çok severek evlendim ama çok mutsuzum eşimle vakit geçirmek istemiyorum

Bu üslubunuzu gördükten sonra sizin için yapılan onca güzel yorum için üzüldüm.
Bizler burada bize verilen azıcık bilgi üzerinde yorum yapmaya çalışıyoruz maalesef şuan olduğu gibi bazen yanılıyoruz işte.
Eşiniz size fazla bile. Adam ne olduğunuzu ve neyle yetineceginizi çok iyi biliyor ve ona göre muamelede bulunuyor.

Genelde bu tarz konularda, son cümleden ö ce bilmem kaç haftalık hamileyim yazılır ama bu sefer şaşırttı beni.ama bence de olmadığı için korunduğunu ben de sanmıyorum.
Çocuk yapmaya çalışıyo ne korunması.

Ben katiliyorum sana ama hiç vucudunu görmeden evlendiyse bunu boyle kabul ettiyse ne cikarsa onu kabul etmek zorunda laf etmemeli cok dert eden bakip evlenir, konuşur vs.

Bunu illa belirtecekse de bir sürü uygun dil var tutup ciplak gordugu ilk an uygun bir zaman degil "ohaa" diyerek lafa girmek zaten yorumsuz.

Eşiniz iyi bir insan değil kendinizi kandırmayın, eşiniz secerek begenerek yaptigi evlilikteki kadına oha bacakların çom kalın diyecek kadar hırt, kendisini begenmekten etrafindaki insanlari bir gram dahi olsa umursamayacak kadar egoist şişmekten gerim gerim gerilmiş bir dangalak.
Bu adamı boşa, boşama sebebi olarakda seni beğenmiyorum de, egoları alt üst olsun size çok laf soyleyecek sen kimsin bla bla hic birini duymayin o leş agzindan çıkacak sözlerin bir kez bile vazgecilmez oldugunu düşünecek tek bir harekette bulunmayın ki buda sizin ona armaganiniz olsun yesin kendisini

Belki linçleneceğim ama ben evlenirken kapalı olsun diye kriter koyan erkeklerin çoğunun sapkın olduğunu düşünüyorum.Aynı şey kadınlar için geçerli değil, bir kadın dindar birisiyle evlenmek isteyebilir.Namaz kılsın der , dini bütün olsun yaşantımız benzer olsun der.Bunların dindar bir erkeğe hiçbir eksisi yok.Hayatları ksııtlanmıyor.

ama kadınlar dindar kadın isteyen erkekle evlenince nedense hayatları zehir oluyor.Bilekleri bile gözükünce kavga kıyametler çıkıyor.Erkek her türlü sosyal yaşantıda gezip çalışırken kadınlar bu erkeklerle evlenince çalışması bile sorun oluyor onlara göre
Balkona çıkmaları, perdeyi yarım bırakmalarında bile duymadıkları şey kalmıyor.Erkek kişileri aynı şeyi yapınca sorun yok nedense.Dİndar kadınlar bile bunalıyor bu baskılardan dinden soğuyorlar.Erkek kişileri başka kadınarda neye bakıyorsalar hayatlarındaki insanı da o şekilde kısıtlıyorlar.

Tabiki ama etkisi var kilonun da

Kayinvalidesi zengin oldugu icin degil oglu ona kotu davrandigi icin seviyor. Ne zaman kocasi arkasinda olan gelin varsa sevilmez ama nerde zorba kocali bir gelin varsa onunda mutsuz olmasindan tatmin olurlar nedense mutlu insan gormeye dayanamiyor bizim milletimiz cunku onlar gun gormemis biz niye gorelim…

Eşin narsist birisi seni elde edene kadar sana kendini dünyanın en değerlisi gibi hissettirip elde ettikten sonra da gerçek yüzünü göstermiş. Evde ailesi tarafından göklere çıkartılmaya alışılmış sürekli egosu beslenmiş senden de sürekli övgü beklemiş ve ulaşmış adam kral sanıyor kendini. Seni de psikolojik olarak bir kaleye kapatmış bak benim gibi bir adam seninle evli kıymetini bil gibi bir algı yaratmış o yüzden sürekli eşim iyi insandır diyorsun köle sahip şeklinde bir durum oluşmuş lütfen kendine bu eziyeti yapma çocuğunuz da yok yaşın da genç ailene dön ve yeni hayatına başla içerideyken çukurun derinliğini anlayamazsın çıkınca göreceksin sana kolaylıklar diliyorum canım

