Cok özlüyorum .

Yıllardır arkadaş olduğum biri vardı , hep en yakınımdaydı . Zor dönemlerimde hep arardı . Ama her zaman verdiği sözleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona güvenir sonra ortada kalırdım .
En son geçen sene çok kötü zamanlar geçirdim . Bi gün aradim ağlamaktan boğulmak uzereyim ; bu hallerine bile tanık oldu. Bu arada arkadaşım erkek.

Daha sonraki dönemlerde bir gün elimi incittigimde dikiş gerekir mi bakalım dedim bakmak istemedi ve bana şey dedi " yesyess sana karşı farklı bir merhamet besliyorum , bakmak istemiyorum , canının acıdıgini görmek istemiyorum " bu konu öyle kapandı gitti.
daha sonraki zamanlarda bir para mevzusunda beni yine ortada bıraktı . Basit bir seydi ama son noktaydı .
Bende ona açıkça yazdım ' hep böyle yapıyorsun çok ofkeliyim sana , bana biraz deger veriyorsan bu şehre geri döndüğümde ararsın görüşürüz(15 gün sonra dönecektim) şu mesaja cevap yazma , yazsan bile anlamayacak kadar kirginim ' oda sadece özür dilerim yazdı.
Ve bir daha konuşmadık hiç aramadı beni . Bir dönüm noktam oldu o günden sonra büyük bir başarı kazandığım, o zaman tebrik etti .. sureci uzaktan bir yerden takip etmis ,bende teşekkür ettim .
Ama çok özlüyorum . Sen neden aramıyorsun derseniz hislerim değişti .
Direkt hoşlanmak diyemiyorum ama sımsıkı sarılmak istiyorum artık . Biz 5 6 sene tokalasmamisizdir bile animsamiyorum hic .
Ve artık onunda böyle şeylere kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum .
Sonrası bizim için korkunç olur. Dünyamız tamamen farklı , tamamen .
Aynı şeyi yaşadım sonu korkunç bir yere çıkıyor.
Ama özlüyorum. Gerçekten özlüyorum.
Dağınık yazdığım için özür dilerim . Bu aralar çok duygusalım sanırım, üzüldüm ve paylaşmak istedim .
Hepinize güzel günler diliyorum
Hayatı kolaylaştırmak varken kendi yarattığınız dramlarda boğulmak niye ? Yanlış anlamayın sadece size degil kendime de soruyorum aynı soruyu. Çünkü konu aynı olmasa da ben biliyorum bu ruh halini, bu yazım tarzını.

Gerçekçi, mantık çerçevesine oturtamadığı insanlardan ve ilişkilerden uzak duran ama bi yandan da duygularını yoğun yaşayan ve bazen malesef kontrolü kaybedip yersizce melankolikleşen bi kadının yazacağı şeyler bunlar. Kendim için konuşmam gerekirse dalga geçtiğim drama kraliçelerine benzediğim, sakinleşince kendimle de dalga gectigim, her seyi bu kadar karmasık hale getirip kendimi perisan ve sıkbogaz etmeme ne gerek varmıs acaba diye sordugum anlar.

Size de aynı seyi soruyorum simdi. Bu yarattıgınız drama gerek var mı gerçekten? İkiniz arasındaki bağın bugün bu saat haliyle arkadaşlık olarak yürümesi belli ki somut şekilde mümkün değil. İlişki olarak yürümesi ise varsayımsal olarak zor. Yani sağ elinizde somut bir imkansızlık sol elinizde varsayımsal bi zorluk var, hangi eli seçeceğiniz açık değil mi sizce de? Neden duygularınızı bastırasınız ki?

Denediniz ve yürümedi diyelim, dünyanın sonu mu, değil. İkiniz arasındaki dostlugun sonu mu, olabilir. (Ki unutmayın olmayabilir de, ikiniz de sevgililik gercekten b.ktan bi fikirmiş deyip tekrar dost olabilirsiniz, oluyor boyle seyler) Su an ikiniz arasındaki dostlugun sonunda mısınız zaten, evet. E kaybedilecek ne var bu denklemde, hiç.

Önce engel olarak gördüğümüz mevzuları gözümüzde büyütüyoruz, yüceltiyoruz, sonra kendi önümüze diktigimiz dagın yamacında aglıyoruz. İnsan bi duygu seli icindeyken fark etmiyo ama düsününce çok saçma, çok abes, çok arabesk.

O nedenle özledim, ölüyorum anlasana moduna gecmeye hiç gerek yok. Yersiz dramdan kaçının, kaçınayım, kaçınalım.

