cok pismanim cok utaniyorum cok seviyorum ;(

İşte tam bu sırada o ima eden erkek ile iletişimi kesmek en doğrusu. Ben öyle bir şey yaşamadığın halde bekaret konusunu ima eden biri olunca direkt soğuyorum, ardından hak ettiği cevabı veriyorum ve iletişimimi kesiyorum. Böyle basit hesaplar yapan adamlarla işiniz olmasın sizin de.
Yalnizlik korkum iletisimi kesmeme engel oldu ;( simdi yalnizlik korkum kalmadi onsuzluk bana cok agir geliyo ;(

çevrene bir bak kaç kişi pirüpak temiz, sen niye elin adamına kendini bu kadar detayına kadar anlatıyorsun ki; ne yaşadınsa yaşadın, tövbeni etmişsin, pişman olmuşsun, arkasında dursana.
adamın daha ne olduğunu bile bilmeden bütün yaşadıklarını önüne serersen, kendini kullandırırsın. (senin tabirinle yazıyorum)
üzgünsün ama şu mübarek gecede kız kardeşine edisine büdüsüne de beddua etme.
onların konunla ilgisi yok.
Bi yorumsa gene yazdim kendini temiz goruyosan yaptiklarinda bisey olmadugini dusunuyosan kardesin de aynisini yasasin dedim. Malesef kullandiedim kendimi ;(

Bölümün ne çok merak ettim?
Hatalarımızdan ders alıp yeniden başlamak zorundayız hayat devam ediyor.
Bir kaç yıl kimseyle olma doktora git arkadaşlık kur onlar seni sevsin..
Biri sen ona taviz verdiğin için sevsin ister misin nasıl bunları düşünürsün..En azından pişman olman için Allah sana şans vermiş. Kötü bir kalbe sahip olsan belki pişmanlık duymazsın.Bu pişmanlığı değerlendirip tertemiz bir sayfa açmalısın. İnternetten temiz insan çıkmaz mı çıkabilir insan her yerde.. Yalnız gerçekte tanıdığın bir insanla olursan işler bu şekilde yürümez kendine engel ol ve bırak internet hayatını insan 1 hadi bilemedin 2 aynı hata yapar..
Zaten artik internetle bu site dışında su an yazdiklaeim disimda hic bisey kalmadi o aklimdayken bu kadar pismanken kimseyle zaten asla konusamam ;(

Cok tesekkur ederim ama su an asik oldugum hatta ilk defa asik oldugum insan o oldugu icon onun boyle dusunmesine kayitsiz kalamiyorum kendimi suçluyorum ;(

İlk aşk olabilir ama son değil nasılsa. Yeniden aşık olacaksınız ve o zaman aklınıza neredeyse hiç gelmeyecek. Sadece öyle bir adam için kendimi o kadar üzmüşüm, ne garip diye gülerek anarsınız.

Geçmişi bırak pişmnlık değil ders olsun sana. Yaptıklarını yapmaya devam etme belliki psikolojin iyi değil ve bunlar seni daha çok dibe çekiyor.
yalnızlıktan korkma, yalnızlık iyidir. Bu dünyada kimse seni sen kadar düşünmez varlığının kıymetini bil.
şunu yaptım, bunu yaptım, ben pisim lekeliyim gibi düşünceleri de aklından çıkar. Tercih sana aitti yaptın ve bitti. Yanlış tercih yaptım bundan sonra yapmam diyerek tam bir U dönüşü yap.
Kendinle dost olmayı dene, insan kendi kendine yetebildiğinde güçlü olabilir tam anlamıyla bunu unutma lütfen.
Bu kaygı bozukluğun ve takıntıların için ayrıca yalnız kalma korkun için de mutlaka bir psikiyatriste git. Özellikle ilerlemiş anksiyete bozukluğu ilaçsız düzelmiyor kolay kolay.

Cok asik oldum diyorsunuz da yuz yuze sanirim hic gorusmediniz daha? Yani telefon gorusmeleri, goruntulu konusmalar olmus sadece? Nasil hemen cok asik oluyorsunuz? Bence su an onceliginiz asik oldum, o beni istemedi olmamali. Dusunun bir kere siz burda karalar baglamisken o adam hayatina devam ediyor. Oncelikli derdiniz su an dibe vurmusken nasil tekrar yuzeye cikarim olmali. O oyle temiz kiz istedi diye siz niye yikiliyorsunuz? Kendisi temiz mi sanki? Kime neye gore temiz? Kimin temiz kirli olduguna kim karar veriyor? Su cok asik oldum modundan cikin bir kere. Hos ask oldugunu da sanmiyorum, zor zamaninizda tutunmaya calistiginiz baska bir dal sadece.

