Cok özlüyorum .

Tüm ikizler(ler) düzgündür. Hele yükseleni de ikizlerse ortada sonsuz bir doğrusallık vardır :KK8:
Görüşmüşsünüz hayırlısı olsun, sonrasını yaşayıp görmek lazım, diyeceğim tek şey -sonradan zarar görmemeniz için- konuyu ilk yazdığınızdaki gibi karışık ruh haline sık sık girmemeniz, girdiyseniz de çabuk çıkmanız.
Yukseleni de basak :olamaz:
Artik ben çok netim , ya gerçek bir sevgililik iliskisi yada gerçekten artık görüşmemek . Konuşmak netleştirdi beni . Ama top onda çünkü o kadar ben merkezli bir ilişkimiz var ki
Hep benim isteklerim benim triplerim benim sorunlarim ...
Bu değişsin istiyorum . O adım atacak artık . Onun istekleri de konuşacak.

Evet tam tahmin ettigim gibi. Arkadaş olarak yaklaşıp daha sonra aşık olabiliyorlar hatta aşık olduklarıni farkediyorlar kovalar.Hep şaşırmışımdır bir akrep burcu olarak:KK48:
Yukselenimde akrep :KK53:
ikinci kez yakın arkadaşıma bir şeyler hissediyorum gerçekten .
Neden böyle bilmiyorum :110: 6 yıldan sonra cidden ilginç oldu .

@Mathildamati C ChillOutt dün aradım.
Görüştük ve bana şey dedi attigin mesajı okuduktan sonra o kadar kötü hissettim ki sanki sana zarar veriyor gibi hissettim .
Ben uzak durursam daha iyi olacağını hissettim . Bu yüzden aramadım ama hayatınla ilgili her şeyle ilgili fikrim var ( çok ayrıntı biliyor gerçekten)
Bende açıkça söyledim her şeyi . Hislerimi . Sonra yakınlaştik istediğim kadar sarildim :KK51:
Sonra evime gittim , henüz bir iletişim olmadı .
Ama mutluyum. Haberin demiştiniz bir şey olursa :KK53:

Yaaa cok sevindim adiniza. Umarim bundan sonrasi cok ama cok guzel olur ❤

Verdiği sözleri tutmayan, yapacağım dediklerini yapmayan üstelik para konusunda dahi sizi ortada bırakan biriyle yakınlaşmak cesaret işi.
Sizi bu konuda tebrik ediyorum.

Verdiği sözleri tutmayan, yapacağım dediklerini yapmayan üstelik para konusunda dahi sizi ortada bırakan biriyle yakınlaşmak cesaret işi.

niye cesaret işi olsun ki?
yaşayacak görecek ha belki sevgililiği arkadaşlığından kötü çıkar aklında kalmamış olur. acaba dememiş olur.
çocuğa nişan elbisesi fotosu atacak değil ya ortada fol yok yumurta yokken...

niye cesaret işi olsun ki?
yaşayacak görecek ha belki sevgililiği arkadaşlığından kötü çıkar aklında kalmamış olur. acaba dememiş olur.
çocuğa nişan elbisesi fotosu atacak değil ya ortada fol yok yumurta yokken...
O benim 8 aylık sevgilim yalnız.
Beni para için falan da ortada bırakmadı.
Ayrıca ne alakası var?
Sizin dediğinize biz bile bile lades diyoruz. Ben 8 ay sonunda yaşadım ne yaşadıysam. İstediğim yorumu da yaparım komiksiniz.

Konu sahibi evlenmek icin ugrasip terk edilmemis :KK66: evlenmek istemeyen biri icin dertli degil yani tebrik edebilirsiniz :)

Konu sahibi evlenmek icin ugrasip terk edilmemis :KK66: evlenmek istemeyen biri icin dertli degil yani tebrik edebilirsiniz :)
Ya sabır.
Konu niye ısrarla benim konuma getiriliyor anlayamadım. Çok çirkin bir üslup. Banlanacağımı bilsem de söylemek istiyorum. Seviyesizsiniz.
Sizinle muhattap olmayacağım.

Aman 3 günlük dünya yaşa gitsin , sonunda en fazla üzülür tecrübe edinirsin.Yalnız ortada bırakma kısmına takıldım , o kısmı ciddi sıkıntı.

