Çok Mutsuzummmm

evet bnde o da maaşla eve ortak katkı yapıyrz. ama bu ay vermedim. hoş market alşverişi yaptm ama. parayı çıkartıp koymadm bi yere. bnde kaldı.

kendilerine hizmetçi arayan eski kafalı tipler. allah yardmcım olsn

ah sorma canm bnmde nasl sinirlerim bozuluyor böyle anlatamam

kendilerine hizmetçi arayan eski kafalı tipler. allah yardmcım olsn

Hizmetçi aradıkları için evleniyorlar.. İşini de yaptığın sürece iyisin yoksa evin içinde hır gür.. Demişsin ya evde hır gür olmasın diye uğraşıyorum.. Uğraşma bence artık.. Çabanın emeğinin karşılığı yok maalesef bu adamda.. Seni kaybedeceğini, o bir taraflarını yaya yaya evde oturamayacağını anlaması lazım.. O da öyle konuşarak ikna ile olmuyor..

Benim eşim de bana açık açık söylüyor, kadınlara yıkıyoruz evin işlerini çünkü ev işi yapmak erkekler olarak işimize gelmiyor diyor.. Düşün artık:)) Ben eve haftada bir temizlikçi getirerek ve diğer işleri eh yetiştiği kadar yarım yamalak yaparak hallediyorum..

Benim durumuma çok benziyorsun..biz zaten şuan pek konuşmuyoruz çünkü en son üstüme yürüdü bunu affetmicem ben
Ama ne yazık ki hala aynı evdeyiz aynı yatak aynı sofra..ha ne değişti eşime yaklaşmıyorum kendimi de yaklaştırmıyorum konuşmuyorum aramıyorum böyle gittiği yere kadar

Benimki de senin görevlerin diyor hı eline mi yapışıyor bi tabak ta sen alsan sofraya koysan ya da salatayı sen yapsan..ben söyleyince zorla yapar..özel günlerimde regl günümde kötüyüm diyorum rica ediyorum yine ilgisiz..
Ben şunu anladım erkek ne kadar iyi ne kadar aşık olursa olsun nikahı basıp evine alınca nasılsa aldım nasılsa benim havaları geliyor boşlamaya başlıyor uğraşamam diyor kendini sadece para kazanmaya endeksliyor
Evlilik fedakarlık gerektirir çaba gerektirir bunu sadece biz kadınlara yıkıyorlar tüm yük bizde

Coook yanlış yapıyorsunuz.
hir gur çıkmasın diye susmayın.
esim de çok kuserdi ilk evlendigimizde bende kiyamazdim.
Annem benim yaptığım hatayı yapma sabırlı ol bekle dedi.zor oldu hemde çok zor ama yavaş yavaş kendisi gelmeyi öğrendi.
Unutmayın bir evde kadın mutsuzsa herkes mutsuzdur.yapmayin.cocuga hatta bebeğe öğretir gibi mantığının yanlış olduğunu anlatın ama yemekte yapmayın temizlik te.

kadinin görevi değil bunlar isterse yapar.kadin erkeğe emanet köle değil. açsın inancı varsa peygamber hayatı okusun

Hep söylüorum kadın ve erkek yer değiştirdi resmen erkekler nazdan niyazdan ölecek artık ama kadın güçlendi die yapıolar bunu bi büyügümüz şöyle der di kızım erkek baş olsun boşver ama sen boyun olmayı unutma çünkü başı çeviren boyundur nereye döndürürsen orayı görür biz kadınlar güçlüyüm yaparım dedikçe adamlar salıo hır gür çıkmasın die de susuoz daha beter oluo

evet bnde o da maaşla eve ortak katkı yapıyrz. ama bu ay vermedim. hoş market alşverişi yaptm ama. parayı çıkartıp koymadm bi yere. bnde kaldı.
Yapma işte alma madem öle erkek kadın ayrımı var buyur ev sende de zaten adam suratsızmış bari yapma da nedeni olsun suratsızlıkmiçin sende bebişine odaklan

Aynen öyle yer değiştirdi.esitlikten anladıkları bu,kadin çalışıyor eşitiz.ama ne yemek ne temizlik ne ilgi küserler ederler.
Bekarlık sultanlık galiba:)))

konuşmuyrm şuan. ama gel görki resmen diyor bnm dediklerim olmazsa mutsuz olacaksın. mecbur bnm dediklerime geleceksin. boşuna inat ediyorsun. yani halaaaaa bu yaptıklarınn doğru oldgnu savunuyr. bnde inatla yanlş diyrm. bu böyle gtmicek :/

işte aynı evin içindeyken zor oluyor. nasılsa yemekleri yapılıyor nasılsa kafalarına göre davranıyorlar. belkide işlerine geliyor. mutsuzluk yerine anlaşıp mutlu olmanın kıymetni bilemiyorlar. yazık

S SerenityMamoru ne durumdasın eşinle merak ettim.. var mı bir değişiklik?