Ben denenmemiş her şey için sonradan pişman olmaktansa yaşayıp denedik olmadı demeyi tercih edenlerdenim..

Sanki beni denenmemiş keşkeler daha çok üzer.

İki insan birbirine kolay çekim hissedemiyor.
Neden en baştan kestirip atalım ki?
Farklılıksa kaçımız ruh eşimizi bulduk sanki..
İlişkileri yürüten temelde büyük ölçüde saygı..

Bundan eminim değilim ama öyle olsa bile hislerimin azalmasını ya da gecistirmemi saglayamiyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Zaten benim düşündüğüm gibiyse insanın hisleri azalmaz ki, aksine daha da etkisi artar.

Aradaki mesajları okumadım, bilmiyorum ama eğer geleceğinizin olmamasının sebebi çok geçerli bir nedense, uzak durmaya devam edin.
Hayatınızda böylesi bir yer edinmiş birinin eksikliği çok zordur eminim ama bu zaten sadece sizin tercihiniz değil, o da bunun için çabalıyor açıkça

Mathildamati Mathildamati C ChillOutt dün aradım.
Görüştük ve bana şey dedi attigin mesajı okuduktan sonra o kadar kötü hissettim ki sanki sana zarar veriyor gibi hissettim .
Ben uzak durursam daha iyi olacağını hissettim . Bu yüzden aramadım ama hayatınla ilgili her şeyle ilgili fikrim var ( çok ayrıntı biliyor gerçekten)
Bende açıkça söyledim her şeyi . Hislerimi . Sonra yakınlaştik istediğim kadar sarildim :KK51:
Sonra evime gittim , henüz bir iletişim olmadı .
Ama mutluyum. Haberin demiştiniz bir şey olursa :KK53:

Yani cok uzun sure arkadasmissiniz. Belki duygusal bosluga dustuyseniz ondan oyle olmustur.. Herkes birilerini kaybediyor alisin.. Cocuk da size tam donus yapmamis bosuna umit beslemeyin. Karsiniza elbet iyi biri cikar.

Yani cok uzun sure arkadasmissiniz. Belki duygusal bosluga dustuyseniz ondan oyle olmustur.. Herkes birilerini kaybediyor alisin.. Cocuk da size tam donus yapmamis bosuna umit beslemeyin. Karsiniza elbet iyi biri cikar.
En son mesajda ufak bir güncelleme yaptım :sus:

Tam da ara gitsinler n yazacaktım,aramissin. O zaman yorum yapmama gerek yoktu ama yazayım dedim. Eksik mi kalaydim he?
İnşallah sonu mutlu biter,çocuklarınız olur.
( Çocuk istemediğini biliyorum 😎)

Mathildamati Mathildamati C ChillOutt dün aradım.
Görüştük ve bana şey dedi attigin mesajı okuduktan sonra o kadar kötü hissettim ki sanki sana zarar veriyor gibi hissettim .
Ben uzak durursam daha iyi olacağını hissettim . Bu yüzden aramadım ama hayatınla ilgili her şeyle ilgili fikrim var ( çok ayrıntı biliyor gerçekten)
Bende açıkça söyledim her şeyi . Hislerimi . Sonra yakınlaştik istediğim kadar sarildim :KK51:
Sonra evime gittim , henüz bir iletişim olmadı .
Ama mutluyum. Haberin demiştiniz bir şey olursa :KK53:
Cok cok mutlu oldum gerçekten sevindim adınıza 😍😍😍😍😍

Duyguların varsa arkadas olamazsın o kişiyle
O yüzden mesafeli ol

Bence ikinizde birbirinizden hoslaniyorsunuz belki bu yüzden bir arkadaslik iliskisi olusmamisdir aranizda..Deneyin adim atin ne kaybedersinizki zaten arkadas olarak devam etmeyi düsünmüyormussunuz.
Pismanlik kalmasin

Hayatımda gördüğüm tek düzgün ikizler (şimdilik düzgün en azından) :KK53:
Tüm ikizler(ler) düzgündür. Hele yükseleni de ikizlerse ortada sonsuz bir doğrusallık vardır :KK8:
Görüşmüşsünüz hayırlısı olsun, sonrasını yaşayıp görmek lazım, diyeceğim tek şey -sonradan zarar görmemeniz için- konuyu ilk yazdığınızdaki gibi karışık ruh haline sık sık girmemeniz, girdiyseniz de çabuk çıkmanız.

X