Öylesine lafa giriş.Niye kusura bakma diyosun ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylesine lafa giriş.Niye kusura bakma diyosun ki?
Ailesi birilerini buluyor evlen diye, size bunu anlatıyor. Akabinde böyle soğukluk giriyor.
Yani net başkası var/
Nişanlandım zorla diyecek yakında size.
Birileriyle bir yola girecek çok net
Merhaba arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Erkek arkadasim 1 haftadir ilgisiz. Görüntülü aramayı vs kesti normal bile aramadigi oldu arada mesajlastik. Son zamanlarda ailesiyle bazı problemler yaşadı. Ailesi çok fazla evlilik baskisi yapiyor. Bunun dışında bazı sorunlar da yaşadılar . İşle alakalı da yoğunluğu olduğunu biliyorum. Bu konuyu konuştuğumda eski enerjim yok hevesim yok hicbiseye vs vs seyler söyledi ailesiyle alakali olduğunu düşündüm.ilimli yaklaştım onu anladığımı yaninda oldugumu vs soyledim. Neyse sonraki gün yine çok az konuştuk mesajla o da. Saat 22 den sonra mesajımı görmedi gece aradım açmadı. Sabah " günaydıın" yazdı. Cevap vermedim. Gün içinde aramadi yazmadı da başka. Sonra instadan bir reels atmış komik bisey. Ben herhangi bir dönüş yapmadım. Kendimi çektim açıkçası. Ne istiyor bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Objektif bakış açısına ihtiyacım var diye buraya yazmak istedim.(
Bu cümledeki “kimse “ sizsiniz. Ayrılık sinyalleri kendini yırtıyor o terk etmeden önce davranın bence.
İnanın şu an bir sürü şey düşünüyorum.Bana masum gelmedi. Ne kadar yoğun olursa olsun morali bozuk olursa olsun, bir msja karşılık vermek 10 sn. Komik video atana kadar seni seviyorum yazabilir ya da arayıp 1 dk sesinizi duyabilir. Ya hayatında başkası var sizi yedekte tutmaya çalışıyor ya da ayrılığa zemin hazırlıyor.
Aldatılıyorsun canım.
Ben bu gibi durumlarda asla acabamı,öylemiki,böylemiki diye duygu karmaşası yaşamam,öyle anlamlar yükleyip kafamda aklamam teselli yolu aramam,görünene bakarım ailesi yada işi farketmez bana mesafe koyuyorsa konu benimle ilgili demektir,ayrılık msjı atarım tenezzül edip arayıp açıklama yapsın yada ben uzun bir konuşma yapayım zahmetine girmem,msjı atar her yerden engeller bidahada yaşadığını unuturum,kimki bu sonuçta öylemi böylemi diye debelenip duracam.Merhaba arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Erkek arkadasim 1 haftadir ilgisiz. Görüntülü aramayı vs kesti normal bile aramadigi oldu arada mesajlastik. Son zamanlarda ailesiyle bazı problemler yaşadı. Ailesi çok fazla evlilik baskisi yapiyor. Bunun dışında bazı sorunlar da yaşadılar . İşle alakalı da yoğunluğu olduğunu biliyorum. Bu konuyu konuştuğumda eski enerjim yok hevesim yok hicbiseye vs vs seyler söyledi ailesiyle alakali olduğunu düşündüm.ilimli yaklaştım onu anladığımı yaninda oldugumu vs soyledim. Neyse sonraki gün yine çok az konuştuk mesajla o da. Saat 22 den sonra mesajımı görmedi gece aradım açmadı. Sabah " günaydıın" yazdı. Cevap vermedim. Gün içinde aramadi yazmadı da başka. Sonra instadan bir reels atmış komik bisey. Ben herhangi bir dönüş yapmadım. Kendimi çektim açıkçası. Ne istiyor bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Objektif bakış açısına ihtiyacım var diye buraya yazmak istedim.(
1.5 yıllık ilişkim o yüzden pat diye silip atamıyorum şu anBen bu gibi durumlarda asla acabamı,öylemiki,böylemiki diye duygu karmaşası yaşamam,öyle anlamlar yükleyip kafamda aklamam teselli yolu aramam,görünene bakarım ailesi yada işi farketmez bana mesafe koyuyorsa konu benimle ilgili demektir,ayrılık msjı atarım tenezzül edip arayıp açıklama yapsın yada ben uzun bir konuşma yapayım zahmetine girmem,msjı atar her yerden engeller bidahada yaşadığını unuturum,kimki bu sonuçta öylemi böylemi diye debelenip duracam.
