- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- Konu Sahibi pismanliktandazor
anlasak neyi kasdettigini.benim mi kafa almadi yaeger öyleyse hasta demektir dürtü bozukluğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlasak neyi kasdettigini.benim mi kafa almadi yaeger öyleyse hasta demektir dürtü bozukluğu
Sadece yakisikli olmasi degil konuşması sesi bakislari bazi düşünceleri inançli olmasiAdam yakışıklı diye beğeniyi Aşk sanmissin
geçer yakinda
kafanda büyütme o kim ya
Kötü bi şey hakkettiğiniz yok, böyle yapmayın. Sizin sizden başka kimseniz yok, kendinizi yüzüstü bırakıp duruyorsunuz.Tabi ki de kusura bakmicam biliyorum zaten hepsi hastalikli ruhumun eseri siz kibar kullanip olgunluk demissiniz bence cok saha kotu kelimeleri hakediyo su an cok aci cekiyorum hic bisey yaomak istemiyorum ama bosa alip yavas yavas baslamak galiba zamanla insallah ;(
Tıp veya psikoloji mi okudunuz ?eger öyleyse hasta demektir dürtü bozukluğu
kizlik zarim bozulmadi diger seyler oldu soylerken bile yerin dibine giriyorumben tam anlayamadim.
bekaretim duruyor diyosun.yani sen internette bu insanlarla uygunsuz konusup
soyunup tahrik mi ediyordun.
ne yasadigini ben anlayamadim
Farkeder mi ne derece olduğu ?ben tam anlayamadim.
bekaretim duruyor diyosun.yani sen internette bu insanlarla uygunsuz konusup
soyunup tahrik mi ediyordun.
ne yasadigini ben anlayamadim
söylemene gerek yokkizlik zarim bozulmadi diger seyler oldu soylerken bile yerin dibine giriyorum
Biliyorum haklisim aglayarak okudum yazini Allah razi olsun ama bana karsilik veren benlr ayni gunahi isleyen insamlar bile sen pissin ben seni istemem dokunulmamis kiz isterim demeye getirinve boyle düşünmekten kendimi alamiyorum cok günahkar hissediyorum kendimi ;( artik kimsenin yuzune bakamam ;(
Zaten 8-5 okuldayim cikmam 6 yi buluyor hatta. Sinavlarim da basliyo ama calisacak takatim yokKötü bi şey hakkettiğiniz yok, böyle yapmayın. Sizin sizden başka kimseniz yok, kendinizi yüzüstü bırakıp duruyorsunuz.
Yavaş yavaş başlayın evet. Yalnız kalmamak için biri olsun da kim olursa olsun mantığıyla hayatınıza insanları almaktan vazgeçin. "O" insanları bulun aşkta da arkadaşlıkta da.
Şu aralar madem bi şey yapasınız yok o zaman evde takılın. Kendinize bi kahve yapın, ne bileyim iste mısır patlatın ve film seyredin. Yeni bi yabancı diziye başlayın. Dersleriniz için not çıkarın. Kitap okuyun. Dil öğrenin. Yani ev icinde bile olsanız kendinizi bi seyler yapmaya zorlayın. Sürekli oturup ne kadar yalnızım, suçluyum, kötüyüm... diye kendinizi kurmak yerine bi seylerle uğrasın.
Aynen bence de hic biseyi degistirmez o yuzden cevap vermek istemedim basta zatenFarkeder mi ne derece olduğu ?
Neyi değiştirecek
Gel benimle konuş ben de sana mükemmel. Fikirlerden bahsedebilirimSadece yakisikli olmasi degil konuşması sesi bakislari bazi düşünceleri inançli olmasi
kizlik zarim bozulmadi diger seyler oldu soylerken bile yerin dibine giriyorum
tamam canim anladim.arkadaslarinda dedigi gibi gonulden tovbe et ve asla bir daha bu hataya dusme.kizlik zarim bozulmadi diger seyler oldu soylerken bile yerin dibine giriyorum
Zaten gel demez biliyorum istedigi ben degilim. Iyi dusunceliyse de kotu dusunceliyse de artik beni istemeyecek. Kotu düşünceliyse bu zaten benle birlikte olmaz cok pisman baskasina gideyim diyecek iyi dusunceliyse de temiz bi kizla evlenmek benle gunaha yetmemek icin istemicek yanı hic bi sekilde istemeyecekInsanlar tepki verirler kolayca ama yaşananları Duyguları görmezden gelirler. Insanları değil ama ahireti düşün Tövbe et. Sanırım sen sanalda yaşıyorsun bunları çocugu engelle heryerden ne yaşadıysan bir daha yaşamamak için o gel derse gitmemek için kendine yeni bir yön vermek için görüşme çocukla
Allah yardımcın olsun hiçbirşey için geç kalmadın hayatın daha başındasın istersen çok daha mutlu günler yaşayabilirsin
Allah razi olsun azmimin tovbemin artmasi icin nolur bana dua edin ;(tamam canim anladim.arkadaslarinda dedigi gibi gonulden tovbe et ve asla bir daha bu hataya dusme.
ozgur kiz olaylari kadinlari cok yipratiyor.erkekler yasadigini yasiyor daldan dala konuyor ve etkilenmiyor.kadinlar duygusal varliklar .bizler yuzeysel olamiyoruz.bu uzuntulere girme canim.tovbeni et ve hayata devam edip yasantinla Allahin rahmetini kazan
Onlae beni sevmedigi icin de bu kadar utanuyorum zatenSen deli misin her önüne gelene özelini anlatıyosun?
Sen zannediyo musun ki karşındaki adamlar anlattıkları gibi..
Bundan sonra güvenmediğin hiç bi insana fikren ve bedenen özelini açma. Olanlar seni ilgilendirir. Sen rahatsızsan bidaha yapmazsın. İstersen yaparsın. Kendin gibi hassasiyetleri, özgürlükleri olan insanlarla görüş..
sevdiği, sevildiği insanla sevişti diye kimse kirlenmeZ. Kendini kullandırma elin namus timsallerine yeter.
Belki sen bukadar ısrar ettiğin için kıramayacak ve yeniden bişeyler yasayacaksınız sonra yine vazgeçecek Allah korusun kendine mukayet olZaten gel demez biliyorum istedigi ben degilim. Iyi dusunceliyse de kotu dusunceliyse de artik beni istemeyecek. Kotu düşünceliyse bu zaten benle birlikte olmaz cok pisman baskasina gideyim diyecek iyi dusunceliyse de temiz bi kizla evlenmek benle gunaha yetmemek icin istemicek yanı hic bi sekilde istemeyecek
Boyle dusunmeni anliyorum gerçekten ama digerleri de yakisikliydi etkisi yoktur demiyorum ama kesinlikle sadece onun icin degil eskilerden hala benimle konusacaklar var onlae da yakisikliydi ama onlarla olmak istemiyorum cubku onlarla olursam gunaha batakliga devam edicem bunun dusunceleri sesi bakisi hareketleri hele de son konustuklarimiz gunah islemek istememesi beni cok etkiledi ama ayni zamanda bana pis gozle bakmasi ve kendini hic bisey yasamamis gibi gormesi de bi o kadar uzduGel benimle konuş ben de sana mükemmel. Fikirlerden bahsedebilirim
Allah aşkına kim ben salagim mal gibi fikirlerim var der
Yakışıklı işte ondan etkisinde kalmissin
Bırak nedir ya tek mi dünyada