Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Tavrınız size hafif kadın muhabbeti yapan adama da koyabilseniz samimi olurdunuz. Burada atar yapacağınıza adama yapsaniz ya. Adamla buluşmuyorsunuz ama sosyal medyada ekli fotoğraf gösteriyorsunuz. Sorsanız beklentiniz yok. Tavır gösterecek olan gururunu düşünen insan siler engellerdi. Kendinizi kaldırabilirsiniz ama buradaki kadınlar yemiyor diye de kadının kurdu gibi ithamlarda bulunamazsınız.
Hanım efendi beklediğim mesaj geldi nöbetçi misin diye cevap vermedim

Adam nerden tutsak elde kalıyor:
1) duygusal açlığını gideriyor sizinle.
2) hem öpüşüp koklaşıp hem de bizden olmaz diyor. Madem öyle neden öpüyor mesela?
3) iş güç yoksa kaçmanız lazım.
4) giyiminize karışıyorsa koşarak kaçmanız lazım.
5) eski sevgili olayına falan girip bundan rahatsız oluyorsa yine kaçmanız lazım. Sanki kendisi Kimse ile olmamış. Allah ım sabır ver.

Ayrıca sizin mesafe koymaua niyetiniz yok. İsteyen insan her yerden engeller. Her yerden sildim demekle olmuyor. Size ulaşıyor mu, ulaşıyor. O zaman gereken tedbiri almıyorsunuz işte

Hanım efendi beklediğim mesaj geldi nöbetçi misin diye cevap vermedim
Uuu aman tanrım ne büyük başarı.
Bunu yapma amacınız strateji değiştirmek. Adamı aşık etmek için bir de bu yolu deneyeceksiniz.
Tekrar diyorum gerçekten bitiren insan iletişim yollarını kapar. Siler engeller. Aksi nazdır. O adam da bunın farkında emin olun. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunu

Cevap vermemiş ne büyük olay 😄 gerçekten istemeyen her yerden engeller. Sen ulaşmasını istiyorsun. Peşimden sürünsün istiyorsun. Ama adam da kovalama yok. 1-2 gün sessiz kalıyor. Bakıyor ki bu bana dönüyor. Dönünce de bir iki seviş, öpüş adama yetiyor. Adam yolu bulmuş. Sen de razısın. Belki olur diyorsun. Olmaz olamaz.

Cevap vermemiş ne büyük olay 😄 gerçekten istemeyen her yerden engeller. Sen ulaşmasını istiyorsun. Peşimden sürünsün istiyorsun. Ama adam da kovalama yok. 1-2 gün sessiz kalıyor. Bakıyor ki bu bana dönüyor. Dönünce de bir iki seviş, öpüş adama yetiyor. Adam yolu bulmuş. Sen de razısın. Belki olur diyorsun. Olmaz olamaz.
Aeni hatırladım su eaki sevgilisi yazmayan degil misin sen? Sanki dönse kabul etmeyecek engelledi

Uuu aman tanrım ne büyük başarı.
Bunu yapma amacınız strateji değiştirmek. Adamı aşık etmek için bir de bu yolu deneyeceksiniz.
Tekrar diyorum gerçekten bitiren insan iletişim yollarını kapar. Siler engeller. Aksi nazdır. O adam da bunın farkında emin olun. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunu
Strateji degil vaz geçmek deniyor buna uzaklaşmak soğumak aman neyse ya şaf anlatacak değilim işine baksın herkes

Aslında oğlan seni engellese kafası rahatlayacak ama onun da derdi başka.

Komiksin canım benim ya keske 😀 cidden kötü söz söylemeye bile değmez sana yorum yapma istersen tek dersin uğraşın benim muhtemelen işin yok ev hanımı falansın sürekli buradasın her konuda yorumun olması başka ihtimal yok. Kültürsüz

Aha buldum eski mesajlarımızı ınstagramdan ekleşmişiz falan yazık kız hala dönmedi dimi sana. Zaten sana dönmez ben sana söyliyim. Görüntünün farkında değilsin hali ile😀😀 hatta aeni bir daha ekleyeyim ben bekle😀😀😀

İletişimi keseceğim kaç kez kestim ama bırakmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ufak bir umudun peşinden de gitmek istemiyırum
Klasik erkek hateketleri yahu lisede misiniz? Aklim karisik ama gel arada bi opeyim , elleyeyim gonlumu hos edeyim ama aklim karisik. Hadi be ordan. Sen daha iyilerine layiksin ben kotuyum hi hi oyledir . Saf olmayin lutfen bu kadar . Sert bi dille belli edin soyleyin gerekirse seni sikayet ederim diyin. Ama siz de bir oyle bi boyle yanar donerli olmayin karariniz net olsun .