Biriyle seks yapıyordur ondan ilgisizleşmiştirMerhaba arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Erkek arkadasim 1 haftadir ilgisiz. Görüntülü aramayı vs kesti normal bile aramadigi oldu arada mesajlastik. Son zamanlarda ailesiyle bazı problemler yaşadı. Ailesi çok fazla evlilik baskisi yapiyor. Bunun dışında bazı sorunlar da yaşadılar . İşle alakalı da yoğunluğu olduğunu biliyorum. Bu konuyu konuştuğumda eski enerjim yok hevesim yok hicbiseye vs vs seyler söyledi ailesiyle alakali olduğunu düşündüm.ilimli yaklaştım onu anladığımı yaninda oldugumu vs soyledim. Neyse sonraki gün yine çok az konuştuk mesajla o da. Saat 22 den sonra mesajımı görmedi gece aradım açmadı. Sabah " günaydıın" yazdı. Cevap vermedim. Gün içinde aramadi yazmadı da başka. Sonra instadan bir reels atmış komik bisey. Ben herhangi bir dönüş yapmadım. Kendimi çektim açıkçası. Ne istiyor bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Objektif bakış açısına ihtiyacım var diye buraya yazmak istedim.(
ee demiyor mu ailesine görüştüğüm bir kız var diyeKız tavsiye ediyorlardı da oralı olmuyordu istemiyorum bir daha böyle birsey duymak vs diyordu
Ayrılık görüyorum üç beş güne. Bu arada ailesine sizden niye bahsetmiyor ,evlilik diyorsunuz tamam zaten hayatımda biri var şuan durumlar müsait değil vs dese aile susar.Merhaba arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Erkek arkadasim 1 haftadir ilgisiz. Görüntülü aramayı vs kesti normal bile aramadigi oldu arada mesajlastik. Son zamanlarda ailesiyle bazı problemler yaşadı. Ailesi çok fazla evlilik baskisi yapiyor. Bunun dışında bazı sorunlar da yaşadılar . İşle alakalı da yoğunluğu olduğunu biliyorum. Bu konuyu konuştuğumda eski enerjim yok hevesim yok hicbiseye vs vs seyler söyledi ailesiyle alakali olduğunu düşündüm.ilimli yaklaştım onu anladığımı yaninda oldugumu vs soyledim. Neyse sonraki gün yine çok az konuştuk mesajla o da. Saat 22 den sonra mesajımı görmedi gece aradım açmadı. Sabah " günaydıın" yazdı. Cevap vermedim. Gün içinde aramadi yazmadı da başka. Sonra instadan bir reels atmış komik bisey. Ben herhangi bir dönüş yapmadım. Kendimi çektim açıkçası. Ne istiyor bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Objektif bakış açısına ihtiyacım var diye buraya yazmak istedim.(
Ayrılık görüyorum üç beş güne. Bu arada ailesine sizden niye bahsetmiyor ,evlilik diyorsunuz tamam zaten hayatımda biri var şuan durumlar müsait değil vs dese
Ayrılık görüyorum üç beş güne. Bu arada ailesine sizden niye bahsetmiyor ,evlilik diyorsunuz tamam zaten hayatımda biri var şuan durumlar müsait değil vs dese aile susar.
Sen buna inanıyor musun ?Ailesine soylese hemen evlilik isterler diye ailesi muhafazakar.
Ailesi evlilik baskisi yapmıyordur tatlim o sana diret suratina soyleyemedigi icin evlenmek istemiyorum ama nazla beni diyor off böyle bir tiple cook uzun zaman önce benfe görüşmüştüm uzak dur net olmayan tipler yorarMerhaba arkadaşlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Erkek arkadasim 1 haftadir ilgisiz. Görüntülü aramayı vs kesti normal bile aramadigi oldu arada mesajlastik. Son zamanlarda ailesiyle bazı problemler yaşadı. Ailesi çok fazla evlilik baskisi yapiyor. Bunun dışında bazı sorunlar da yaşadılar . İşle alakalı da yoğunluğu olduğunu biliyorum. Bu konuyu konuştuğumda eski enerjim yok hevesim yok hicbiseye vs vs seyler söyledi ailesiyle alakali olduğunu düşündüm.ilimli yaklaştım onu anladığımı yaninda oldugumu vs soyledim. Neyse sonraki gün yine çok az konuştuk mesajla o da. Saat 22 den sonra mesajımı görmedi gece aradım açmadı. Sabah " günaydıın" yazdı. Cevap vermedim. Gün içinde aramadi yazmadı da başka. Sonra instadan bir reels atmış komik bisey. Ben herhangi bir dönüş yapmadım. Kendimi çektim açıkçası. Ne istiyor bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Objektif bakış açısına ihtiyacım var diye buraya yazmak istedim.(
Yok sonraki gün ilk uçakla geldi. Ailesiyle ilk kez yaşadığı bazı sorunlar sebebiyle yaşadığı hayal kırıklığı onu kendi içine cekmis biraz. Benim yanında olmam gerekirken kendimi çektim kendi üzerime alındım. En doğrusu arayip ne ne değildir öğrenmek soğuk yapmak yerine onu anladım.Ailesi birilerini buluyor evlen diye, size bunu anlatıyor. Akabinde böyle soğukluk giriyor.
Yani net başkası var/
Nişanlandım zorla diyecek yakında size.
Birileriyle bir yola girecek çok net
Ailesi evlilik baskisi yapmıyordur tatlim o sana diret suratina soyleyemedigi icin evlenmek istemiyorum ama nazla beni diyor off böyle bir tiple cook uzun zaman önce benfe görüşmüştüm uzak dur net olmayan tipler vlilik konusunda
Gelecek konusu actim her sana yaklaştığımda bisey yaşanıyor aramızda diyor geçen bir tartışma vs. Bunlar da beni geri çekiyor vs dedi. Evlilik için biraz zaman lazım. Bana da...Ailesi evlilik baskisi yapmıyordur tatlim o sana diret suratina soyleyemedigi icin evlenmek istemiyorum ama nazla beni diyor off böyle bir tiple cook uzun zaman önce benfe görüşmüştüm uzak dur net olmayan tipler yorar
O aradi. Sonraki gün ilk uçakla geldi. Beni sevdiğine eminim ama evlilik konusunda cekinceleri varmış. Bende kendime odaklanıp hayatıma bakacağım.Son durum nedir
Istemiyor evet. Su aşamada cekinceleri var.Ailesi evlilik baskisi yapmıyordur tatlim o sana diret suratina soyleyemedigi icin evlenmek istemiyorum ama nazla beni diyor off böyle bir tiple cook uzun zaman önce benfe görüşmüştüm uzak dur net olmayan tipler yorar