Erkek arkadaşımin son günlerde ilgisizleşmesi

Birisi var der demiyorum zaten yapamıyorum ayrılalım der diyorum.

Ya cidden adamin bi kadin görüp o kadinla daha dogru durust gorusmeden tanismadan etmeden aralarinda hic bisey yasanmadan pat diye sizden ayrilmak isteyecegini mi saniyorsunuz?

Baskasi var diye ayrilacaksa bile ayrildigi gun o kişi zaten bir süredir hayatindadir flörtleşilmiştir filan ve emin oldugunda sizden ayrilir.
Ha siz bunu aldatmadan saymayip birbirlerini tanimişlar bir sure sonra benden ayrilmiş 😀derseniz o baska.

Ya cidden adamin bi kadin görüp o kadinla daha dogru durust gorusmeden tanismadan etmeden aralarinda hic bisey yasanmadan pat diye sizden ayrilmak isteyecegini mi saniyorsunuz?

Baskasi var diye ayrilacaksa bile ayrildigi gun o kişi zaten bir süredir hayatindadir flörtleşilmiştir filan ve emin oldugunda sizden ayrilir.
Ha siz bunu aldatmadan saymayip birbirlerini tanimişlar derseniz o baska.
Hayir evet bu sekilde olabilir. Yanımda değilken wp bilgisayarda acıktı o isteydi. Şüpheli birsey olmadı gün boyu bu tarz şeyleri düşününce kimse yoktu diyorum.

Sizi kastediyor konu sahibi 🤷🏻‍♀️

insanlar aile bireylerinden bahsederken yatırım yapmak tabirini kullanmazlar genelde. Bu tabir genelde arkadaşlık ya da romantik ilişkiler içindir.
O zmn kendimi geri çekip duruma göre bakicm. Yanındayım hep vs vs demiştim destek olmak için ama görüyorum ki o uzaklaşmak istedi

Bence kendinizi yipratmayin ayrilin bi iliskide seviyor sevmiyor mu diye dusunuyorsaniz sevilmiyorsunuzdur

O zmn kendimi geri çekip duruma göre bakicm. Yanındayım hep vs vs demiştim destek olmak için ama görüyorum ki o uzaklaşmak istedi
Bunlara yanındayım demek işe yaramaz ki. Sorunlarım var, sana karşı değil herkese karşı böyleyim derler hep. Ama sadece sana karşı böyledir aslında. Benim de erkek arkadaşımla son zamanlarda aramda bir soğukluk var ordan biliyorum. Çok can sıkıcı bir durum farkındayım ama varlığı yokluğu hiçbir şey değiştirmezmiş gibi davranmak belki onları kendilerine getirebilir.

Bunlara yanındayım demek işe yaramaz ki. Sorunlarım var, sana karşı değil herkese karşı böyleyim derler hep. Ama sadece sana karşı böyledir aslında. Benim de erkek arkadaşımla son zamanlarda aramda bir soğukluk var ordan biliyorum. Çok can sıkıcı bir durum farkındayım ama varlığı yokluğu hiçbir şey değiştirmezmiş gibi davranmak belki onları kendilerine getirebilir.
Öyle davranıyorum şu an ama daha ters teper diye endişeleniyorum

X