu olan biriyle evlenip bağlantıyı kestim. Sana da tavsiyem adam ciddi olsun benimle diye umut etme. Ha arada takılırım diyorsan takıl ama öyle mutlu olcak biri de değilsin. O yüzden boşver..

Hayır yeteri kadar değil dedi. Ya kalbin çarpar bir şey olur yüzüme bakarken bir huşudur mutluluk olur onu söyle bari dedim seni üzmek istemiyorum dedi
E tamam işte senden seninle sevgili olacak kadar hoşlanmıyorum, seni görünce kalbim çarpmıyor, mutlu olmuyorum, heyecanlanmıyorum demiş. İlla böyle açık açık mı söylemesi gerekiyor?

Öpüşmelere çok anlam yüklüyorsunuz. İki insanın öpüşüp sevişmesi için arada bir duygusallık olması gerekmez. Cinsellik hayvani tarafımızdır, tamamen dürtüseldir.

Sonuna kadar okudum
Konunun özeti şöyle arkadaşlar;
Konu sahibinin yakın arkadaşı var bunların kayıpları oluyor ve kız duygusal boşluktan çocuğa aşık oluyor. Çocuk hoşlanıyor kızdan ama sadece hoşlantı. Kızın ilgisi hoşuna gidiyor ve kızla sevgili gibi takıyor öpüyor kokluyor akşamına özür dilerim hakkını helal et diyer. Kıza her gel dediğinde kız gidiyor böyle böyle git gelli bir ilişki

E esraasfll yapmanız gereken belli. Adamın sizi kullandığının farkındasınız bu aşk değil. Tek tarafı seviyorsunuz bu adamı. "seni piç etmek istemiyorum" derken neden sizi öpüp kokluyor. Bunun sizde bırakacağı psikolojik yıkımın farkında değil mi bence farkında ama umrunda değil. Sevseydi sizi üzmeye kıyamazdı. Kendinize değer veriyorsanız bu konuyu burada kapatın ve hayatınızdan tamamen çıkarın

Son 3 seferdir yaklaşmıyor ama bilmiyorum

Erkekler için sanırım öyle çok geç olsa da anladım ama içimdeki bu yakıcı histen kurtulamıyorum. Bitirmek için neden buluşmak ister ki bi erkek

Sevgilisinin el değmemiş kapalı olmasını istiyor
Kaç yaşındasınız siz ya?
Bu "adamla" hala neyi yaşamanın derdinseniz?

Kendisine de herşeyi yaşayıp, yaşamamış gibi gibi davranan,ona göre kılıf bulan biri denk gelir umarım. Cidden böyleleri kandırılmayı hakediyor.

Bunları bulup her seferinde koşa koşa yanına gitneniz, erkekler ne yapsa hoş görülüyor ya hayret ediyorum.

Bırakacağım zaten ama son kez görüşüp mü yapmalıyım bilmiyorum

Erkekler için sanırım öyle çok geç olsa da anladım ama içimdeki bu yakıcı histen kurtulamıyorum. Bitirmek için neden buluşmak ister ki bi erkek
Erkekler için değil, her insan için böyle. Sadece bazı insanlar dürtülerini kontrol eder bazıları etmez.

Bitirmek için değil biraz daha oynaşmak için buluşmak istiyor. Çünkü siz evlenilecek değil oynaşılacak kadınsınız adamın gözünde.

Adam bırakmıyor demeyin o zaman. Ben adama yapıştım deyin.
Kardeşim bitirmek istemiyorum ama bitiriyorum sonra geliyor yazıyor tepki vermiyorum bu kez çıkıp geliyor k
El değmemiş ama kol bacak değmiş olabilir mi diye sorardım ben
Ama sen evlenilecek kadınsın seni piç etmek üzmek istemiyorum diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…