- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
-
- Konu Sahibi pismanliktandazor
Kalbime diyemiyorum bunlari anlatamiyorum ;(Kendini temiz seni kirli görmesi çok saçma. Temiz kız arıyorum diyen erkeklerden korkulur, kendileri her şeyi yaparlar, kirli diye tabir ettikleri kızları eğlence amacı olarak kullanıp, kendi yaptıklarını yapmayan kız ararlar. Böyle terbiyesiz, kendini bir şey sanan, kadına saygısı olmayan tiplerden uzak durmak lazım. Onlar iyiyi hak etmiyor, lütfen uzak durun ve onun için üzmeyin kendinizi, değmez.
Detay vermekten bile utaniyorum ama bekaretim bozulmadi ama sadece hersey onda degil biliyorum bu yuzden cok ama cok pismanimP pismanliktandazor
Kimsenin seni elestirmeye hakki yok , kimseden utanmanada gerek yok. Sen sectin sen yasadin kendi hayatin. Tövbemi ettim diyorsun ne mutlu sana demekki o kadarda psikolojik sorunlarin yok. Nerden donsen kardir.. sen tovbe ettikten sonra kimse seni gecmisinden dolayi elestoremez. Ha sen Allah katında tertemiz ona gttikten sonra o hala zarda zar diyosa kendi bilir bosver ya. Al elini meslegini neler cikcak karsina neler.
Dua et bugun bol bol.Allahim kabul etsin seninkinide hepimizinkinide..
En kisa zamanda doktoruna gt ve iyilesmek ISTE!! Sen istemezsen hic bisey değişmez oyle bir sihirli deynek yok malesef..
Allah yoluni acik etsin..
Öncelikle o gerizekalıya aşık falan değilsiniz, yeni biri size aynı şeyleri söylediğinde bu adamın adını bile hatırlamayacaksınız.Allah razi olsun ablacim icimi cok rahatlattin demeyi cok isterdim ama biliyosun gecmiyo bi dakkada ;( ama gene de çok cok tesekkur ederim ailemin yaninda okuyorum hep baskiyla buyudum ailemle aram iyi yalnız degilim ama hep baski yaptilar baskiya ragmen gene de yaptim yapacağımi annemi asla suclamiyorum annemi cok seviyorum o da bilemedi benim iyiligimi istedi ama arkadaşlarimla aram evet kotu bu sene hiç arkadaşım yok bi arkadasim yuzunden hepsi bana yuz cevirdi ve gidip sormadim neden böyle yaptınız diye kendimi iyice internetteki tanıştığım erkeklere bagladim ama bu sonuncu farkli abla cok farkli ben ona asik oldim nasil oldu ben de ınanamiyorum ama asik oldum. ;(
Malwaef resimlerim var kariyerlerine leke getirtmemek icin oyle bisey yapmayacaklarinu dusundum ama ondan da korkuyorum zatenHer nedense uslanmayacagini ayni hataları tekrar edeceğini dusundum bir an. Sürekli kendini sucluyorsun. Suçlamayı bırak ders çıkar kendine. Başına başka şeylerde gelebilir. Biri seni kaydetip başka yerlerde kullanırlar görüntüleri bu sefer aşık oldum diye değil rezil oldum diye konu acarsin.
Keske iyi niyetli olduguma ben de ınanabilsem kendime hic guzel bisey goremiyorum cok uzgunumnolur bana dua edin
Tabi ki de kusura bakmicam biliyorum zaten hepsi hastalikli ruhumun eseri siz kibar kullanip olgunluk demissiniz bence cok saha kotu kelimeleri hakediyoÖncelikle o gerizekalıya aşık falan değilsiniz, yeni biri size aynı şeyleri söylediğinde bu adamın adını bile hatırlamayacaksınız.
Bakın başkalarının kanatlarıyla uçarsanız ne olduğunuzu anlamadan böyle yere çakılırsınız. Bi yükselip bi düşerken iyice kendinizi kaybedersiniz. Bi sakin olun, bi frene basın. Şu anda boşa almış gidiyosunuz yokuş aşağı, yaptığınız her hareket size sadece zarar veriyo. O yüzden bi şeyler yapmayı bırakın ve durun.
Hislerinizle, düşüncelerinizle ve hatalarınızla yüzleşmemek için sürekli yeni birinin ilgisine sığınamazsınız. Acıması gerekiyosa bırakın acısın, pişman olmanız gerekiyosa kendinize pişmanlık hissetmek için biraz zaman tanıyın. Ama bu şekilde sürekli yeni birilerini bularak kendinizi görmezden gelmekten, bastırmaktan vazgeçin.