Komiksin canım benim ya keske 😀 cidden kötü söz söylemeye bile değmez sana yorum yapma istersen tek dersin uğraşın benim muhtemelen işin yok ev hanımı falansın sürekli buradasın her konuda yorumun olması başka ihtimal yok. Kültürsüz
😄😄 İşim mi yok. Maaşımla seni satın alırım. Her konuya yorum yaparım ben. Severim yorumu. Senin gibi aklı evvellere akıl vermeye çalışıyoruz amma velakin akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın Bekir. Sen ev hanımı olmadığın halde herif seni parmağında oynatıyor. Nice ev hanımları var ki seni suya götürür susuz getirir. Ayrıca dipnot: Mühendisim. Seni ikiye katlar beşe bölerim. Yanlış kişiyle aşık atma. Olmayan kafana beyin taktırma bana😏

Ayyy eski beğendiğin fotoyu koyduğu için umutlanmıştın dimi sen😀 burada beylik laflar etmen komik😀bunu görüp hala bekliyorsun flaan gören de gurur bekçisi sanacak😀 bu cocuk bana 5 kez döndü bir tanesinde bile öpmedi. Seninkisi hiç dönmedi muhtemelen başkasını buldu bile senden güzel. Gerçi Türkiye’nin geri kalanının 98 ilk kısmını kapsıyor bu sayı😀 zor olmamıştır senden güzelini bulmak. Yazdıklarından sonra da görüyoruz kiii iyi de degilsin😀

Eklentiler

• 0C2CADFD-E13A-4B5A-B726-EF0F59EDE1A2.png
    0C2CADFD-E13A-4B5A-B726-EF0F59EDE1A2.png
    177,2 KB · Görüntüleme: 124
  • 68C1BE59-35C9-4CE1-B4F2-D375B0C92AA6.png
    68C1BE59-35C9-4CE1-B4F2-D375B0C92AA6.png
    213,7 KB · Görüntüleme: 119
Aha buldum eski mesajlarımızı ınstagramdan ekleşmişiz falan yazık kız hala dönmedi dimi sana. Zaten sana dönmez ben sana söyliyim. Görüntünün farkında değilsin hali ile😀😀 hatta aeni bir daha ekleyeyim ben bekle😀😀😀
Öpüldün diye sana ayıplı mal muamelesi yapan mahallene dönsene sen kültür abidesi, karşındaki kadın olduğu yerde bi herif alsın diye beklemiyor.

Klasik erkek hateketleri yahu lisede misiniz? Aklim karisik ama gel arada bi opeyim , elleyeyim gonlumu hos edeyim ama aklim karisik. Hadi be ordan. Sen daha iyilerine layiksin ben kotuyum hi hi oyledir . Saf olmayin lutfen bu kadar . Sert bi dille belli edin soyleyin gerekirse seni sikayet ederim diyin. Ama siz de bir oyle bi boyle yanar donerli olmayin karariniz net olsun .
Yok ben netim artık beni maffetti ama dönüş yok

Burada onlarca kişi seni uyarıyor. Sen hala plan yapma derdindesin. Adamın umrunda bile değil. Gelmiş bana laf atıyorsun. Ben 10 tane konu açmıyorum. İki de bir gelip konu açan da sensin. Derdi olan gocunur.

Ayyy eski beğendiğin fotoyu koyduğu için umutlanmıştın dimi sen😀 burada beylik laflar etmen komik😀bunu görüp hala bekliyorsun flaan gören de gurur bekçisi sanacak😀 bu cocuk bana 5 kez döndü bir tanesinde bile öpmedi. Seninkisi hiç dönmedi muhtemelen başkasını buldu bile senden güzel. Gerçi Türkiye’nin geri kalanının 98 ilk kısmını kapsıyor bu sayı😀 zor olmamıştır senden güzelini bulmak. Yazdıklarından sonra da görüyoruz kiii iyi de degilsin😀
Kimleri kimleri öpüyordur o, senin nazını mı çekecek bir öpücük için? Ağla.

😄😄 İşim mi yok. Maaşımla seni satın alırım. Her konuya yorum yaparım ben. Severim yorumu. Senin gibi aklı evvellere akıl vermeye çalışıyoruz amma velakin akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın Bekir. Sen ev hanımı olmadığın halde herif seni parmağında oynatıyor. Nice ev hanımları var ki seni suya götürür susuz getirir. Ayrıca dipnot: Mühendisim. Seni ikiye katlar beşe bölerim. Yanlış kişiyle aşık atma. Olmayan kafana beyin taktırma bana😏
Kızım biz ekleştik mesajlarımız dahi duruyor çalışmadığını ev hanımı olduğunu bilmiyırum gibi😀😀😀😀 tüm konuşmaları paylaşayım mı

X