çok severek evlendim ama çok mutsuzum eşimle vakit geçirmek istemiyorum

O kadar üzüldüm ki .. siz daha ilk seneden böyle hissediyorsanız ömrünüzü hiç boşuna heba etmeyin. Ben evli biri olarak ilk defa birine boşanın diyorum. Evlilik çok güzel bişey ayrıca eşiniz iyi bir insan değil evdekine iyi olmadıktan sonra dışardaki e melek olsun isterse hiç önemli değil. Annenize filan yaptıgı yardımların altında mahcup olmayın. Size tavsiyem kendinizle ilgilenin mutlu olun müzik dinleyin gezin yeni hobiler edinin ve bileklerinize uzun corap giyinin ki bu neşenizin altında baska bişey aramasın. Baktınız aynı tas aynı hamam devam ediyorsa eşiniz yokken ağlayarak içinizi boşattıktan sonra , eve gelince karsısında duygusuz biçimde bir anda ben boşanmak istiyorum deyin karsısında sakın ağlamayın gibi kalsın afedersiniz. Cok üzüldüm gerçekten. anlattıklarınız evlilikte en değerli seyler ilgisiz sevgisiz ömrünüzü narsist birine adamayın boşanın hazır cocuk yokken

Son düzenleme:
neyine tutuldun tam olarak çalışıp para kazanmasına mı? baştan aşağı falso

Canım malesef ki bir narsistle evlisin.İlk geceden seni kilonla yargılayan adamdan olmaz.Ben yüz kiloya yakınım bir kere bile eşim bana şöylesin böylesin dememiştir zayıfla dememiştir tam aksine ben seni her halinle seviyorum der kilo yüzünden ağladığım zamanlar saçlarımı okşar.Kendin sevmediğin için ağlıyorsun değil mi diye sorar ben de hep çaktırmamaya çalışsamda eşim acaba benden soğur mu atakları geçiriyordum ama dört sene oldu evleneli adam bir kere bile kilom yüzünden beni aşşağılayamaz.Lütfen bu hakkı eşine verme.Öyle güzel bir baban var ki arkanda bu adam seneler boyu seni bastıracak bir bakacaksın 40 yaşına gelmişsin senelerin geçecek.Kendini heba etme.Babanı öyle güzel anlatmışsın ki bence sana kollarını açacak bir adam.Kayınvalidenlere karşı da vicdan yükün olmasın zaten bir geline nasıl sevgiyle yaklaşması gerekiyorsa öyle yaklaşıyorlar o kadar bize bu durum uzak geliyor ki zaten olması gereken hareketler tavırlar için minnet gösteriyoruz.Bunu yapma gençliğine yazık.Umarım doğru kararı verirsin.Ama yazdıkların baktığımda senin boşanma gibi bir düşüncen asla yok şuanda bu alenen ortada.Ha eğer boşanmak istemiyorsan al eşine gidin çift terapistine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…