cok pismanim cok utaniyorum cok seviyorum ;(

bak guzelim,malesef bu dunyada tacize tecavuze ugrayan,istismar edilen lanet olsun ki milyonlarca insan var,savaslarda catismalarda yok yere oldurulen bebeler analar var..
daha bugun burda okudum,anne karnindaki 30 haftalik bebegin kafasinda odem olusmustu,o melegin daha dunyaya adim atmadan verdigi sinava bak!:KK43:
senin bu cektigin aci varya baska insanlarin sinavlari yaninda devede kulak bile kalmaz.
kendine gel.kendine acimayi birak artik.
olduysa oldu ya Allah Allah..
Kim egri degil ki sen dogru olasin..
22 yasinda egitimci olacak bi insana guclu olup yaptigi hatayi tekrar etmemek yakisir.
Neyin utanci bu? Birini mi oldurdun,birinin emekli maasini mi caldin,senden ekmek isteyene tokat mi attin?
Beden kiri gider guzelim,ruhunu kirletme.
Bak kandil gecesi,madem isin dini boyutuna yonelerek rahatlayacaksin,duani et.
Zaten bunlari dusunerek ayakta kalabiliyorum bes dakikada olsa gozlerimin yasini bunlari dusunerek durdurabiliyorum ilerde imkanım oldugunda yardim edip gozlerinde mutluluk görecegim insanlari düşünerek ayakta kalabiliyorum yoksa icim parcalaniyo ölmek istiyorum :KK43: biliyorum dediklerin cok dogry ama bi anda gecmiyo iste :KK43:

Ne olur siz de dua edin bu mubarek gecede gecsin hersey daha guzel olsun nolur ;(
Geçen sene bu zamanlar öyle mutsuzdum ki
o kadar canım aciyordu ki

Dünyanın tüm acıları icimdeydi sanki
derdim büyük geliyordu bana

Bu sene gülüyorum
insan demek unutan demektir
unutacaksin

Yavaş yavaş alisacaksin

2 ay sonra iyi ki diyeceksin

Bak ben hep söyle DeriM
Farzet ki hastaydin ve tedavi edilmeye ihtiyacın vardı
ilaçlar igneler can yakar biliyorsun

O adam sayesinde tedavi süreci başladı ve bir şeylerin farkına vardın

Ameliyattan daha bugün çıktın
agrilarin, ödemlerin var acitiyor ama geçecek =)

Söz veriyorum geçecek

Gün geçtikçe yara kapanacak izi bile kalmayacak

Duygusal bir hastahanedesin ve taburcu olacaksın

Sen de bana dua et unutma

Umurlarında olmaz güzel kardeşim. İnan bana,güler geçerler.
Şu hayatta insana kendisinden başka yardım edebilecek kimse yok. Bırak ondan yardım istemeyi,güç beklemeyi.
Aslında aradığın güç kendi içinde. Sadece farketmelisin. Ve kendine güvenmelisin..
Senin,senden başka kimsen yok. Senin,senden başka yardım bekleyeceğin kimsen yok.. Yapabilirsin. Kendi başına. Güçlü olabilirsin..
Nolur siz de bana dua edin. Bi anda olmayacak ama yaptiklarini deneyip basarmak istiyorum :KK43: cok yeni cok etkisindeyim cok kotuyum :¥

Geçen sene bu zamanlar öyle mutsuzdum ki
o kadar canım aciyordu ki

Dünyanın tüm acıları icimdeydi sanki
derdim büyük geliyordu bana

Bu sene gülüyorum
insan demek unutan demektir
unutacaksin

Yavaş yavaş alisacaksin

2 ay sonra iyi ki diyeceksin

Bak ben hep söyle DeriM
Farzet ki hastaydin ve tedavi edilmeye ihtiyacın vardı
ilaçlar igneler can yakar biliyorsun

