çok severek evlendim ama çok mutsuzum eşimle vakit geçirmek istemiyorum

Canm üzüldüm yazdklarına normalde uzun seyleri okumam seninkini okudum.. Öncelikle eşin narsist kendini üstün görüyor belli ki. Narsist kisilik özelliklerini bi araştır derim. Ben de şuan kilo vermeye çalışıyorum kilo zaten başlı başına bir özgüven sorunu hem kilo problemi yaşayıp hem narsist biriyle birliktesin bu çok zor...Kilo vermek zaten kolay birşey değil. Öncelikle bunların farkında olarak başla yani sorun sende değil özgüvenini kaybedeceğin birşey yok karşı taraf narsist unutma bunu çok belli yani. Kiloya gelince evet kilolu olmak çok zor gerçekten ben bazen aynaya bile bakamıyorum vermeye çalışıyorum bin tane diyet denedim şimdiye kadar. Mesela diyetisyeni çok iyi düsünmüssün aynı şekilde diyete ve spora devam et ama bu iki konuyu birbirinden ayrı tut yani evet kendinde farkındasın kilolu eş erkekler için sorun ve hangi erkek olursa olsun bence illaki sorun eder kimse kusura bakmasın ama gerçek olan bu kendimizi kandırmayalım erkek beyni görsel yani. Evliliğinde kilo sorunun var evet ama kilonu verince bu adam değiscek mi bu da ikinci konu sen kilo versen de değismiycek adam belli ki narsist o yüzden kiloyu kendin için ver zaten ama esas konu narsist biriyle birlikte olup olmaman.....

Gönül alma eşiğini çoktaannn geçmişsiniz.

Bu konuyu şahane analiz etmişsin

Buna tam katılmıyorum ben.60 kilo beğendiğin bir kadını 100 kiloda beğenmek zorunda değil bence kimse.aynısı erkekler için de geçerli.haa beğeneni takdir edersin de beğenmeyene de verip veriştiremiyorum ben.herkes öyle çok ulvi duygularla eşini sevmek zorunda değil.zorla mi hoşlansın yani eşinden şişman insan sevmiyorsa.kadın erkek kim olursa.bir kere evlendi diye ilişkiye emek vermekten vazgeçmemeli kimse.recep ivedikte diyor ya ruhun güzeldir belki ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani.seviştiğin beden kanlı canlı bir beden.şişman insanla sevişmek de çok zor oluyor gerçekten bu arada.koskoca göbeğin altından birşeyler yapmaya çalışıyorsun falan.kilo alınır verilir de 40, 50 kilo da değil.10, 15 kilo falan.

Son düzenleme:
Çok güzel yorum gerçekten kilo çok önemli bence evlilikte hatta hayatın her anlamında.. ve erkekler görsel beyin kiloluyum yine de sevmesi gerek diye düşünmesin kimse. Niye sevsin annesi misin ablası mısın. Seninle niye evleniyor bu adam belli yani...Ama kadınlarımız bunu anlamıyor hastalıkta sağlıkta diyor yok öyle dünya....

Beyza hanım, bence biraz eşinizi yontmanız gerekiyor, daha önce de bir mesajda gördüm, dediklerini dinlemeden kendi bildiğinizi okuyun, cok keskin sınırlar da çizin, sizin fiziğinizle ilgili yorum yapamasın mesela. Cok gençsiniz, asla bebek düşünmeyin bu arada. Calısmıyorsunuz sanırım, yine de calısmayı da düşünün, hayat bu hiç belli olmaz.

Yalnız konu kilo değil hanımlar. Konu sahibinin eşi bildiğiniz takıntılı, ruh hastası ve dağ ayısı gibi davranıyor. Evlilik öncesi de nişanlısı ona kilo sorunu yokken çok fazla kısıtlayıcı davranmış her şeyine müdahale etmiş. Tamam dış görünüş önemli fakat bu konuda dış görünüş en son düşünülecek şey. Kadına hakaret , fiziksel, psikolojik şiddet, her türlü manipülasyon uygulanmış. Özgüveni o kadar düşmüş ki gelmiş burda hâlâ kocam çok iyi birisidir diyor, küçük bir sevgi kırıntısıyla kendini mutlu etmeye çalışıyor.

Şimdi şöyle hiç bu tarz şeylerden etkilenmeyen erkekler var mı? çok var.hatta burada hava atanlar bile oluyordu.cok kiloluyum ama eşimin performansı çok iyi diye.ama etkilenen erkekleri de çok okuduk.bu kişisel bir durum.etkilenmeyeni takdir etmediğim gibi etkileneni de kınayamıyorum.içten gelen bir durum.neresini suçlayayim yani?.Ama konudaki adam haksız.ilk günden bedensel eleştiriye başlamış.ben genel durum olarak yorum yapıyorum.

Sen katil diye yazmamistim zaten Ferhanscim. Seninle iliski ve evlilige bakis acimizda ucurum fark var.

Cok sukur okudugunu anlayan biri.

Konu konuyu açıyor o yüzden.yoksa adamın elle tutulur yani yok.

Evlilik böyle bişey değil aşkoş. Kilo alınır verilir, her daim seksi ve çekici olamaz kimse, bunun hastalığı var, hamileliği var doğurması var, emzirmesi var, gece uykusuz kalıp çocuğun huysuzluğu ile uğraşması var, oynaşmalarının arasına kedi gibi çocuğun sokulması var. İş güç, geçim sıkıntısı, borç harç, ana dana derdi var. Yedi yirmidört seks tanrısı gibi gezilen bir şey değil evlilik. Hayat birleştiriyorsun, şaka değil o iş.

Sorun yaşayanlar oluyor mu oluyor ama.her evlenen de o olgunlukta evlenmiyor maalesef.

Bu denyoya sürekli iyi biri demenzden anlyrm ki manipulelri işe yaramış size iyi olduğuna inandirmis.
Evliliği sürdürme motivasynnz nedir? Sakın Çocuk yapmayı düşünmeyin çünkü sonrasında çocukla ilgili aklınızı sınar annem baksın sen bakamzsn der.
Bence direk aile terapistne gidin desem gelmez o. Siz psikologa gidin de biraz gözünüzü açsın. Böyle narsist sosyopat bir insanla bir ömür geçer mi sizce? Ailenize anlatın ayrıca her şeyi. Elinizde kanıt olack şeyler gecirin ve boşanma kolay olsun.
Kaç kurtul canım daha genceciksin

Bu kadar anlama durumunu eşinizi anlamada kullansydnz burda konunm acmazdnz. Kadın açıkça size anlatmış her şeyi ama tahmin ediyrm sizin evde babanız da bu şekilde bir insandi ve degisecgni sanyrsnz. Bir de beddua etmssnz bu hanımefendiye siz daha beterini bulamzdnz zaten.

Yok canım, önce koca güzelleme, ardından üyelere hakaret ve beddua, en son üyelik iptali = kocişim de kocişim. Hiç şaşmaz maalesef.
Tabi canım kaçınılmaz son. İşine gelmedi o “çok iyi kalpli” kocişkosunun gerçek karakterinin burada yüzüne vurulması. Ne boşanması ya koştura koştura Ürer şimdi bir de. Herkes kendi hak ettiğini yaşıyor. Sürünsün

Genelde bu tarz konularda, son cümleden ö ce bilmem kaç haftalık hamileyim yazılır ama bu sefer şaşırttı beni.ama bence de olmadığı için korunduğunu ben de sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…