- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
-
- Konu Sahibi pismanliktandazor
Biliyorum ama hayatini etkileyen bu kadar buyuk gunahlarin etkisinden insam kolay kolay kurtulamiyohatalar utanılıp sinmek acizleşmek için değil geçmişini temizlemek,daha da güçlenmek içindir
Nihat hatip oğluna bir soru geldi geçen gün denk geldim bende bunu merak ediyordum geçmişte işlediğiniz bir günahı anlatmak zorunda değilsiniz yaptığınız günahları tövbe ettiyseniz ve eşiniz öğrendiğinde sizi terk edecek bir şey ise dedi. Umarım yanlış anlamadım ve ben böyle biliyorum.Ama abla asla yalan söyleyemiyorum hemen belli ederim ya da icim icimi yer depresyona girerim öyle bi durumda. Gizleyemem ki ;( nasil baskasinin hakkina girerim
ben tam anlayamadim.
bekaretim duruyor diyosun.yani sen internette bu insanlarla uygunsuz konusup
soyunup tahrik mi ediyordun.
ne yasadigini ben anlayamadim
Onu hep oyle gormek istiyorum çünküBir de şey kısmı komik
Adam çok iyi dindar vs
Sonra sen ona "taviz" veriyorsun o kabul ediyor
sebişmeye yanaşıyor
sonraki cümlede yine dindar, cumaya giden abimiz oluyor
kuzum sen bizimle dalga mı geçiyorsun ya ciddi güldüm bu kısma
Psikoolojimin bitik olmasinin da etkisi var bundakendi kendine mal muamelesi yapmışsın
ne demek temiz el değmemiş kız
öfff yanii...
Irademin artmasi icin Allah tan uzaklasmamam icin sem de dua et banaVar; tövbe edip günahınızı kimseyle kesinlikle paylaşmamak.
Anladim canim bulabilirsem izlerim arastiririm bu konuyu insallah ama zaten bi daha kimseyle birlikte olabileceğimi sanmiyorum hem kimsenin yuzune bakamicam gibi geliyo hem de onu asla unutamicam gibiNihat hatip oğluna bir soru geldi geçen gün denk geldim bende bunu merak ediyordum geçmişte işlediğiniz bir günahı anlatmak zorunda değilsiniz yaptığınız günahları tövbe ettiyseniz ve eşiniz öğrendiğinde sizi terk edecek bir şey ise dedi. Umarım yanlış anlamadım ve ben böyle biliyorum.
İşte ''başka biri''diyosun,başkasına da bu imkanı sen veriyosun,seni tabi ki çok iyi anlıyorum ama biraz güçlü olmayı deneBiliyorum ama hayatini etkileyen bu kadar buyuk gunahlarin etkisinden insam kolay kolay kurtulamiyodaha oncede kurtulmayi denedim bir bucuk ay once falan 3 gun oruc tuttum namaza basladim islerim hic rast gitmiyodu hep bi aksilik yasiyodum dinden uzaklastigim icin yasadigimi biliyodum ama o zaman bu kadar iradeli olamadim ve kendimi bu kadar kotu hissetmemistim çünkü baska biri tarafindan bu denli yerin dibine sokulmadim bu kadar caresiz kalmadim bu denli bilincine varamadim
cok yeni cok taze bu aralar yapabileceğimi sanmıyorum hatya su an o kadar kotuyum ki hic bi zaman olmayacak başaramicam gibi geliyoİşte ''başka biri''diyosun,başkasına da bu imkanı sen veriyosun,seni tabi ki çok iyi anlıyorum ama biraz güçlü olmayı dene
Başkalarına göre hareket etmekten ve onların laflarına göre kendine yön vermekten vazgeçmelisin sana tek diyeceğim bu...cok yeni cok taze bu aralar yapabileceğimi sanmıyorum hatya su an o kadar kotuyum ki hic bi zaman olmayacak başaramicam gibi geliyonolur dua edin bana;( ona bu imkani verirken hayir demesini bekledim sen pis degilsin pişman oldun demesini bekledim ayni hatayi ben de yaptim sen beni bu yoldan döndürdun demesini bekledim ama oyle demedi benle konusmak istemedigini soyleid
Artik kimsenin olacagini sanmıyorum ona cok asigim onu hic unutamicam gibi geliyounutsam bile bu utanclarla kimseye yaklasamam ki
Ablacik teshircilik , nekrofililik, kleptomani vs. Yapmıyorcinsel dürtülerini kontrol edemiyor
Her şey bir vesiledirBiliyorum Haklisin ama kimsenin gunahina girmek kimseyi kandirmak istemiyorim saklarsam hemen depresyona girerim utanirim bakamam ki karsimdakinin yuzune
Onlarin laflarina gore kendime yon vermiyorum oyle olsa ona yalvarirdim degistim bi daha gunah islemicem bana bi sans ver derdim ama ben hatalarimin bilincine vardigim için degistimBaşkalarına göre hareket etmekten ve onların laflarına göre kendine yön vermekten vazgeçmelisin sana tek diyeceğim bu...
Ne olur siz de dua edin bu mubarek gecede gecsin hersey daha guzel olsun nolur ;(Her şey bir vesiledir
Bak bu sayede bir şeyleri farkettin
Milad oldu
Bu kadar kişi geçecek diyorsa bir bildikleri vardır =)
Haklisin yalvardim ama bana sans vermesi icin benle olması icin yalvarmadim bana yardim etsin diye yalvardim beni bu acidan kurtarsin kendini bana unuttursun diye yalvardimNolursa olsun bir erkeğe muhtaç olucak,yalvarıp yakarıcak kadar düşmemeli bir kadın..
Haklisin yalvardim ama bana sans vermesi icin benle olması icin yalvarmadim bana yardim etsin diye yalvardim beni bu acidan kurtarsin kendini bana unuttursun diye yalvardim