O adam sayesinde tedavi süreci başladı ve bir şeylerin farkına vardın

Ameliyattan daha bugün çıktın
agrilarin, ödemlerin var acitiyor ama geçecek =)

Söz veriyorum geçecek

Gün geçtikçe yara kapanacak izi bile kalmayacak

Duygusal bir hastahanedesin ve taburcu olacaksın

Sen de bana dua et unutma
Iste bu. Tam da bu iste :KK43: yakisikli oldugu icin vs demisler ama degil iste tam da senin dedigin gibi. Aylarca yasadigim kotu hayattan kurtulmama iki gecede vesile oldu. Bu yuzden de ben ona asik oldum :KK43: bu beni cok etkiledi carpildim ona resmen :KK43: isteyerek ya da istemeyerek yapti düşüncesi iyi veya kotu oldu bu iste :KK43:

Sen zaten adamın seni sevecegi varsa bile, beni sevmemeye itmişsin, kendi kendini kötülemişsin canım, öncelikle kendinle barış sonra aşka yelken aç

Iste bu. Tam da bu iste :KK43: yakisikli oldugu icin vs demisler ama degil iste tam da senin dedigin gibi. Aylarca yasadigim kotu hayattan kurtulmama iki gecede vesile oldu. Bu yuzden de ben ona asik oldum :KK43: bu beni cok etkiledi carpildim ona resmen :KK43: isteyerek ya da istemeyerek yapti düşüncesi iyi veya kotu oldu bu iste :KK43:
Ama insanlar aractir sen bunu unutuyorsun
henüz bunu kavraman için erken biraz

Ofkelisin ve ne dedigimizi duymuyorsun
Ama bu o insanın iyiliğinden değil ki

Senin hayatını yoluna koyma vaktin gelmiş
onunla karsilasmissin sadece

Üstelik bahsettiğin kadarıyla dindar görünüp yapacağından eksik kalmayan birisi

Ne yaptı sana doğruyu yanlısı mi anlattı ?

Ne yani

Serserinin biri işte uzmus seni
ne manası var takılıp kalmanın

Pırıl pırıl insanlar var
karsilasirsin mutlaka

Öncelikle sizi kinamiyorum..Kesinlikle.. Yaşanmış geçmiş.. Siz de hatalarinizin farkindasiniz. Geçmişinizi bırakın .Hiçbirşey için geç kalınmış sayılmazsınız. Yaşınız genç. Bol dua edin. Öncelikle anlatmak isterseniz aileniz le aranız nasıl? Surekli sevgi ve ilgi acliginizdan dolayı soruyorum.

Biliyo musun normalde bana bu sekilde cevap yapıştıran insanlara hemen cikisip hemen laf sayarim ama oyle bitik oyle kotu durumdayim ki herseyi hakettigimi düşünüyorum

Keşke cıkışsan laf saysanda kendini böyle acizleştirmesen zaten insanların içini bayanda o. Bize böyleysen onun karsısında neler yaptın dusunemiyorum

Keşke cıkışsan laf saysanda kendini böyle acizleştirmesen zaten insanların içini bayanda o. Bize böyleysen onun karsısında neler yaptın dusunemiyorum
Niyetini soylemek istedigin seyi anliyorim gercekten ama böyle olmasam buraya konu Acar miyim bu kadar uzulir muyum boyle olur muyum. Dedigin gibi olmalı ama zamana ihtiyacim var ya da hayatimi degistirecek baska biseye bilmiyorum ama cok aci cekiyorum cok

Arkadaşlar Allah aşkına kaç gündür bizlerle kafa bulan tehtitedilen vs rumuzlu kişinin ta kendisi. İfadeler, sözcükler, acındırma hep aynı. Birkaç gün önce 3 tane üyeliği olan kişi. Boşuna değerli vaktinizi bu gibi hasta insanlara harcamayın. Kazen biraz sonra eminim bulacaktır yine bu kişinin sahtekarlığını...

X