Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Burada onlarca kişi seni uyarıyor. Sen hala plan yapma derdindesin. Adamın umrunda bile değil. Gelmiş bana laf atıyorsun. Ben 10 tane konu açmıyorum. İki de bir gelip konu açan da sensin. Derdi olan gocunur.
Çünkü 7-8 ay oldu bir adım atmadı aana

Kızım biz ekleştik mesajlarımız dahi duruyor çalışmadığını ev hanımı olduğunu bilmiyırum gibi tüm konuşmaları paylaşayım mı
Sana yardımcı olmak için ekledim. Ama baktım senin yolun bozuk. Ertesi gün sildim. Mesajları paylaşacak kadar düşeceksen o senin karakterin. Ev hanımı olduğumu mu biliyorsun:)) çok ilginç yav valla

Bunlar özel mesajlarsa suç işliyorsun haberin olsun.

Sana yardımcı olmak için ekledim. Ama baktım senin yolun bozuk. Ertesi gün sildim. Mesajları paylaşacak kadar düşeceksen o senin karakterin. Ev hanımı olduğumu mu biliyorsun:)) çok ilginç yav valla
Yolum yol degil mi snsnnsnss köyünde otur bence artık aen. Ciddi manada bana bu cocuk sana nasıl bakmaz diyen kimdi şaşıran falan yolun yok degil deme nedenin alkol mü evet alıyorum canım kendim git bence artık. Aynaya bak ve de ki asla dönmez bana

Arkadaşın gurur duyduğu şeye bakın arkadaşlar. Herifin dönüp öpmesi. Heyy yavrum heyy. 32 sayfayı kime yazdınız acaba?

Arkadaşın gurur duyduğu şeye bakın arkadaşlar. Herifin dönüp öpmesi. Heyy yavrum heyy. 32 sayfayı kime yazdınız acaba?
Bebegim 2 kez sonraki 5 dönüşünde yaklaşmadı bile. Üzücü sana bekle ama sen intikam sen kaşındın kızım benim namusuma karakterime gururuma şaf edene bak sen

Tatlım hepsini biliyorum ben. Sen işine geldiği gibi anlamışsın.
Katip bu arkadaş değişik bı tip. Oğlana da çok görmüyorum cidden yani. Kafasında istediğini kuruyor. Kafaya takmış. İlla dönsün istiyor. Benim vasiyetim zaten ortada bunu herkes biliyor.

Katip bu arkadaş değişik bı tip. Oğlana da çok görmüyorum cidden yani. Kafasında istediğini kuruyor. Kafaya takmış. İlla dönsün istiyor. Benim vasiyetim zaten ortada bunu herkes biliyor.
Tamam balım soralım çocuğa diyorum mesajlarımızı atacağım ona da sen bana her boku de karşılığı olmasın He yazık kız sana ama bak ben diyim sana bekleme. Benimki ben ona yazmasam da peşinde köpek olacak çok var köpek olan ama sennn sana bakmaz o nasıl bakmış onu da bilmiyorum cocuk kurtulmuş aşlahtan

Kimse kimseye oynamıyor. Herkes seni yanlış olduğu için uyarıyor. Kimse kimsenin namusuna laf atmıyor. Bu hırs seni mahveder.

Kimse kimseye oynamıyor. Herkes seni yanlış olduğu için uyarıyor. Kimse kimsenin namusuna laf atmıyor. Bu hırs seni mahveder.
Cocuk iyi yapmış falan. Seninki daha iyi yapmış hem bu cirkinlik hem bu çirkin kalp yazık. Göndereyim de şükür etsin cocuk. Çünkü aen gerçekten insan değilsin bir kaç gün sonra görüşürüz

Benimki ben ona yazmasam da peşinde köpek olacak çok var köpek olan ama sennn sana bakmaz o nasıl bakmış onu da bilmiyorum cocuk kurtulmuş aşlahtan
Hah bak amacın bu. Köpek gibi koşsun. Koşmayınca sen koşuyorsun. Bana baksın bakmasın umrunda mı değil. Umrumda olsa gelir senin gibi konu açarım.

Kimse beni iletisim yollarini tamamen kapatmadigi durumlarda ex'ten beklentisi olmadigina inandiramaz.

Evlenmeden onceki eski erkek arkadasim bana cok ama cok buyuk bir kazik atti. Oyle nefret etmistim ki, her iletisim cabasinda ciddi anlamda fiziksel olarak midem bulaniyordu. Butun yollari kapattigim halde haber getiren ortak bir arkadasla dahi iletisimi kestim. Ilk birkac ay ismini baskasinda bile duymaya tahammul edemiyordum. Ha 1 sene sonra ben evlenirken ortak arkadaslarla cok erken evlendi beni nasil unuttu cok pismanim haberlerini zevkle dinledim orasi ayri

Ama onun disinda hele ki siz defalarca geri donmussunuz demek ki cok iradeli duramiyorsunuz. Hayatinizdan cikarmaya kararliysaniz radikal adimlar atmalisiniz.

Yapacak bir şey yok daha fazla kendimi kullandırmayacağım. Sadece üzülüyorum ne diyim ki. Bu arada bende hanım hanımcıgımdır. Onca olana rağmen sessizliğimi koruyorum

Sor bakalım arkadaşına olanları hıııı sor sor mesajları mı ayayım yoksa daha var He. Bana oynarsan aeni rezil ederim bence sus artık

Bu ne şiddet ne celal. Hani "hanım hanımcık"tınız siz.

Aaa birde en yakın arkadaşlarımızın burçlarındanmışız. Sen arkadaşına ne sor biliyor musun yay burcunu sinirlendirirsen ne olacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…