Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almam ama seviyorum ama yapışmadım kaç kez gittim sayamıyorum artık. Geliyor aklımı karıştırıyor.İnat ettim okudum şu an gözlerim farklı yönlere bakıyor. Teşekkürler esra
Baştaki uyarıları görmezden geliyorum. Beş para etmez adamın birine tutkal gibi yapışmışsın. Adamın derdi sevişmek, sen de istemem yan cebime koy modundasın gerçi. Adam senden hoşlanmıyorum demiş, daha ne desin?
Başkasıyla öpüştün öpüşmedin, ben bir erkekle alkol almam kısmına güldüm çok acayip.
Haklısın cidden pişman olmaktan korkuyorumHep aynı şeyi söylüyorsun. Sen bilmiyorsun ama biz biliyoruz. Bİ ŞANS DAHA VERMEMELİSİN. !
Veriyor işte ablası ile tanıştırmadı araması her seferinde ben bitti dediğimde gelmesiKendinize biraz özsaygınız olsun. Yok arkadaşı vardı söyleyemedi o ne ya. Sevse zaten bu duruma düşürmez sizi. Ki umuttta vermiyor amaç belli.
Benden hoşlanıyor musun sorusuna bile seni üzmek istemiyorum diye yanıt vermiş. Daha ne desin adam...Bir de şu var siz adama sana aşığım dahi demişsiniz. Adam da en fazla gitme işte fln demiş. Sevse ben de diyemez miydi?
Azıcık bi gözünüz açık olsun
Son 3 seferdir cinsel bir yaklaşımı olmadı. Hatta dikkat ettiysen bu alkol içelim sen evine taksi ile dönersin dedi peşin peşin ki öyle düşüneceğini biliyor
Adam net ki, ben bunu ısrarla aşka çevirmeye çalışana kızarım. Adam bu diyor. Hayır şu diye diretmek saçmaCinsellik yaşamak isteyen adam konu sahibinin kıyafetine, eski sevgilisiyle öpüşmüs olmasına laf ediyor, insanlara nasıl açıklama yaparım diyor. Zihniyeti çok belli aslında.
Bi kez daha gitmediğini değil ama gittiğine pişman olursunHaklısın cidden pişman olmaktan korkuyorum
3 sefer3 sene mi butun bunlar 3 seneden fazladir mi suruyor ve siz de hala beklentide misiniz? Kusura bakmayin ama bir his olacak olsa çokkktan olurdu. Senelerce birini beklemek zaman kaybindan başka bir şey degil. Biri beni istemedigini soylese biter yani, 3 sene sevilmek mi beklenir. Çok çaresiz gorunuyorsunuz buradan bile.
Beklentide degilim demeyin adam her aradiginda hazirsiniz resmen.
Ben bunu aşka da yoramam. Şu bir kadına dadanan kapısında yatıp kalkan korkunç platonik adamlara benziyor buradan bakınca3 sene mi butun bunlar 3 seneden fazladir mi suruyor ve siz de hala beklentide misiniz? Kusura bakmayin ama bir his olacak olsa çokkktan olurdu. Senelerce birini beklemek zaman kaybindan başka bir şey degil. Biri beni istemedigini soylese biter yani, 3 sene sevilmek mi beklenir. Çok çaresiz gorunuyorsunuz buradan bile.
Hayır yeteri kadar değil dedi. Ya kalbin çarpar bir şey olur yüzüme bakarken bir huşudur mutluluk olur onu söyle bari dedim seni üzmek istemiyorum dediBenden hoşlanıyor musun sorusuna bile seni üzmek istemiyorum diye yanıt vermiş. Daha ne desin adam...
Aman bitirmek isteyen insan bitirir, ben gittim o geldi diye bir şey yok. Tamamen sizin elinizde olan bir durum bu. Siz blöf yapıyorsunuz sadece.Almam ama seviyorum ama yapışmadım kaç kez gittim sayamıyorum artık. Geliyor aklımı karıştırıyor.
Sevgilisinin el değmemiş kapalı olmasını istiyorSonuna kadar okudum .Yazık olmuş arkadaşlığınıza bence görüşmeyin .. Yine öpecek hatta belki daha da ileriye gidecek.. Birlikte olsanız bu konuda onu suçlayamazsınız bile ben sevmediğimi söyledim durdursaydın der mesela.. Siz kendimi ucuz gibi hissettim demişsiniz de. Arkadaşınız zaten sizi öyle görüyormuş ki yanına yakıştırmamış nasıl söylerim herkese ne demek sizi basit bir kız olarak görüyormuş üzgünüm . Değil sevgililik arkadaş çevremde bile beni basit gören yaşam tarzıma giyim tarzıma göre beni sınıflandıran biri olamaz.. Arkadaş dahi olamam ben öyle bir zihniyetle...
Ay aşk dilenmişsiniz resmen kimse için bunu yapmayın kendinize.Hayır yeteri kadar değil dedi. Ya kalbin çarpar bir şey olur yüzüme bakarken bir huşudur mutluluk olur onu söyle bari dedim seni üzmek istemiyorum dedi
Sizinle dalga geçiyor , oynuyor işte neyini anlamıyorsunuz?Veriyor işte ablası ile tanıştırmadı araması her seferinde ben bitti dediğimde gelmesi
3 ayBen bunu aşka da yoramam. Şu bir kadına dadanan kapısında yatıp kalkan korkunç platonik adamlara benziyor buradan bakınca
Kızım sen saf mısın?Sevgilisinin el değmemiş kapalı olmasını istiyor