Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Basta mülayim mülayim cevaplar veren esra gitti bambaşka biri olarak geldi
Cidden sen konu basindakii esramisin
Şu yazdıklarını okuyorum da
Ne şuursuz üslup yoksunusun

Tamam balım soralım çocuğa diyorum mesajlarımızı atacağım ona da 😀 sen bana her boku de karşılığı olmasın He yazık kız sana 😀 ama bak ben diyim sana bekleme. Benimki ben ona yazmasam da peşinde köpek olacak çok var köpek olan ama sennn sana bakmaz o nasıl bakmış onu da bilmiyorum cocuk kurtulmuş aşlahtan
Kim kapıda köpek olmuş belli 😃 adamın kapısında kamp kurmuş burda güzellik diyor. Siz güzel de olsanız çirkin de olsanız bu üslupla ciddi ilişki zor yaşarsınız.
Burda çirkinleşmek yerine size basit kadın diyen adama yapın maçanız yiyorsa

Kimse beni iletisim yollarini tamamen kapatmadigi durumlarda ex'ten beklentisi olmadigina inandiramaz.

Evlenmeden onceki eski erkek arkadasim bana cok ama cok buyuk bir kazik atti. Oyle nefret etmistim ki, her iletisim cabasinda ciddi anlamda fiziksel olarak midem bulaniyordu. Butun yollari kapattigim halde haber getiren ortak bir arkadasla dahi iletisimi kestim. Ilk birkac ay ismini baskasinda bile duymaya tahammul edemiyordum. Ha 1 sene sonra ben evlenirken ortak arkadaslarla cok erken evlendi beni nasil unuttu cok pismanim haberlerini zevkle dinledim orasi ayri 😂😂

Ama onun disinda hele ki siz defalarca geri donmussunuz demek ki cok iradeli duramiyorsunuz. Hayatinizdan cikarmaya kararliysaniz radikal adimlar atmalisiniz.
Kardeşim dönmeyecegim ama engel atmıyorum ki sürülüşünün göreyim. Bir kadın hisseder ben bana asıl olduğunu hissediyorum hep hissettim ama sürümüşsünüz görmeden engel atmayacağım. Ama dönmem artık

Hak etti. Hemde fazlası ile. Kimse bana ağzına geleni söyleyemez. Bundan sonraki şeyleri de hak ediyor. Şimdi beni şikayet edin hesap kapansın yeni hesap açacağım.

Hak etti. Hemde fazlası ile. Kimse bana ağzına geleni söyleyemez. Bundan sonraki şeyleri de hak ediyor. Şimdi beni şikayet edin hesap kapansın yeni hesap açacağım
Kim kapıda köpek olmuş belli 😃 adamın kapısında kamp kurmuş burda güzellik diyor. Siz güzel de olsanız çirkin de olsanız bu üslupla ciddi ilişki zor yaşarsınız.
Burda çirkinleşmek yerine size basit kadın diyen adama yapın maçanız yiyorsa
yapacağım bacım merak etme sen hadi S***** G** (Defol) bak küfür etttim şikayet bekliyorum. Edin hesap kapansın yeni hesapta bir arkadaşı rezil edeceğim

Tamam balım soralım çocuğa diyorum mesajlarımızı atacağım ona da 😀 sen bana her boku de karşılığı olmasın He yazık kız sana 😀 ama bak ben diyim sana bekleme. Benimki ben ona yazmasam da peşinde köpek olacak çok var köpek olan ama sennn sana bakmaz o nasıl bakmış onu da bilmiyorum cocuk kurtulmuş aşlahtan

Konuyu tam anlamadim tum mesajlari okumadigim icin biriyle olan ozel mesajlarinizi baskasiyla paylasamazsiniz, suctur bu. Kisisel verileri koruma kanununu okumanizi tavsiye ederim.

Ben burada ağzıma geleni mi söyledim? Ne yazmışım allasen okuyun arkadaşlar. Çok ilginç ya valla. 😏

Konuyu tam anlamadim tum mesajlari okumadigim icin biriyle olan ozel mesajlarinizi baskasiyla paylasamazsiniz, suctur bu. Kisisel verileri koruma kanununu okumanizi tavsiye ederim.
Okey şikayet etmekte Özgür. Ama astlarla gördü beni benim çevremi de tahmin etsin hukukçu kaynıyor çevren benim her akşam alkol masasına ben hakim savcı arkadaşlarımla oturuyorum hak hukuk sizden iyi biliyorum bir daha yapmayacağım sözüne bakar düşmesi davanın. Ama ben intikamımı almış olurum.

