Psikiyatrmdan randevu alamadim izinli galiba ama cok aci cekiyorum yaptıklarımdan dolayi insanlari degil zaten kendimi suçluyorum tovbe ettim zaten ama tepkileri hakli görüyorum ben de olsam aynilarini derdim ;(
Bak canim kardesim, burda suclu sen degilsin. Burdaki davranis bicimi senin kisiligin degil, olmak zorunda da degil. Boyle devam edersen ucuruma yuvarlanirsin.
Sen sevgi karsiliginda kendini kullandirmayi kabul etmissin. Sana bu zirvaliklari yaptiran bu sevgi acligi diyeyim. Bu bosluktan kurtulursan da normale donersin. Sevgi arayisinda yanlis tavizler veren ilk sen degilsin. 1 mg sevgi icin evli adamla olani da tanidim, kendine yapilabilecek en buyuk kotulugu yapip zamanini sonu olmayan bir is icin heba etti bence, neyse. Yani sonuca gelelim ki, ilgi sevgi acligi insani zirvalatabiliyor.
Sen kedi yavrusu gibi basini sokacak yer ariyorsun, karsindaki uyaniklar da bundan faydalaniyor, igrencligin boylesi. Burda seni elestirenleri cidden anlayamadim, burda zavalli durumda olan sensin. O erkek dediklerin de cidden midemi kaldirdi. Cesitli sebeplerle kendini kullandirmayi kabul etmissin, bundan daha acikli ne olabilir ? Burda onceki yorumlarda vurun kahpeye yapanlari, sana mustehak, sen pismanlik duyacak yapida biri degilsin , zevk amacli takilmissin vs, yazanlari kiniyorum, cidden zirvalamislar. Konunun icine cinsellik girince burdaki uyelerin beyni ucuyor resmen. Yazinin geri kalanini birakip, anafikri birakip, sadece cinsellige takilip laf ediyorlar. Sonra da sevgilin alacagini almis artik, kullanildin , sen pisman olamazsin vb zirvalar havada ucusuyor. El insaf yahu, bu yazidan "sen pisman olacak yapida degilsin" kanisi nerden cikar, kiz yaptiklarinin agirligina katlanamadigi yazmis, daha ne yazsin, pisman ve mutsuz iste. Konuda cinsellik olmasaydi, kiz, "sadece el ele tutustuk , ilgiye ac oldugumu anladi, egosunu tatmin etti sonra da gitti" yazsaydi, "vah canim vah erkekler boyle, dengesiz, kurtuldugun iyi olmus" vs yazardiniz yalan mi hatunlar?? Konuya cinsellik de ucundan girince icinizden seytan cikiyor. Psikolojisi bozuk oldugu belli bir genc kiza 2 dakikada soyunuyorsun yazip psikolojisini iyice gocurenleri tebrik ederim, aynen devam.
Bak kardes, herkes hata yapiyor. Sen saniyor musun ki kullanilan tek insan sensin? Burda 30 yasinda, 40 yasinda kadinlarin actigi konular var, acaba sevgilim beni maddi olarak kullaniyor mu diye, ac onlari oku.
Farkli bicimde olsa da, ben de kullanildim, asik oldum , gozum gercekleri kenara itti, sonra da elimde gelinligimle kaldim. Herifin biri benim canimi yakip egosunu tatmin etti. Ben de mutsuzum, ben de kabullenemiyorum. Guzel meslegim var, yuksek lisans mezunuyum , yakinda doktor da oluyorum ama bunlarin hicbiri kendimi baska birinin egosunun altina serip 2 yilimi ziyan etmeme engel olamadi. En kotusu de ne biliyor musun, rezil olduguma uzulmuyorum, askimi kaybettigime uzuluyorum. Yani akillanmadim, karsimdakinin 5 para etmedigi gercegi hala kafamda yer etmedi. Ama bak sen akillanmissin, ayni hatalara tekrar dusme.
Simdi kardes, sana gelirsek ailen mi ilgisizdi, ailenden mi sevgi gormedin ? Universite ortaminda yalniz, arkadassiz mi kaldin? Biri tarafindan terk edildikten sonra mi yalniz hissetmeye basladin, yoksa oncesinde de kotu hissediyor muydun? Bunlari otur dusun. Yaz tatili geliyor, git ailenle gecir, yalniz kalma. Bu zirvalara da sunger cek. Selametle kal, guclu dur. Beni boyle kabul edecek yazmaktan ve o kafadan da vazgec. Nedir yani, genelevde mi calistin? Basina bazi talihsiz olaylar gelmis, seni sevecek olan bu yaralarini da sarmali gerektiginde.