Ayrıca şu varoş ve arabesk havadan da bi kurtulun, yetişkin olun. Olgun insan hata yaptığını düşündüğünde onun sorumluluğunu alır; sizse sadece acizlik gösteriyorsunuz ve kendime kızıyorum yalanının arkasında başkalarını suçlamak niyetindesiniz.
Bakın sevilmek, sayılmak, hata olarak gördüğünüz davranışlarınız için affedilmek istiyosunuz, anlıyorum. Ama internette tanıştığınız bi adamın sizi masum ilan edince masum olmayacaksınız, seni seviyorum yazdığında gerçekten sevilmeyeceksiniz.
Ve siz kendinizi sevmedikçe bütün dünya sizi sevse bile içinizdeki boşluk dolmayacak. Siz kendinizi affetmedikçe hiçbi hatanız gerçekten bağışlanmayacak.
Kendinize bi milat verin, hayatınızı 0 dan tekrar kurun. Bi süre insanlardan uzak durun, kendi kendinize yetmeyi öğrenin. Okulunuza odaklanın, yalnız başınıza aktiviteler yapın, siz kimsiniz, nasıl bi hayat istiyorsunuz buna karar verin.
Sonra arkadaşlarınızla aranızı düzeltin, çevrenizi az ama öz denebilecek insanlarla doldurun. İlişkiler ise en son adım olsun sizin için. Bi şeyler yaşayacak olgunlukta değilsiniz şu an kusura bakmayın.
Allah razi olsunHata yapmak kötü biri olduğunuzu göstermez, kötü biri olmadığınız çok açık zaten. Sadece rahatlamaya ve kendinizi sevmeye ihtiyacınız var. Psikolojik yardım alabilirsiniz bu süreçte, atlatmanıza yardımcı olur. Sizin için dua ederim tabii, mutlu hissedin yeter ki :)
Zaten onun icon de bu kadar uzuluyorum boyle yapan ama kendisini temiz goren birisi boyleyim diue beni istemiyosa ve ben ondan bu kadar sevip etkilendiysem baskalari kim bilir nelee düşünür hakkimdaO konuştuğunuz adam temiz bir kız istiyormuş ama bana kendisi pek temizmiş gibi gelmedi ama neyse. Kendimizi kullandırtmayın tövbe edin Allah bile tövbe edin affedeyim diyor siz de kendinizi affedin
Allah razi olsun. Yasadiklarinin alasini yapanlar demissin su an en gunahkae benmisim gibi geliyo bundan fazlasini yapan yoktur gibi geliyo inanin o kadar kotuyumYasadiklarn zor seyler.. Burada acimasiz elestiri yapanlari goruyorum, niyetiniz derman aramaya gelen birine bir tekmede biz atalim mi?
Herkes hata yapar, hele ki ask varsa arada gozunuz hicbir seyi gormez. Pisman olmus olmaniz bile kalbinizin temiz oldugunun gostergesi. Bunlarin alasini yapip pisman olmayan o kadar cok insan var ki..
Rabbim icten edilen tovbeleri kabul eder.. Hatanizi yuzunuze vuran onca insan varken Rabbim sizin tovbe ettiginiz gunahlarinizin ustunu gece gibi orter.. Ona guvenin sonra huzurlu olursunuz zaten
Hasta misin ,sorunlu musun bilmiyorum onun teşhisini doktor koyar ama bence sen boyle seyler yapmayi istiyorsun ancak surekli terk edildigin icin pisman oluyorsun ve biri cikip 2 tane işine gelecek birsey soyledimi direk kendini ortaliga seriveriyorsun bu yaptiginada hata denmez kusura bakma
eger yaptigina hata diyorsan bidaha tekrar etmemen gerekirdi yok benim tarzim bu diyorsan aglama sonradan..
kim ister ki senin gibi 2 sozde herkese soyunan bir kizi ?
Tavuk poposu tovbe tutmaz
Sizin gunahiniz Allah'in rahmetinden daha buyuk degil emin olun. Sadece icten tovbe edin. Rabbim yarattiklarini kapisindan boynu bukuk cevirmez.Allah razi olsun. Yasadiklarinin alasini yapanlar demissin su an en gunahkae benmisim gibi geliyo bundan fazlasini yapan yoktur gibi geliyo inanin o kadar kotuyum
Allah razi olsunbu acidan nasil kurtulurum bilmiyorum ama bi daha ayni hatalari yapmicam icim cok yaniyo cok sevdim onu
ben tam anlayamadim.
bekaretim duruyor diyosun.yani sen internette bu insanlarla uygunsuz konusup
soyunup tahrik mi ediyordun.
ne yasadigini ben anlayamadim
Allah razi olsunSizin gunahiniz Allah'in rahmetinden daha buyuk degil emin olun. Sadece icten tovbe edin. Rabbim yarattiklarini kapisindan boynu bukuk cevirmez.