Kardeşim dönmeyecegim ama engel atmıyorum ki sürülüşünün göreyim. Bir kadın hisseder ben bana asıl olduğunu hissediyorum hep hissettim ama sürümüşsünüz görmeden engel atmayacağım. Ama dönmem artık

Uzgunum ama ben konudaki kisinin surunup pesinizde kosacak kadar size deger vermis oldugunu dusunmuyorum anlattiklarinizdan. Birkac kere sansini dener gelip yakinlasacak misiniz diye, sonra gider yeni birini bulur, hic beklediginiz gibi bir durum olmaz yani.

Hak edene hak ettiği muamele. Yeter be insanlara artık müsama göstermekten yoruldum. Her dediğimi diyemez bana
Yahu adam size basit kaşar demiş yüzüne yüzüne engellemiyorsun. Burada hak ettiğine hak ettiği muamele diyorsunuz. Bu adama yapsanıza hak ettiği muameleyi yiyorsa. Millete yükselmeden bir dönün kendinize bakın . Çok çirkin çok üslupsuzunuz. Adam da sizdeki hu çirkinliği görmüş bence

Uzgunum ama ben konudaki kisinin surunup pesinizde kosacak kadar size deger vermis oldugunu dusunmuyorum anlattiklarinizdan. Birkac kere sansini dener gelip yakinlasacak misiniz diye, sonra gider yeni birini bulur, hic beklediginiz gibi bir durum olmaz yani.
Göreceğiz ama ben eminim. Ben yaşadım bu olanları siz okudunuz sadece i. Ama dönüşü de yok

Ay ne sürünecek ya hayal görmeyin Allah aşkına. Bir umut diye tutuyorsunuz işte.

Yahu adam size basit kaşar demiş yüzüne yüzüne engellemiyorsun. Burada hak ettiğine hak ettiği muamele diyorsunuz. Bu adama yapsanıza hak ettiği muameleyi yiyorsa. Millete yükselmeden bir dönün kendinize bakın . Çok çirkin çok üslupsuzunuz. Adam da sizdeki hu çirkinliği görmüş bence
Ne zaman demiş ya siz iyi misiniz ama bana sana geleceğim bu sebeple gelemiyorum dedi. Siz yorulimluyorsunuz böyle. Ve yapacağım merak etme sizden başladım sadece

Okey şikayet etmekte Özgür. Ama astlarla gördü beni benim çevremi de tahmin etsin hukukçu kaynıyor çevren benim her akşam alkol masasına ben hakim savcı arkadaşlarımla oturuyorum hak hukuk sizden iyi biliyorum bir daha yapmayacağım sözüne bakar düşmesi davanın. Ama ben intikamımı almış olurum.

Anne tarafim komple hukukcu, hukuk danismanlik sirketimiz var, annem hukuk profesoru. 'Bir daha yapmayacagim' sozu ile dusen bir dava omrumde duymadim 🤣 Arabulucuya gitse bile karsi tarafin da sizinle anlasmaya acik olmasi gerekiyor. Bence durmaniz gereken yeri bilin, sizin iyiliginiz icin.

Ne zaman demiş ya siz iyi misiniz ama bana sana geleceğim bu sebeple gelemiyorum dedi. Siz yorulimluyorsunuz böyle. Ve yapacağım merak etme sizden başladım sadece
Çevremden insanlarla öpüştün açıklayamam ben kapalıyla evleneceğim demek ne demek?
İdrak edemiyor musunuz? Sizi kaşar gördüğünü sizinle görüşmekten utandığını söylemiş.

Anne tarafim komple hukukcu, hukuk danismanlik sirketimiz var, annem hukuk profesoru. 'Bir daha yapmayacagim' sozu ile dusen bir dava omrumde duymadim 🤣 Arabulucuya gitse bile karsi tarafin da sizinle anlasmaya acik olmasi gerekiyor. Bence durmaniz gereken yeri bilin, sizin iyiliginiz icin.
Daha önce hiç davam suçum yok sor annene şimdi tatlım😀 çünkü ben az önce aradım arkadaşı hadi sende sor

X