Yıllardır arkadaş olduğum biri vardı , hep en yakınımdaydı . Zor dönemlerimde hep arardı . Ama her zaman verdiği sözleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona güvenir sonra ortada kalırdım .
En son geçen sene çok kötü zamanlar geçirdim . Bi gün aradim ağlamaktan boğulmak uzereyim ; bu hallerine bile tanık oldu. Bu arada arkadaşım erkek.

Daha sonraki dönemlerde bir gün elimi incittigimde dikiş gerekir mi bakalım dedim bakmak istemedi ve bana şey dedi " yesyess sana karşı farklı bir merhamet besliyorum , bakmak istemiyorum , canının acıdıgini görmek istemiyorum " bu konu öyle kapandı gitti.
daha sonraki zamanlarda bir para mevzusunda beni yine ortada bıraktı . Basit bir seydi ama son noktaydı .
Bende ona açıkça yazdım ' hep böyle yapıyorsun çok ofkeliyim sana , bana biraz deger veriyorsan bu şehre geri döndüğümde ararsın görüşürüz(15 gün sonra dönecektim) şu mesaja cevap yazma , yazsan bile anlamayacak kadar kirginim ' oda sadece özür dilerim yazdı.
Ve bir daha konuşmadık hiç aramadı beni . Bir dönüm noktam oldu o günde

n sonra büyük bir başarı kazandığım, o zaman tebrik etti .. sureci uzaktan bir yerden takip etmis ,bende teşekkür ettim .
Ama çok özlüyorum . Sen neden aramıyorsun derseniz hislerim değişti .
Direkt hoşlanmak diyemiyorum ama sımsıkı sarılmak istiyorum artık . Biz 5 6 sene tokalasmamisizdir bile animsamiyorum hic .
Ve artık onunda böyle şeylere kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum .
Sonrası bizim için korkunç olur. Dünyamız tamamen farklı , tamamen .
Aynı şeyi yaşadım sonu korkunç bir yere çıkıyor.
Ama özlüyorum. Gerçekten özlüyorum.
Dağınık yazdığım için özür dilerim . Bu aralar çok duygusalım sanırım, üzüldüm ve paylaşmak istedim .
Hepinize güzel günler diliyorum

Güncelleme; aradim 💚 bana yazdigin mesaja çok üzüldüm sana zarar verdigimi , hayatında olmamın iyi olmadığını hissettim o yüzden uzak durdum dedi . Ve yakınlaştik. Olan oldu yani , sonrasında da henüz konuşmadık. bundan sonra ne olacağını bilmiyorum ama çok mutluyum
Hayatımda ilk defa bir ilişkide kendimi güvende hissediyorum.
Çok sevindim güncellemeyi okuduğumda

Yaşanmayana pişman olmaktansa yaşayıp pişman olmak ya da hiç olmamak daha güzel bence. 🤗

Görmek istediğiniz kısımları göründüğünuzu düşünüyorum . Orada her kotu gunumde yanimda olduğu da yazili .
Ayrıca para konusunda yüzlerce kez yanimda oldu , en son kısımda biraz sorumsuz davrandı hepsi bu.
Cesaret işi degil aksine hayatımda hiç onun yanında hissettiğim güveni hissetmiyorum .
6 yılda bir kere bile sözüyle kalbimi kırmamıştır .
Evet sorumsuzluklari oldu ama hepsi telafi edilebilie seyler.

Görmek istediğiniz kısımları göründüğünuzu düşünüyorum . Orada her kotu gunumde yanimda olduğu da yazili .
Ayrıca para konusunda yüzlerce kez yanimda oldu , en son kısımda biraz sorumsuz davrandı hepsi bu.
Cesaret işi degil aksine hayatımda hiç onun yanında hissettiğim güveni hissetmiyorum .
6 yılda bir kere bile sözüyle kalbimi kırmamıştır .
Evet sorumsuzluklari oldu ama hepsi telafi edilebilie seyler.
Anladım.. inşallah dediğiniz gibi olur ve mutlu olursunuz o halde.. ben kendimce fikrimi belirttim.

X