Zaten artik internetle bu site dışında su an yazdiklaeim disimda hic bisey kalmadi o aklimdayken bu kadar pismanken kimseyle zaten asla konusamam ;(
Aklında olmayı hak edecek insan aklında olsun kendine bunu yapma onu sevdiğin falan yok sadece istemediği için vaz geçilmek koymuş bu kadar sevgi denen şey bu kadar basit değil..

Psikolojik olarak cok kotuyum ona duydugum ask da bunlari dusunmeme sebep oluyo okudugum ayetler hadisler de beni bitirdi dibe vurdim ;(

neymis o okudugun hadisler ayetler?
ozaman Allahin affediciligiyle alakali ayetleri de oku canim.Allah kendine sirk kosani ve kul hakki yiyeni affetmez.
Olanla olene care yok,olan olmus degistiremezsin.
Tovbeni etmissin,bundan sonra daha dikkatli ol.
ilerde karsina cikan kimseye ne yasadigini,yaptigin yanlislari anlatmak zorunda degilsin,o yanlislar Allahla senin aranda kalsin.

Neden Allah'in seni affetmeyecegini dusunuyorsun? Nice gunahlar islemis insanlari affetmis Allah, seni neden affetmesin? Bunu ancak Allah bilir. Onun rahmeti boldur bir daha sakin Allah affetmez deme.

Psikologum izinde demissin, geldigi an hemen randevu yapmalisin. Ben seni yargilamam asla. Cok yakinimda birisi de gecmisinden cok pismanlik duyuyordu. Her gece agliyordu, Allah affetmeyecek diyordu. Beni bu sekil kimse kabullenmez diyordu. Ben hep yanindaydim ve onu hic yargilamadim hatta onunla birlikte agladim. Sonra sonra degistirdi kendisini. Kendisi dine yoneldi, erkeklere karsi mesafesini korudu. Hayata tutundu. Rabbim yuzune guldu, onu o sekil kabul eden birisiyle tanisti. Hic yalan soylemedi gecmisi hakkinda. Simdi evli, mutlu 2.cocuguna hamile.

Bunu niye yazdim, moral olsun diye. Hayatin sonlanmadi bitmedi. Lutfen rabbimin tove kapisi hep aciktir. Fakat sen de artik eskiyi eskide birakmalisin. Ben olsam facebook adresimi tamamen silerdim. Bir silkelen, bir dusun kendine gel. Cevrende durumunu acabilecegin sadik bir dostun yok mu? Icini acabilecegin? Seni yargilamayacak, sir tutabilen bunu sonra sana karsi kullanmayacak bir arkadasin?
Yok abla zatem guvenemiyorum kimseye su saatten sonra asla guvenemem korkarim onlar da beni kullandirmaya calisacak baskasina soyleyecek diye. Tovbe ediyorum insallah kabul olur ama böyle beni isteyecek insana nasil guvenirim ;(

neymis o okudugun hadisler ayetler?
ozaman Allahin affediciligiyle alakali ayetleri de oku canim.Allah kendine sirk kosani ve kul hakki yiyeni affetmez.
Olanla olene care yok,olan olmus degistiremezsin.
Tovbeni etmissin,bundan sonra daha dikkatli ol.
ilerde karsina cikan kimseye ne yasadigini,yaptigin yanlislari anlatmak zorunda degilsin,o yanlislar Allahla senin aranda kalsin.
Ama abla asla yalan söyleyemiyorum hemen belli ederim ya da icim icimi yer depresyona girerim öyle bi durumda. Gizleyemem ki ;( nasil baskasinin hakkina girerim :KK43:

Yalnizlik korkum iletisimi kesmeme engel oldu ;( simdi yalnizlik korkum kalmadi onsuzluk bana cok agir geliyo ;(
İliski sonrası yalnızlığı garipsemek, yalnızlıktan korkmak normaldir. O zamanlarda tek başına da güçlü olduğunu kendine hatırlatacak şeyler yap. Kendine vakit ayır, önceden gitmediğin güzel yerler gez, güzel kitaplar oku, tek başına sinemaya, tiyatroya, müzikale, sergiye, müzeye falan git. İlgini çeken bir kursa katıl. Sevdiğin bir sporla uğraş. Yeni insanlarla tanışıp farklı konularda konuş. Bunlar özgüvenini geliştirip tek başına da mutlu olabileceğini kendine kanıtlamanı sağlar. Ayrıca bu konulardan uzaklaştırır seni.

Ama abla asla yalan söyleyemiyorum hemen belli ederim ya da icim icimi yer depresyona girerim öyle bi durumda. Gizleyemem ki ;( nasil baskasinin hakkina girerim :KK43:

detay vermek zorunda degilsin..hayatimda birileri oldu dersin bu kadar.
canim ozelin senin ozelin..
ilerde hayatina girecek insan emin ol neler yasadigini sana her ayrintisiyla anlatmayacak,anlatmasin da zaten..
Allah ustune ortuyu cekip gunahlarini gizliyorsa,sen onlari ortaya serme.
madem icin rahat edicek soyle birliktelik yasadigini ama sakin sakin detay verme..sakin..

