çok severek evlendim ama çok mutsuzum eşimle vakit geçirmek istemiyorum

Üzgünüm ama eşinin hayatında başka kadın var bu hareketler yabancı gelmedi

eh o halde dilerim karşınıza babamın tam zıttı insanlar çıkar. görürsünüz aşkı kırıntıyı eziyeti.
Valla babanızın tam zıttı eşim var, her anlamda tam zıttı. Şükür diyorum buna.
Siz de babanızı görüp gidip aynı modeli alıp yontmak istemişsiniz bu seçiminizin bedelini ödüyorsunuz. Gençliğinde yap yap çocukların yetişkin olunca birden melek ol, eşinin gençliği gitmiş ne gam değil mi?
Sizin de gençlik gider yaşlanınca iyi olur işte ne yapalım

İnsanların dediğini kötü yorumlarinj niye bu kadar takiykrsun

Sakın çocuk yapma bununla ömür geçmez, boşan kurtul , zihniyeti çok kötü...

Canım benim biraz da sen izin vermişsin işlerin bu noktaya gelmesine.Canavarı kendi ellerinle büyütmüşsün Benim eşim de dediğim dedik biriydi (ki hala bazı konularda öyle)O bile değiştiyse herkes değişir.Uzun uzadıya anlatmayayım şimdi ama eşim sen nasıl istiyorsan öyle yapalım,senin sevdiğin yere gidelim vs olayına döndü.Kısacası istemediğim hiçbir şey i yapmıyorum.Hayat çok kısa.Eziyet çekmek için gelmedik bu dünyaya.

Bakıjca eşim iyi bir insan ailesi de iyi eşim ailene de kıymet verir vesaire ama, iyiyse cennete gitsin

Yani hakkında bu kadar şey yazdıktan sonra, eşim iyi bir insan demeniz hala kafanızın çok karışık olduğunu gösteriyor.
Eşiniz iyi bir insan falanda değil, sizi kontrol etmeye çalışan üst seviyede bencil birisi. Boşanırmısiz bilemem fakat öyle bir düşünceniz varsa daha yaşınız gençken boşanın.

Avukatım ve sizin gibiler çok gördüm. Aynı hikaye aynı ama çok iyi insan, bana kötü davranıyor ama söyle iyi bir, beni aşağılıyor ama cömert. Siİn adınıza üzüldüm, çünkü açıkça bu döngüne kendi çocuğunuzu sokmaya çalışmısınız, tıptı annenizin sizi soktuğu gibi. Ve ben ne olursa olsun, asla ama asla , size davranılan şekilde birisine davranılmasını istemem bu konuda birisine beddua etmem. Sizinde bu lafınızla ne kadar kendine Müslüman olduğunuzu görmüş olduk. Dediğim gibi kocanızın davranışına siz izin veriyorsunuz, bu döngünün içinde kalmayı siz seçiyorsunuz, siizi aşağılayan adamın sizi sadece cinsellik ihtiyacı için kullanmasına siz izin veriyorsunuz. Bu hayatı siz seçtiniz, bu hayatı yaşamaya devam etmeye karar veren sizsiniz. Gökten melek inip siİ kurtarmayacak, Allah size akıl ve fikir vermiş, bunu kullanıp değerlendirme yapabilseniz keşke ama deşiğim gibi sizin bu döngüden çıkma gibi bir niyetiniz yok,

Adam evlilik öncesi bir ton sinyal vermiş aslında ama görmemişsiniz. Göze perde inmiş.

Şu aşamadan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Cok yanlış bir evlilik yapmışsın, senin yerinde olsam bu hanzo, dağ ayısını boşar ben de parislerde gezerdim , ailen sana destek olmalı, bu adamdan kurtulmaya bak biran önce, ayrıca eş ailesine de çok güvenme , ailenin durumu iyi diye korkup sana iyi davranıyorlar, başka bir ailenin kızı olsaydın bu kadar iyi geçinmezlerdi, ha bire kayınvalidem anne gibi demişsin çok yanılıyorsun çok, herkes önce kendi evladını düşünüyor, uyanık olmak zorundasın, çocuk olmadan kaç kurtul...

Zaten tüm bu zorbalığa rağmen eşini güzelleyen bir kadın bu döngüden kurtulmak istemiyordur, adamın elle tutulur yani yok hala şöyle iyi böyle iyi diyor, kime iyi davranıyorsa oraya gitsin o zaman zira konu sahibine tek bir iyi yanı bile yok ...

aradığım tanımlama buydu işte. Çok doğru.

Yaşınız gereği gençlik hatası diye yorumladım, evlendiniz gördünüz size uymadı mutsuzsunuz. Şu noktada ne yapacağınız önemli, evlenmek hataydı evet, peki boşanmamak? Kabul edip devam ederseniz hata olmaktan çıkıp tercihe dönecek çünkü artık tanıdınız. Konu çok dağınık değil aslında, kafanızı toparlarsanız doğru kararı vereceğinize eminim.

Yahu uyelerim yorumlarına neden bu kadar sert çıkıp kendinizce beddua ettiniz anlamadım ki. Kimse kötü bir şey dememiş. Eşiniz iyi bir insan değil el iyisi biri sadece. Ayrıca kendisi narsist ve zorba. Size de psikolojik şiddet uyguluyor. Gencecik yaşınızda, onu daha fazla tanımadan evlendiğiniz için de o sinyalleri görmeyip, her şeyine susmuşsunuz o da dozunu artırarak devam etmiş. Bunca şeyi size yaşatmış adama da hala iyi biri demenize şaşırdım.
Terapi görün ikinizde, olmuyorsa da zorlamayın boşanın diyecektim de vazgeçtim yorumları görünce. Siz zaten boşanmazsınız, eşiniz de terapiye falan gidip tedavi olmaz. Bir de çocuk yaparsınız, mutsuzluğunuza onu da dahil edersiniz.

Bence boşanın.çok kısa sürede çok fazla sorununuz oluşmuş.daha üniversite çağındasınız. Bence ders çalışın, sınavlara girin.üniversiteye girin.bu tarz şeyler dolayısıyla bu kadar erken evlilik önerilmiyor zaten.yeterince insanları analiz edemiyoruz.hep bu tarz sorunlar yaşanıyor.zaten bu tarz kişiler istediği gibi yönetebilmek ve manipüle edebilmek için bu kadar küçük kadınlarla evleniyor.

Son düzenleme:
Bu dağ ayisiyla nerde tanistin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…