Neden Allah'in seni affetmeyecegini dusunuyorsun? Nice gunahlar islemis insanlari affetmis Allah, seni neden affetmesin? Bunu ancak Allah bilir. Onun rahmeti boldur bir daha sakin Allah affetmez deme.
Psikologum izinde demissin, geldigi an hemen randevu yapmalisin. Ben seni yargilamam asla. Cok yakinimda birisi de gecmisinden cok pismanlik duyuyordu. Her gece agliyordu, Allah affetmeyecek diyordu. Beni bu sekil kimse kabullenmez diyordu. Ben hep yanindaydim ve onu hic yargilamadim hatta onunla birlikte agladim. Sonra sonra degistirdi kendisini. Kendisi dine yoneldi, erkeklere karsi mesafesini korudu. Hayata tutundu. Rabbim yuzune guldu, onu o sekil kabul eden birisiyle tanisti. Hic yalan soylemedi gecmisi hakkinda. Simdi evli, mutlu 2.cocuguna hamile.
Bunu niye yazdim, moral olsun diye. Hayatin sonlanmadi bitmedi. Lutfen rabbimin tove kapisi hep aciktir. Fakat sen de artik eskiyi eskide birakmalisin. Ben olsam facebook adresimi tamamen silerdim. Bir silkelen, bir dusun kendine gel. Cevrende durumunu acabilecegin sadik bir dostun yok mu? Icini acabilecegin? Seni yargilamayacak, sir tutabilen bunu sonra sana karsi kullanmayacak bir arkadasin?