- 23 Nisan 2015
- 67
- 7
- 31
-
- Konu Sahibi pismanliktandazor
Zaten bunlari dusunerek ayakta kalabiliyorum bes dakikada olsa gozlerimin yasini bunlari dusunerek durdurabiliyorum ilerde imkanım oldugunda yardim edip gozlerinde mutluluk görecegim insanlari düşünerek ayakta kalabiliyorum yoksa icim parcalaniyo ölmek istiyorumbak guzelim,malesef bu dunyada tacize tecavuze ugrayan,istismar edilen lanet olsun ki milyonlarca insan var,savaslarda catismalarda yok yere oldurulen bebeler analar var..
daha bugun burda okudum,anne karnindaki 30 haftalik bebegin kafasinda odem olusmustu,o melegin daha dunyaya adim atmadan verdigi sinava bak!
senin bu cektigin aci varya baska insanlarin sinavlari yaninda devede kulak bile kalmaz.
kendine gel.kendine acimayi birak artik.
olduysa oldu ya Allah Allah..
Kim egri degil ki sen dogru olasin..
22 yasinda egitimci olacak bi insana guclu olup yaptigi hatayi tekrar etmemek yakisir.
Neyin utanci bu? Birini mi oldurdun,birinin emekli maasini mi caldin,senden ekmek isteyene tokat mi attin?
Beden kiri gider guzelim,ruhunu kirletme.
Bak kandil gecesi,madem isin dini boyutuna yonelerek rahatlayacaksin,duani et.
Geçen sene bu zamanlar öyle mutsuzdum kiNe olur siz de dua edin bu mubarek gecede gecsin hersey daha guzel olsun nolur ;(
Nolur siz de bana dua edin. Bi anda olmayacak ama yaptiklarini deneyip basarmak istiyorumUmurlarında olmaz güzel kardeşim. İnan bana,güler geçerler.
Şu hayatta insana kendisinden başka yardım edebilecek kimse yok. Bırak ondan yardım istemeyi,güç beklemeyi.
Aslında aradığın güç kendi içinde. Sadece farketmelisin. Ve kendine güvenmelisin..
Senin,senden başka kimsen yok. Senin,senden başka yardım bekleyeceğin kimsen yok.. Yapabilirsin. Kendi başına. Güçlü olabilirsin..
Allah yardımcınız olsun inşallah. Sabır ve güç versin..Nolur siz de bana dua edin. Bi anda olmayacak ama yaptiklarini deneyip basarmak istiyorumcok yeni cok etkisindeyim cok kotuyum :¥
Iste bu. Tam da bu isteGeçen sene bu zamanlar öyle mutsuzdum ki
o kadar canım aciyordu ki
Dünyanın tüm acıları icimdeydi sanki
derdim büyük geliyordu bana
Bu sene gülüyorum
insan demek unutan demektir
unutacaksin
Yavaş yavaş alisacaksin
2 ay sonra iyi ki diyeceksin
Bak ben hep söyle DeriM
Farzet ki hastaydin ve tedavi edilmeye ihtiyacın vardı
ilaçlar igneler can yakar biliyorsun
O adam sayesinde tedavi süreci başladı ve bir şeylerin farkına vardın
Ameliyattan daha bugün çıktın
agrilarin, ödemlerin var acitiyor ama geçecek =)
Söz veriyorum geçecek
Gün geçtikçe yara kapanacak izi bile kalmayacak
Duygusal bir hastahanedesin ve taburcu olacaksın
Sen de bana dua et unutma
Biliyo musun normalde bana bu sekilde cevap yapıştıran insanlara hemen cikisip hemen laf sayarim ama oyle bitik oyle kotu durumdayim ki herseyi hakettigimi düşünüyorumOffff valla içim şişti milyorlarca şu ifadeden
Amin cumlemizin benim ve derdi olan herkesinAllah yardımcınız olsun inşallah. Sabır ve güç versin..
Zaman,biraz zaman.. Kendine çok yüklenme..
Ama insanlar aractir sen bunu unutuyorsunIste bu. Tam da bu isteyakisikli oldugu icin vs demisler ama degil iste tam da senin dedigin gibi. Aylarca yasadigim kotu hayattan kurtulmama iki gecede vesile oldu. Bu yuzden de ben ona asik oldum bu beni cok etkiledi carpildim ona resmen isteyerek ya da istemeyerek yapti düşüncesi iyi veya kotu oldu bu iste
Biliyo musun normalde bana bu sekilde cevap yapıştıran insanlara hemen cikisip hemen laf sayarim ama oyle bitik oyle kotu durumdayim ki herseyi hakettigimi düşünüyorum
Niyetini soylemek istedigin seyi anliyorim gercekten ama böyle olmasam buraya konu Acar miyim bu kadar uzulir muyum boyle olur muyum. Dedigin gibi olmalı ama zamana ihtiyacim var ya da hayatimi degistirecek baska biseye bilmiyorum ama cok aci cekiyorum cokKeşke cıkışsan laf saysanda kendini böyle acizleştirmesen zaten insanların içini bayanda o. Bize böyleysen onun karsısında neler yaptın dusunemiyorum