malesef canım. cumartesi tavırlarm sonucu biraz o yumuşar gbi oldu. knşmaya felan çalştı. bnde sennle knşmuyrm felan dedim anca o kdr. özür dilemedi ama bişeylere az çk yardım etmeye çalıştı. mesela ymk yapıosak sofrayı o kurdu. konu açıp knşmaya çalştı. sofrayı kaldrmama yardm etti felan. neyse pazar günü oldu. her zamanki gbi saat 2 kalkmadı. uyanık aslnda. haftann 6 günü saat 7 de uyanan insan. bir pazar günü 2 ye kdr deliksiz uyuyabilir mi mümkün diil. (ki kendide itiraf etti ara ara uyandgnı) . ama yine bnden hizmet bekledi. pzr günü yataktan kalkıcam. gidicem ona kahvaltı hazırlicam. onuda uyandrp kahvaltın hazr kalk dicekmişim. böyle ona sürekli hizmet etmezsem mutsuz olurmuşuz. çamaşırlarıma karştı bi tane renkli nevresim var mesela sepette. neymiş o nevresim nie yıkanmamış. bulaşkları yıkamışım, kiii bi tavayada su koymuşum çamaşır suyu felan bekliorum ki parlasn vs işte. diğer herşeyi yıkamıştm. ama neymiş bulaşıkları yıkamamışım. evi süpürmüşüm cuma günü heryer temiz. neden pzr süpürmemişim. bi ton laf. bnde anlattım kızdım yaptgn yanlış dedim. bn temizliğime düzenime bu hamile halimle bile bakıyrm dedim. ama sen hala laf yetştriyorsun ddm. bn senn çalar saatin değilim uyannca kalk madem ddm. felan filan. anladı sanıyrm. sonra çıktı böyle yapmazsan evde mutsuz mutsuz oturursun birde yürüyüş yapmam lazm dersin dedi. hamileyim bn tabiki yürüyüş yapmam lazm ayrca bni böyle mutsuz edemezsin dedim. aradan bi saat geçti. bu kafayla bu inatla böyle oturursun işte dedi. çekti kapıyı çıktı. halaaa haklı. bn inat yapan haksız kocama hizmet etmeyen bi kadın olarak yine evde kaldm. çıkim gidim dedim gtcek bi yerde bulamadm. moralim bozuldu ztn tek başıma dışarda olma riskinide alamadm midem bulanıodu. sonra geldi eve yine tavrlı yine haklı yine küs. bnde knşmuyrm bakalm.

benim eşimde ben iş yapınca çok mutlu olur. ciddi ciddi konuştum artık kadın tutucam ikimizde çalışıyoruz ,yardım etmeyeceksen tutucam kadın en azından haftada 1 gelsin temizlesin dedim. şimdi pazar günleri birlikte temizlik yapıyoruz. o süpürüyo ben siliyorum. geçen hafta cam balkonu sildi camlarını. 3 haftadır böyle. çok rahat oluyo hafta içi. sadece yemek yapıyorum. sofraytı ben toplarım o sadece kurarken yardım eder.

sende ya kadın tutatlım ya beraber yapalım de bence

dedim. bn hem hamileyim hem yetişemiyrm. elimden gelenide yapıyrm aslnda ama çok yoruluyrm. olmadı birini tutaym felan dedim. kim veriyor sana bu akılları dedi. bu ne saçma bi cümle her çalışan veya yetişemeyen yapamayan insan bunu yapar ztn dedim. bu evin kadını sensn kadnlık görevlerini yerine getir dedi. bnde çalışyrm sende çalışıyorsun dedim. çalşma o zaman ddi. borçlar ödenirken daha geçen aylara kdr böyle birşey yoktu. biraz rhtlaynca laf etmeye başladı. çocuk gelince nasl yetişecek acaba. önünü düşünmeyen bi adam resmen.
gerekirse ailelere sorcakmışız. kadının görevi kocasına bakmak yemek temizlik bulaşık çamaşır yapmak mecburiyetindeymiş. kadınlık görevimi yerine getrmeliymişim. hamileyim die çokta üzerime gelmiyormuş. ve bu mantğı bnim anlamamı bekliyor. ah nasıl üzülüyorum böyle düşünebildiği için nasıl kahroluyrm anlatamam.

daha yeni evlisinz okurken içim karardı desem yeridir

evet bnmde öyle insan sevdiği bir insanla güle oynaya evlennce çok mutlu bir evlilik yaptgnı düşünüyor. şimdi bu olanları ne kalbim alıyor ne mantgm. nasıl düzelecek nasıl mutlu olucaz bilemiyrm. ama bnm dediğimi yapmazsan mutsuz oluruz inadında, kırmaktan artk korkmayan bir adamla gerçektn zor

benimkide pek yardım etmiyodu ablası bize gelince kadın tutcam yardım etmiyo dedim. ablası benden tarafı olmuş ve düzeldi ondan sonra.. kadını sadece büyük bahar temizliği gibi şeylerde tutalım dedi tamam dedim. o yapınca çok zor olmuyo zaten.
kadın tutcam diye kavga edin kavga ederseniz. ondan habersiz tutsanız farkeder mi acaba ,
olmazsa ailelere sorsun kendi aklı vicdanı buna yetmiyorsa toplayın aileleri sorsun. ödediğiniz borçların parasını versin madem geri..
çok vicdansız ve gıcık yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…