Öncelikle selamlar, bu mesajı 'ten rengi çorap giyme dışardakileri tenin sanar, hatta bak fotoğrafını çekeyim ten gibi duruyor işte,ten rengi badi giyme gömleklerinin içine tenin sanarlar, gömleklerinin düğmelerinin arasını iğnele hareket edince için gözüküyor, bu gömleğin yırtmacı çok fazla oturunca üsütüne şunu ört ya da giymesen mi ' gibi usul usul söylemlere maruz kalmış ve sevdiğim için beni önemsiyor diye düşündüğüm için dikkat etmeye çalışan tesettürlü bir kadınım. Kaç yaşına gelmiş insanlarız , tesettürü kendimiz istediğimiz için taşıyoruz. Elbette eksiklerimiz olur yanlışlarımız olur ama bunu eşimizin ya da nişanlımızin merceği altında düzeltmek durumunda değiliz. Bunların hepsi içten gelen şeyler. Tekirdağda yazın sıcağında insan ayağına kalın siyah çorap giyince öyle bi soğuyor ki her şeyden. Sevdiğin insan falan halt etmiş. Yapacağınız dini hareketler sadece kendi içinizden geldiği için olsun biri dedi diye değil. Yoksa insan tam zıttı uca da sürüklenebilir. Sizi anlamayan her duruma kulp bulan üzerinize inecek tokmak gibi başınızda duran biri sadece hayat enerjinizi alır düşüncelerinizi ele geçirir kendiniz olamazsınız. Çok üzgünüm bu konuda kendi yaşadıklarımdan da ötürü umarım bi çözüm bulursunuz.

Konu sahibi adınıza çok üzgünüm. Öyle bir adama hala her fırsatta “ ama iyi bir insan diyebilmek için akıl tutulması yaşamak lazım. terapi almanızı tavsiye ederim hayatınıza yazık etmeyin.

kız üniversiteyi zaten okumuş

dedesi bile üniversite mezunu ,anası babasıyla paris geziyor
bu kız taşra kızı, varoş kızı filan değil ki -her ne kadar zamanında babası da kadınla nasıl konuşulacağını bilmeyen bir özünde yobaz olsa da sonra vitrini toparlamış-, yine de esasen eğitimli, kentli, görece kültürlü bir muhafazakar aileden geliyor bu kız
fakat bu kızın bir daddy issue meselesi yok ki?

yani tamam baba zamanında annesine filan iyi incelikli davranmamış olabilir
fakat bu kız onları sadece anlatımlardan biliyor, kendisinin öyle bir tecrübesi yok ki. kendisinin aklı erdiğinde babası kadına pozitif ayrım yapıyormuş.

babası gayet eğitimli, hafız, maddi durumu da yerinde, kızına kapan dememiş yok çarşaf giy yok evlen 5 tane çocuk yap İslam ordusuna mücahit yetiştir, kadının vazifesi budur, dememiş. Gezmesine etmesine karışmamış. Zaten bu da ilginç yani evde baskı görse de evden erken kurtulmak istedi desek bir baskı yok evde. Babasıyla sağlıklı bir ilişkisi olmadığına dair bir bilgi yok. Babamı görmeden büyüdüm babam bizimle ayrı sofraya bile nadir otururdu vs. vs. yok. Kısacası, siz bu kanaate nereden vardınız?

Muhafazakar çevrede erkeklerin bazıları (hele böyle iyi konumda olanlar) evde çocuklar ne yapıyor bilmez, hep önemli istişareleri vs. olur, kocaman kocaman adamlarla (!) işleri olur. Kızlar öyle meselelere dahil edilmez, kızlar da tarih marih okur, genelde laylalylay bölümler okur ama çalışmaz, sonra ebru yapar, tercümeyle tasavvuf müziğiyle ilgilenir, hanımca (!) işlerle meşgul olur filan. Babası onu ciddiye almıyor kız olduğu için tribine girer kızlar.

(babasından kariyer yaparak intikam alan ya da bu şekilde kendini ispat edenler de vardır, ayrı bir konu, geçiyorum orayı)

Sonra da gider yaşı büyük, önemli (!) bir takım adamlarla evlenir. hatta babasının arkadaşıyla filan evlenir. gider öyle birine 2. eş olur, onu da gördüm. öyle bir şey olsa daddy issue diycem...

bu kızın eşi kendisinden çoook büyük değil (6.5 yaş fazla sayılmaz zira kız o kadar küçükmüş ki erkek ister istemez o yaşta olcak yoksa nasıl evlenecek bir erkek?), zengin, kodaman filan değil (babasına göre fakir bile). kocası kendini Kont sanıyor olsa da sıradan, herhangi biri aslında.

kız baya böyle aşktan gözü kör olmuş evlenmiş, adamın manyaklığını görememiş o da toyluktan bence.
bunun neresi daddy issue çözemedim.

ha yalnız ben bu kızın çok daha naif, incelikli, duygusal vs. bir karakter olduğunu düşünmüştüm ilk sayfada sonra yazılan yorumlara cevaplarının tonunu görünce şaşırdım.

Esiniz iyi birisi degil, eli iyisi üstelik narsist. Allah yardimciniz olsun : ( hicbir hemcinsim böyle yasamayi hakketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…