Cok özlüyorum .

Beraber olursanız felaket olacağını, hiçbir konu da uyusmayan , hiçbir sözünü tutmayan biriyle neden çift olmayı tercih ettiniz aklım almadı.

Özellikle " her yönden çok farklıyız, sonum olur " cümlelerinizi dayanarak ; duygusal boşluk yaşadınız ve yanlış yaptınız diyorum.

Beraber olursanız felaket olacağını, hiçbir konu da uyusmayan , hiçbir sözünü tutmayan biriyle neden çift olmayı tercih ettiniz aklım almadı.

Özellikle " her yönden çok farklıyız, sonum olur " cümlelerinizi dayanarak ; duygusal boşluk yaşadınız ve yanlış yaptınız diyorum.
Henüz net olmadık , şöyle açıklayayım;
Evet farkliyiz mesela dini konuda (benim bu konuda canım çok yandı eskiden ) ya da karakter konusunda ama beni çok iyi tanıyor ve sanki bu sefer bir şeyleri yumusaklikla hallederiz gibi hissettim.
Eski sevgilimle din konusu yüzünden 3,5 yıl paramparça oldum ve bu benim farklılıklardan çok korkmamı sağladı . Ama onunla konusunca bi nebze rahatladım . Bu yüzdendir aradaki fark .
Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Bu arada sözünü tutmayan kısmını sanırım biraz abartmışım yada öyle anlaşılmış .
6 yılda beni sadece 4 5 kez yari yolda bıraktı (verdiği sözü tutmama) bence bunlar tolere edilebilirdi .
O ara üst-üste yaptığı için kızıp mesaj atmıştım . Gönlümü alsınyapmasın diye.
Oda benim arkadasligim yesyess e zarar veriyor onu üzüyorum, uzak durayım demiş kendi içinde.

Henüz net olmadık , şöyle açıklayayım;
Evet farkliyiz mesela dini konuda (benim bu konuda canım çok yandı eskiden ) ya da karakter konusunda ama beni çok iyi tanıyor ve sanki bu sefer bir şeyleri yumusaklikla hallederiz gibi hissettim.
Eski sevgilimle din konusu yüzünden 3,5 yıl paramparça oldum ve bu benim farklılıklardan çok korkmamı sağladı . Ama onunla konusunca bi nebze rahatladım . Bu yüzdendir aradaki fark .
Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Dini konu için yazayım böyle bir ilişkinin içindeyim ben baya bu konuda farklıyız..

Ailem muhafazakar benim ben değilim ama bazı durumlarda inancım yüksek.Sevgilim ateist ailem de bu durumu biliyor.

2 tarafın birbirini olduğu gibi kabul etmesi çok önemli asla dinle ilgili bir şey konuşmayız asla farklıyız farklı olucaz onun hayatı ve o mutluysa böyle ben onun adına çok mutluyum....

Ben duaya inanırım mesela ona dua et demem de evrene olumlu mesaj gönder falan derim.
Dikkat edilirse bir şey olmuyor sakın korkmayın.

Bir kişi öyle diye diğeri de mi öyle olacak

Dini konu için yazayım böyle bir ilişkinin içindeyim ben baya bu konuda farklıyız..

Ailem muhafazakar benim ben değilim ama bazı durumlarda inancım yüksek.Sevgilim ateist ailem de bu durumu biliyor.

2 tarafın birbirini olduğu gibi kabul etmesi çok önemli asla dinle ilgili bir şey konuşmayız asla farklıyız farklı olucaz onun hayatı ve o mutluysa böyle ben onun adına çok mutluyum....
Yorumunuz için teşekkür ederim , sorun olan kısmı cinsellik oldu benim önceki ilişkimde.

Ben hayata sizin kadar katı bakmıyorum yorumunuz için teşekkür ederim

"adam" olan sözünü tutar.....siz veya bir başkası hiç önemli değil..

böyle bir kişiliği kendinize yakıştırıyorsanız sorun yok !...

Ben duaya inanırım mesela ona dua et demem de evrene olumlu mesaj gönder falan derim.
Dikkat edilirse bir şey olmuyor sakın korkmayın.

Bir kişi öyle diye diğeri de mi öyle olacak
Basta onun korkusu oldu , bide marttan beri konuşmayınca daha da gözümde buyudu ,
Ama konusunda bende rahatladım . Bambaşka insanlar çünkü , haklısnız.

Aman 3 günlük dünya yaşa gitsin , sonunda en fazla üzülür tecrübe edinirsin.Yalnız ortada bırakma kısmına takıldım , o kısmı ciddi sıkıntı.
O konuda konuda güncelleme yaptım sanırım yanlış aktarmışım , tesekkür ederim

e peki sizin önceden yasadıgınız cınsel ılıskıyı sorun edecek mı bu yuzden aramızda sorun olur demıssınız simdi ne oldu .

sorun etmem mı dedı.?

e peki sizin önceden yasadıgınız cınsel ılıskıyı sorun edecek mı bu yuzden aramızda sorun olur demıssınız simdi ne oldu .

sorun etmem mı dedı.?
hayır hayır öyle seyleri sorun edecek biri ile asla olmam zaten , oda etmez . sorun olacak sey bizim yasayacagımız seyler olur diye korktum . biliyorsunuz dinde evlenmeden günah bunlar , dayanamaz yasarız sonra beni incitir korkusu oldu . eski sevgilimde 3 yıl böyle olmustu

bende gercekten sorun var sanmıştım :olamaz:.

yasaamadan bılemezsın bunları düşünerekte anı kacırma derım.:)

Basta onun korkusu oldu , bide marttan beri konuşmayınca daha da gözümde buyudu ,
Ama konusunda bende rahatladım . Bambaşka insanlar çünkü , haklısnız.

Ben acik biriyim ama inancim yuksektir dua ederim. Tipimi goren de dua ediyorum deyince inanmaz :)
Esim hic dua etmez ben dua edeceksem sessizce bekler beni bazen sikilir ne zaman bitecek der :) Yani bu durum hic sorun olmadi aramizda. Ben ona dua et demem o bana etme demez.

X