Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Size ait olan hayatınızda iyi beklemeler. Bekleyin, belki elinde yüzükle çıkagelir, bi ihtimal..

Kimseye çemkirmeden tonla laf yedim. Yardımcı olma kelimesini gerçekten yardım için söyleyen herkeze teşekkür ederim. Abuk subuk eleştiri yapıp kadın kadının düşmanıdır algısını bana oluşturan kişiler hariç

her iki tarafta boşluktayken olmuş.Sende bence artık önüne bakmalısın.
Görüşmeyide kesmelisin

Çok teşekkür ederim. Biliyorum farkında olarak yaptım aslına bakarsanız kendim kaşındım. Hatanın neresinden dönersen kar

Bi bak ilk sayfadan oku bakalım sana bir dünya yazıldı bunlardan biride benim sana ciddi ciddi yardımcı olup seni uyarmış yardım etmiş insanlara çıkışmışın ki bunlardan biride benim

her iki tarafta boşluktayken olmuş.Sende bence artık önüne bakmalısın.
Görüşmeyide kesmelisin
Planım bu. Umarım tekrar gelmez ama gelirse de bu kez cevap alabileceğini sanmıyorum. Yorgunum ona karsı çabalayacak gücüm kalmadı. Her kes sanırım yoluna bakmalı.

Bi bak ilk sayfadan oku bakalım sana bir dünya yazıldı bunlardan biride benim sana ciddi ciddi yardımcı olup seni uyarmış yardım etmiş insanlara çıkışmışın ki bunlardan biride benim
Yardım edecek şeyler yazıp sonrasında eleştiriye giriliyorsa hakaret boyutuna olay dönüyorsa ki birbirimizi tanımayan insanlarız benim de tavrım değişecektir. Değişir. Beni tanımadan tek bir olayımda gurursuz salak gibi ifadeler kullanan insanlara saygı göstermeyi düşünmüyorum. Tek bir olayla insan yargılayan kişilere de keza öyle.

Planım bu. Umarım tekrar gelmez ama gelirse de bu kez cevap alabileceğini sanmıyorum. Yorgunum ona karsı çabalayacak gücüm kalmadı. Her kes sanırım yoluna bakmalı.

bence ulaşabileceği her yerden silip engelleyin ve kendinize hakim olun

bence ulaşabileceği her yerden silip engelleyin ve kendinize hakim olun
Kendime hakim olmak zorunda olduğumu bilmek bunu yaptıracaktır zaten. Denedim denemedim diyemem kendime keske bunu yapsaydım bunu yapsaydın dediğim hiç bir durum kalmadı. O yüzden kendime engel olacağımı biliyorum.

Tek bir salak gurursuz yazmadım
Sadece kararsız net değilsin ezik olma mıy mıy dedim
Yine diyorum burda madem sana tavır yapanlar gururuna dokunuyorsa kötü sözlerden dolayı gardını alıyorsan ki burdaki kişiler tanımıyorsun bizlerde seni
Senin buranın dışında hayatin da olan ve bir ömür boyu seni etkileyecek seni üzen kulanan kişiye karşı da gururun olsaydı tepkin olsaydı tavrın olsaydı burda gösterdiğin tavır kimsenin umrunda olmaz unutulur gidersin ama o adamın sana yaptıklarını asla unutamazsın
Bu gurur bilmedigin kişilerden çok sana zararı olanlara karşı da olsaymış

Hayatınız boyunca hata yada gurursuzum yapmamış insanlar olduğunuzu var sayıyorum o zaman ben? Mıy mıy olmak bir hakaret değilse ozaman siz de öylesiniz? Şimdi hakaret miymiş? Tepkim veya tavrım olmadığını nerden çıkartıyorsunuz ama ben yapım gereği öyle bağırıp çağıracak laf söyleyecek hakaret edecek bir ünsan degilim. Vereceğim maksimum tepki kendini geri çekmek oluyor ki bunu daha önce defalarca yaptım ona karşı da. O adamın bana yaptıklarını unutma kısmına gelince öyle bir niyetim yok onu unutsam dahil olan biten şeyler her zaman içimde kalacak. Her insan düşer önemli olan kalkabilmek. Önemli olan o düşen insana eleştiri yerine yardım edebilmek. Benim sinirlendiğin nokta bana yardımcı olun diye yazmış olmam sizin bana her şeyi deme hakkınızı doğurmuyor. Üzgünüm gerçekten kadın kadının düşmanıdır sözünün kanıtı gibi yorumlar aldım. Garip.

Of esra cidden amma uzattın ya
He tamam kadın kadinin düşmanı
Onca şey yazdım
Yardımcı olmak için
Mıy mıy olma ezik ezik olma dedim diye yada öylesin dedim diye oraya takildin sanki başka bir şey yazılmadı
Inan pişman oldum nankör insan hiç sevmem
Şimdi ne yaparsan yap
Cidden sabah sabah enerjimi aldın

Ya yazmak zorunda değilsin allahım buradakiler ayrıca komik de galiba neyse

Tavrınız size hafif kadın muhabbeti yapan adama da koyabilseniz samimi olurdunuz. Burada atar yapacağınıza adama yapsaniz ya. Adamla buluşmuyorsunuz ama sosyal medyada ekli fotoğraf gösteriyorsunuz. Sorsanız beklentiniz yok. Tavır gösterecek olan gururunu düşünen insan siler engellerdi. Kendinizi kaldırabilirsiniz ama buradaki kadınlar yemiyor diye de kadının kurdu gibi ithamlarda bulunamazsınız.

Beklentisi var işte, elinde yüzükle gelmesini bekliyor, ben demiyom valla kendi diyor. Bize yetiştirdiği lafı ona yetiştiremez, yemez çünkü, biz o ulvi varlık, altın pipi ile bir olur muyuz hiç?

Canlari istedi mi oyle guzel evleniyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…