Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

O cocuk sana iyi yapmış dediğin noktada bende konu kapandı canım hadi beni banla seninkine yazdım zaten. Muhtemelen istek kutusunda
Yaz Esra yaz. Ben kendimi çok iyi bilirim. Sorun yok benim için. Amma velakin senin adına ciddi üzüldüm. Okuyan arkadaşlar anlamıştır ne olduğunu.

Mune iyice terbiyesizliği ele aldı bu arkadaş, bak 2.hesap da açacakmış, alabilir miyiz kendisini artık rica etsem?

Çevremden insanlarla öpüştün açıklayamam ben kapalıyla evleneceğim demek ne demek?
İdrak edemiyor musunuz? Sizi kaşar gördüğünü sizinle görüşmekten utandığını söylemiş.
Bence tekrar basa dönüp okuyun ben biraz dazla açığım daha kapalı olmamı açık olduğum için arkadaşlarına ne diyeceğini söyledi keza haddini bildirmedin mi dediğiniz adama ben aen adam değilmişim düzene diyemeyecek mısın dedim. Tüm ailesi kapalı

Daha önce hiç davam suçum yok sor annene şimdi tatlım çünkü ben az önce aradım arkadaşı hadi sende sor

Hukuki danismanlik ucrete tabiidir, prensip olarak insanlarin emegine duydugum saygidan ucretsiz bir hizmet talep etmem.

Ayrica tatliniz degilim, size siz diye hitap eden birine sen diyemezsiniz, gorgu kuralidir. Dikkat ederseniz sevinirim.

Yaz Esra yaz. Ben kendimi çok iyi bilirim. Sorun yok benim için. Amma velakin senin adına ciddi üzüldüm. Okuyan arkadaşlar anlamıştır ne olduğunu.
Ben sonrayım canım buradakiler bana ne derse desin senşn tüm hayatın burası benim degil sen düşün buradakileri ben hesabı kapatacağım senden intikam aldıktan sonra.

Hukuki danismanlik ucrete tabiidir, prensip olarak insanlarin emegine duydugum saygidan ucretsiz bir hizmet talep etmem.

Ayrica tatliniz degilim, size siz diye hitap eden birine sen diyemezsiniz, gorgu kuralidir. Dikkat ederseniz sevinirim.
He buradaki herkes benle görgülü konuştu ya ben de konuşayım işine bak. Bak emin olmak için diğerini de aradım tek dediği daha önce böyle bir suçun yoksa bir daha yapmama sözüne 5 yıl cezan düşer. Tekrar sor sen annesinin hukukçu olduğunu idda eden kız. Şeyma beni net gördü bana bulaşmayın bence tüm hayatınız burası ya komik. Artık yazmam konuşup durun ezikler

Ay adam kullanmış ne haddini bildirdiniz. Burdan çok acıklı duruyorsunuz

Mune iyice terbiyesizliği ele aldı bu arkadaş, bak 2.hesap da açacakmış, alabilir miyiz kendisini artık rica etsem?
Nolur beni artık alın ya bakın nolur konularım da kapansın. Ama rica ediyorum beni nasıl kışkırtmasını da okuyun. Sayman seminerlerim bir haftaya. Seninkini tavlayacağım önce. Ona senşn nasıl biri sana da onun nasıl biri olduğunu göstereyim. Bu arda tavlayacağım biliyorsun beni gördün

Ben sonrayım canım buradakiler bana ne derse desin senşn tüm hayatın burası benim degil sen düşün buradakileri ben hesabı kapatacağım senden intikam aldıktan sonra.
Ben sana ne dedim. Hakaret ettim mi ? Hayır. Seni tehdit ettim mi? Hayır.. Kişi hakkında seni uyardık. Ama sen bize sarıyorsun. Kendin tehdit ediyorsun mesajları yazarım falan diye. Alkol alıyorsun dedim mi hayır. Bunu diyen de kendin.

Kalitesiz insanlarla diyalog kurmam reelde.
Dünden beri yazıyorum basta yorumlar yapan esra.degil diye
Içinden terbiyesiz edepsiz biri cıktı
Ağzını bozdu
Oysa ne kadar iyi niyetli yorumlar yazdık
Cidden üzüldüm üzüldük bu adamla olursan üzülürsün kendini kullandırma dedik
Yazdığım bütün yorumlara pişmanım
Bazıları uzulmeyi hak ediyor

Ertesi gün be bok olduğunu anladım demek ne ozaman basit kı. Bir haftaya görüşürüz

O kadar kalitesiz bir insansın ki. Sana işi gücü olmayan, aklı uçkurunda bir çomar bile bakmamış. Çocuk Allah'ın kırosu, senin de yorumlarından ne olduğun az çok belli. Yok "sen güzel değilsin ben güzelim, sen ev hanımısin" bilmem ne. Madem öyle prezentabl bir erkek bul kendine. Ama bula bula mahalle kırosunu bulmuşsun. O bile kullanma derdinde. Seni kullanmak için arada bir yoklamalarini bile hava atmak için anlatıyorsun kavga ettigin üyelere "bakın ben tercih edilen biriyim" demek için. Ama böbürlenme yani, o çocuk muhtemelen senle yaşadıklarını bile sağa sola anlatarak arkandan gülüyordur. Hoslanmamis bile senden. Yani hava attığın gibi güzel bir kız falan değilsin belli. Kendini bu kadar ucuz kullandırma. Bunu da iyi bir şey sanma.

He hak ediyorum He. Kızım beni el birliği ile delirtip sonda insnız biz demeyin. Hepiniz anormal kötüsünüz. İşinize bakın

Hepsini okumadım ama adam sizi bal gibi kullanıyor, canı istiyor gelip öpüyor canı istiyor aramıyor sormuyor.

Bence artmağa sor beni yaşlı abla

Hepsini okumadım ama adam sizi bal gibi kullanıyor, canı istiyor gelip öpüyor canı istiyor aramıyor sormuyor.
Lan öyle zaten ben bunu inkar etmedim hiç ama biliyorum ki köpegim olacak daha önce de oldu bu sürümü ben yasadımhe o olmazsa erkek mi yok ölmem açımdan. Ben sadece yorumların cirkinligine delieiyorum artık başlanmak için üslubumu bozuyorum artık nolur beni başlayın ya

sen dedim. Eski erkek arkadaşın aynı çevreden öpüştün onunla ben kimseye hesap veremem dedi sen insanlara o kız benim sevgilim çenenizi kapatın diyemeyecek misin bu mu dedim

Konunuzdan aldım bu cümleyi.
Bu ne demek?
Size ne muamelesi yapmış.
Çevremdekilerle öpüştün utanırım demiş. Siz burda atar yapana kadar size bir şey muamelesi yapan adama yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…