Yok abla zatem guvenemiyorum kimseye su saatten sonra asla guvenemem korkarim onlar da beni kullandirmaya calisacak baskasina soyleyecek diye. Tovbe ediyorum insallah kabul olur ama böyle beni isteyecek insana nasil guvenirim ;(

Boyle bir olay haklisin herkesin kaldirabilecegi bir durum degil. Ben ilk duydugumda misal asla inanmam demistim, yapmaz o kisi demistim. Fakat cabucak toparladim. Ben asla insanlari yargilayan bir insan olmadim, bu ayrica tasinmasi cok agir bir sir. Agirligini zaman zamanda olsa hissediyorum. Ama peygamberimiz demis ya musluman muslumanin ayibini orter diye, ne guzel soylemis. Keske hep bu sekil dusunsek ama toplum olarak dedikodu delisi bir milletiz. Ben nefret ederim, sunun kizi bunun oglu diye acilirsa da ya o ortamdan uzaklasirim ya da o insanlari sustururum. Keske guvenebilecegin birileri olsaydi ama Allah'in var tek basina degilsin. Sen oncelikle bu durumdan bir siyir kendini. Bir kendine gel. Su an icinde hayatina hemen baska birini sokma zaten. Asla sirasi degil.

Kullanmak ya da kullanildım diye bişey yok beden senin istemiş yapmışsın şimdi hata olarak görüyorsun ondan bu ofken zaten.gunahi da Allah ve senin arada olan bişey başka kimseyi ilgilendiren bir durum değil.

Ağır depresyon ve anksiyeteli ruh hali insana bir çok şeyi yaptırabilir lütfen psikolojik destek al.bundan sonra sıkıntılarindan kurtulmak için karşı cinsi seçme bunun için psikiyatristler ve psikologlar var.
Zaten psikiyatrimdan randevu alacaktim ama izinli :KK43: kullanildim ama onlari suclamiyorum zorla yapmadılar ama kullanmak icin yaptılar ;(

Boyle bir olay haklisin herkesin kaldirabilecegi bir durum degil. Ben ilk duydugumda misal asla inanmam demistim, yapmaz o kisi demistim. Fakat cabucak toparladim. Ben asla insanlari yargilayan bir insan olmadim, bu ayrica tasinmasi cok agir bir sir. Agirligini zaman zamanda olsa hissediyorum. Ama peygamberimiz demis ya musluman muslumanin ayibini orter diye, ne guzel soylemis. Keske hep bu sekil dusunsek ama toplum olarak dedikodu delisi bir milletiz. Ben nefret ederim, sunun kizi bunun oglu diye acilirsa da ya o ortamdan uzaklasirim ya da o insanlari sustururum. Keske guvenebilecegin birileri olsaydi ama Allah'in var tek basina degilsin. Sen oncelikle bu durumdan bir siyir kendini. Bir kendine gel. Su an icinde hayatina hemen baska birini sokma zaten. Asla sirasi degil.
Zaten dedim ya sokamam kimseyi diye. Hem ona cok asigim hem cok utanıyorum hem cok günahkarim :KK43:

detay vermek zorunda degilsin..hayatimda birileri oldu dersin bu kadar.
canim ozelin senin ozelin..
ilerde hayatina girecek insan emin ol neler yasadigini sana her ayrintisiyla anlatmayacak,anlatmasin da zaten..
Allah ustune ortuyu cekip gunahlarini gizliyorsa,sen onlari ortaya serme.
madem icin rahat edicek soyle birliktelik yasadigini ama sakin sakin detay verme..sakin..
Artik kimsenin olacagini sanmıyorum ona cok asigim onu hic unutamicam gibi geliyo :KK43: unutsam bile bu utanclarla kimseye yaklasamam ki :KK43:

Tabii ki herkes o adam gibi düşünmeyecek. Sadece bu adama benzeyen adamlardan uzak dur yeter. Akıllı, mantıklı, böyle hastalıklı düşünmeyen pek çok erkek var. Sizi siz olduğunuz için sevecek bir erkek için bunlar geçmişte kalmış önemsiz ayrıntılar olacak emin olun. Ayrıca kendinize çok yükleniyorsunuz haksız yere. İnsanların ne hataları var, neler neler yapıyorlar ama onlar kendilerine sakladıkları, bosverdikleri için belli olmuyor. Fazla iyi niyetli ve hassas biri olarak kendinizi herkesten suçlu görüyorsunuz. Geçmiş geçmişte kaldı, ders alıp yeni bir sayfa açın ve bir kere yaşayacağınız bu hayatın tadını çıkarmaya bakın.
Keske iyi niyetli olduguma ben de ınanabilsem kendime hic guzel bisey goremiyorum cok uzgunum :KK43: nolur bana dua edin

X